Calculator: Cate kilograme in plus cu sarcina

Calculator: Cate kilograme in plus cu sarcina | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Calculatorul de mai jos ofera o cifra indicativa la cat te-ai putea ingrasa cu sarcina, si tine cont de saptamana in care te afli si greutatea pe care ai avUt-o inainte de sarcina.

www.desprecopii.com/info.asp?id=1285" target="_blank">Calculator: Cate kilograme in plus cu sarcina

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Buna seara!
Eu am 62 kg dar la medic, m-au cantarit pe un cantar antic si de demult care arata 69 si dr insista ca functioneaza corect. M-am cantarit in 2 locuri diferite si am 62, iar in fisa mea de gravidutza scrie 69....

Sanatate multa la burtici si bebelasi!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Chiar ca indicativa. Mie mi se pare exagerat, zau.

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Da, si la mine la cantarul dr-ului arata mai multe kg decat cantarul de acasa.

Important nu este numarul de kg, important este cate kg am luat in plus cu sarcina

Nu va mai faceti griji in privinta cantarelor de la doctori

Mada 32+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mie mi s-a potrivit! Exact atata am luat in sarcina, cat zicea "calculatorul".

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Eu ar trebui sa mananc muuult ca sa ajung la kg. pe care le aproximeaza calculatorul pt. mine !

Liliana28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

si la mine se potriveste cu...eu zic ca merge calculatorul si apoi da-ti si voi 'sfertul academic' vb aia +-2kg ..chiar daca nu ne place

eliza mamica de inger Ionut Pavel
39+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

De fapt nu cred ca e important cat am pus in sarcina, ci mai degraba ce am pus : sunchi sau apa. Eu am luat 20-22 kg (nu stiu exact ca la sfarsit nu m-am mai cantarit, ca ma deprima cantarul de numa) si acum am mai ramas cu 4; dar nu am facut nici un efort sa ajung aici. Cand voi termina cu alaptatul sunt sigura ca le voi da jos repede si pe astea. Cred ca materialul genetic are foarte mare importanta

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna Mamicilor de Ghiocei sau Fulgisori de Nea!
Eu ca sa fiu pe subiect, am luat bine pana acum, conform calculatorului. dar asa cum ati mai spus conteaza cum ne simtim, daca facem fata la efort si plimbari pe jos, ca sa ne ajute in momentul decisiv, nu? eu am 24 de saptamani si deja incep sa gafai, dar asta nu inseamna ca ma las mai prejos, sau ca nu mai gatesc ca bubulina pana tarziu. Ma feresc sa car greutati, in rest dc ma strofoc si cu aspiratorul dau, deci... totul e de organism cat duce, ce mostenire avem genetic vb,si cate ganduri ne facem aoleu daca...daca suntem bine la creieras, atunci peste tot merge totul struna, parerea mea.
Va pup si sarcini usoare in continuare!!!rasfatati-va cat puteti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

La mine arata muuuult mai mult decat cele 6 kg care le-am acumulat in timpul sarcinii

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

La 156cm si 60 kg, cate am avut inainte de a ramane gravida, ar fi trebuit sa am, dupa calculator intre 79 si 82 kg.

Pai eu m-am oprit la 65,5 kg, dupa toate cantarele, inclusiv cel vechi din cabinetul medicului. Cu tot lichidul si sanii mariti.
Si le-am dat jos pe toate la nastere, plus alte 4 dupa vreo 2 luni!

Nu-i bai ca pe-alea 4 le-am pus la loc intre timp, asa ca am tot cam vreo 60.

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput