Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, o rugaminte la voi, sa nu iscati vreo polemica referitor ce mesajul meu anterior, ca eu asa, ca el asa, ca asa si pe dincolo, ca ce urat si de-astea, OK?

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene, nu cred k se isca reo polemica aici, la Odisee, unde, prin fortza imprejurarilor, suntem mi unite de probleme similare decat pe celalalt forum unde s-au inscat discutiii, zic eu, exagerat de desprinse de concret (cred k am scris oarecum incorct gramatical, insa incerc sa subliniez senzatia pe care mi-a lasat-o discutia de pe celalat forum). "Concret" fiind, in intelesul meu, starea fiziologica in care te afli si atat. Si cred cu toata convingerea k orice altceva este nu pe planul 2, ci pe planul 1 milion.

Noi, Selene, te imbratisam cu cat de multa caldura ne permite distantza in spatiu si starea de semi-anonimat in care ne aflam.

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Selenuta, imi pare rau de tine si ca ai probleme! Dar tot raul spre bine, un sut in fund e un pas inainte, daca nu a fost sa fie, asta e! Treci mai departe! Pune punct si ia-o de la capat! O sa suferi! Poate un pic, poate mai mult, o sa zaci, o sa-ti fie rau sufleteste, dar apoi o sa te ridici mai puternica, ca dupa o boala! Timpul le vindeca pe toate! Multe dintre femei/barbati au trecut prin chinurile sufletului! Asta este! Toti am ranit cu stiinta sau fara si am fost raniti! Gandeste-te ca e doar o etapa in calirea sufletului tau! Spune-ti mereu: "O sa treca! Maine o sa fie mai bine!" Si apoi o sa gasesti pe cineva ca o sa te "salveze", ai sa vezi! Trebuie doar sa-ti doresti! "Cere si ti se va da!" E perfect adevarat! Nu ai observat ca daca vrei cu adevarat ceva pana la urma se indeplineste! Trebuie sa ai rabdare si sa-ti doresti! Va veni si cel ales!
Hai curaj! Acum concentreaza-te la puiul din burtica si nu te razbuna pe el obosindu-te! Da-o in mama ma-sii de curatenie! Eu nu am mai facut de cand eram gravida! O sa fac abia cand o sa raman acasa, in concediu, si atunci cu incet-incet!
Te !24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Selene nu zice nimeni nimic, numai ai grija de burta si de BB!
Eu ieri am avut o criza de plans.....am mai spus ca sotul meu face tot in casa de aproape 2 luni.....unele lucruri ii ies, altele nu......ieri a facut pilaf de orez cu pipote si a ars orezul de nu va vine sa credeti.......a venit suparat la mine,aproape negru de furie, ca si-a dat toata silinta, numai ca nu a vrut sa iasa cum trebuie mama lui de orez....am inceput sa bocesc de mila lui.........si iar bocet la mama la tel, asa ca de maine vine mami sa ne faca mancare......uff, si mancarea asta ma enerveaza ....sunt numai cu minte la oalele cu mancare.....eu care mancam cand si cand, acu sunt ca un balaur, as manca si oala cu torti cu tot!

30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 8 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Domle, mananc litere k in clasa a treia, ce Dzeu! sa-mi scutur putin tastatura...si eventual si manutzele

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

ANCULET nu voi merge inainte de 14 nov ... trebuia sa merg pe 11 dar vreau sa mai aman cu o saptamana programarea .... dar stai linistita ca am sunat-o si a zis ca nu e nici o problema ... a zis ca ne trebuie de la servici o adeverinta in care sa fie notate cate zile de concediu medical pe anul in curs .... si si ultimele analize de sarcina facute .... adica cele din primul trimestru .... asa ca nu te mai stresa ... se rezolva f usor ,... ca si la medicul de familie ...

25+ANTONIA IOANA

Camelia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Selenuta, imi pare rau de tine si ca ai probleme! Dar tot raul spre bine, un sut in fund e un pas inainte, daca nu a fost sa fie, asta e! Treci mai departe! Pune punct si ia-o de la capat! O sa suferi! Poate un pic, poate mai mult, o sa zaci, o sa-ti fie rau sufleteste, dar apoi o sa te ridici mai puternica, ca dupa o boala! Timpul le vindeca pe toate! Multe dintre femei/barbati au trecut prin chinurile sufletului! Asta este! Toti am ranit cu stiinta sau fara si am fost raniti! Gandeste-te ca e doar o etapa in calirea sufletului tau! Spune-ti mereu: "O sa treca! Maine o sa fie mai bine!" Si apoi o sa gasesti pe cineva ca o sa te "salveze", ai sa vezi! Trebuie doar sa-ti doresti! "Cere si ti se va da!" E perfect adevarat! Nu ai observat ca daca vrei cu adevarat ceva pana la urma se indeplineste! Trebuie sa ai rabdare si sa-ti doresti! Va veni si cel ales!
Hai curaj! Acum concentreaza-te la puiul din burtica si nu te razbuna pe el obosindu-te! Da-o in mama ma-sii de curatenie! Eu nu am mai facut de cand eram gravida! O sa fac abia cand o sa raman acasa, in concediu, si atunci cu incet-incet!
Te !24+
"de cand am ramas gravida!" ca sunt inca gravi ... of neuronul asta 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ingrid,iti raspund eu pana una alta.
Deci duphastonul este progesteron.(eu iau utrogestan).In sarcina se prescrie atunci cand ai iminenta de avort,ai avut probleme in trecut cu pierderi de sarcini,ai o lipsa de progesteron..etc etc.(relaxeaza muschii uterini)
Si eu trebuie sa-l iau tot pana in sapt 34.Am tot incercat sa-l reduc de la 6 la 4 capsule /zi,dar nu am reusit caci ma doare burtica.Nu ti-a dat alte amanunte atunci cand ti l-a prescris?In locul tau l-as lua,ca banuiesc ca nu-ti prescrie un medicament de care nu ai nevoie.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Ingrid,iti raspund eu pana una alta.
Deci duphastonul este progesteron.(eu iau utrogestan).In sarcina se prescrie atunci cand ai iminenta de avort,ai avut probleme in trecut cu pierderi de sarcini,ai o lipsa de progesteron..etc etc.
Si eu trebuie sa-l iau tot pana in sapt 34.Am tot incercat sa-l reduc de la 6 la 4 capsule /zi,dar nu am reusit caci ma doare burtica.Nu ti-a dat alte amanunte atunci cand ti l-a prescris?In locul tau l-as lua,ca banuiesc ca nu-ti prescrie un medicament de care nu ai nevoie.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel AMR- CEL MULT 10 SAPT.
Mi-a dat sa iau 2/zi, adica 60 pe luna. Pana acum am luat doar 20 de toate in patru luni. Nu ma doare burta daca nu le iau! M-a durut putin, ca la ciclu, ocazional, rar, probabil se intindeau ligamentele!24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Ingrid buna intrebare ai pus. Eu personal nu sunt cu politica nu-mi place acest capitol insa de data asta am stat ca pe ghimpi cu alegerile. De ce OBAMA?
In primul rand ca lumea s-a saturat de republicani, acest MCCain avea in program sa introduca armata obligatorie la barbati intr-e varsta 20-35 de ani, armata de 2 ani. Deci ar fi continuat ce a inceput Bush care tot republican este si ar fi continuat razboiul din Iraq unde anual au fost investiti milioane de dolari.Apoi ar fi dat o lege pentru interzicerea avortului,chiar si pe cel din cauze medicale, ceea ce mi se pare aberant.Nici la capitolul sanatate nu avea un program bine pus la punct.De cand sunt republicanii la putere America a decazut foarte mult din toate punctele de vedere.
Democratii au idei opuse republicanilor si multi care s-au dus la vot au vrut schimbare, nu s-au gandit ca voteaza pentru un negru ci pur si simplu au vrut schimbare.Eu n-am avut drept de vot ca nu sunt inca cetatean, dar tot pentru Obama as fi votat.

http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+ Doamne ai grija de bebelina mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Fetelor, si eu am lasat-o mai moale cu curatenia.......am invatat ffff multe lucruri de cand cu neputinta mea....am invatat sa apreciez eforturile si munca depusa de sot in cadrul gospodariei....inainte il criticam ori de cate ori avem ocazia si sarea cu gura ca o gaitza.....acum, NU!.....am invatat ca in viata alte lucruri au valoare!.....iar dovezile de dragoste tre sa le primesti cand esti la necaz si cand ai nevoie de ele!....in celelalte contexte, sunt simple clisee!...am invatat sa-l iubesc din nou, de data asta cu sufletul, pe sotul meu ......cu siguranta, il iubesc mult mai mult decat atunci cand am spus "DA"!

30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN

AMR 8 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule!

Mergi la inceput