Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 10
Leditia spune:
Ingrid,in cazul asta dr e cea mai in masura sa te lamureasca de ce ti le-a prescris.Ca daca nu ai ajuns la ea cu iminenta de avort,daca n-ai avut probleme cu sarcina,daca ai fost ok toata sarcina si n-ai avut nici o problema,atunci nu-mi pot explica si ea e cea mai in masura sa te lamureasca cu privire la aspectul acesta.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
mvb spune:
Ingrid si eu sunt pe duphaston si utrogestan de la inceputul sarcinii, ba chiar cu 2 luni inainte de a ramane gravi, ca mi s-a parut ca nu se lipeste( eu avand uterul usor retrovers)......si sa stii ca nu mi-a facut nici un fel de dozaj hormonal!
Ledi tu ai facut dozaj hormonal?
30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
AMR 8 saptamani
Ole, Ole... Hai Bebelule!
Leditia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Ingrid si eu sunt pe duphaston si utrogestan de la inceputul sarcinii, ba chiar cu 2 luni inainte de a ramane gravi, ca mi s-a parut ca nu se lipeste( eu avand uterul usor retrovers)......si sa stii ca nu mi-a facut nici un fel de dozaj hormonal! Ledi tu ai facut dozaj hormonal? 30+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN![]() AMR 8 saptamani Ole, Ole... Hai Bebelule! |
mvb,da,dar nu inainte de sarcina.Insa am pierdut 3 sarcini si desi cauzele pot fi multiple s-a ajuns la 2 concluzii in urma analizelor si a multor inverstigatii si anume :sindrom de hipercoagulabilitate si probleme hormonale(progesteron cu valoare mica)Acum nu stiu exact care a fost cauza la fiecare sarcina in parte,dar uite ca luand aspenter si utrogestan am ajuns cu sarcina bine mersi in sapt 31...
Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
IRINA.C spune:
Ingridnu am nimic in plus a-ti zice fata de fetele de aici...o stii dr ta ce o stii sau experienta ei personala ii spune ca ajuta fara a face rau.Una peste alta poti sa o intrebi si gata , ca sa te linistesti.Cred in chestia asta cu "experienta", adik unor medici le "place " sa faca intr un anumit fel pt ca au vazut ca e ok si ca ajuta.Poate ca un mod de preventie, la modul ia progesteron scade riscul avortului spontan.Nu sunt ginecolog, or exista studii pe care dr le stie in acest sens, nu stim.Una peste alta nu cred ca ti face vreun rau , dar poti sa te consulti cu ea ca sa te linistesti.Te pup
bb mic
POZE
29+
![]()
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris30 Ingrid buna intrebare ai pus. Eu personal nu sunt cu politica nu-mi place acest capitol insa de data asta am stat ca pe ghimpi cu alegerile. De ce OBAMA? In primul rand ca lumea s-a saturat de republicani, acest MCCain avea in program sa introduca armata obligatorie la barbati intr-e varsta 20-35 de ani, armata de 2 ani. Deci ar fi continuat ce a inceput Bush care tot republican este si ar fi continuat razboiul din Iraq unde anual au fost investiti milioane de dolari.Apoi ar fi dat o lege pentru interzicerea avortului,chiar si pe cel din cauze medicale, ceea ce mi se pare aberant.Nici la capitolul sanatate nu avea un program bine pus la punct.De cand sunt republicanii la putere America a decazut foarte mult din toate punctele de vedere. Democratii au idei opuse republicanilor si multi care s-au dus la vot au vrut schimbare, nu s-au gandit ca voteaza pentru un negru ci pur si simplu au vrut schimbare.Eu n-am avut drept de vot ca nu sunt inca cetatean, dar tot pentru Obama as fi votat. http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png 29+ Doamne ai grija de bebelina mea. |
Iti dai seama ca eu avand toata viata in Romania, si neavand deloc de-a face cu America nu prea ma intereseaza la modul pasional cine castiga alegerile acolo, tot la fel cat nu ma intereseaza in Canada sau Franta! Nu te superi!
Dar am vazut ca pe voi va intereseaza si e natural deoarece traiti acolo! Am aflat azi dimieata ca a castigat Obama si colegii mei care sunt mai in tema cu politica au zis ca se asteptau la asta, dar nu am stiut la ce se refera! Am vrut sa stiu de la cineva de acolo de ce era normal sa castige Obama!
Daca e asa cum spui bine ca a iesit!
24+
miereamara spune:
Ingrid, vad ca ti-a raspuns Cris si inca foarte bine.
Faptul ca Obama e afro american nu are nici cea mai mica importanta, americanii nu au votat culoarea, au votat schimbarea.
Mai fetelor eu cred ca progesteronul asta e un fel de medicament placebo, pe bune. Nu inteleg de ce se prescrie la toata lumea preventiv, indiferent dc ai sau nu ai nevoie. Eu stiam ca se ia pana in sapt 12 (daca e cazul), cand placenta incepe sa secrete hormonii necesari, apoi se prescrie doar dc se descopera in urma analizelor o deficienta de progesteron.
Aici nu se prescrie asa ceva. Nu stiu ce sa sa spun, mie mie se pare ca sunt prea multe medicamente, no-spa, progesteron,....
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
cris30 spune:
Selene imi pare rau ca situatia intr-e voi s-a inrautatit asa de mult, chiar nu se mai poate face nimic?? Imi inchipui ca iti este greu sa te relaxezi psihic, dar macar fizic ai grija de tine si menajeaza-te, nu risca o nastere prematura.
Naty si Jasmi am citit ca sunteti ingrijorate ca si mine de greutate.Am citit ca masurarea greutatii prin ecografie are multe erori si niciodata nu-ti poate spune cu exactitate cat cantareste bebe, pot fi erori de sute de grame.Aici masoara circumferinta abdomenului si apoi folosesc o formula de calcul.Eu tot sper sa fie eroare si nu probleme de placenta.
Lisa bafta la medic.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+
Doamne ai grija de bebelina mea.
Leditia spune:
Irina tu ce mai faci?Cum mai esti?
Minunica mea

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
ingrid70 spune:
Irina si celelate fete, multumesc pt raspuns!
Poate mi-a dat pt ca ma depasit 35
(de ani
)
24+
cris30 spune:
Ingrid ai perfecta dreptate, si eu cand eram in Romania habar nu aveam de ce se intampla prin America, de fapt nici nu ma interesa asa mult.Traind aici vezi cu totul altfel lucrurile, vrei un viitor mai bun pentru tine si pentru copii tai si eu sunt convinsa ca America va redeveni ce a fost,o mare putere.
http://bd.lilypie.com/QLYdm4.png
29+
Doamne ai grija de bebelina mea.