Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Anculet, din cate stiu nu prea are renume bun maternitatea. dar depinde mult si de medic.
Cristi, nu compara preturile din america cu cele de aici, nu exista termen - si e valabil si pentru cosmetice si pentru haine. in europa macar sunt cam la acelasi nivel. dar peste ocean e altaceva.
Jasmi, las ca nu toti copiii is dolofani. mai trebuie sa fie si fotomodele pe lumea asta
Raluca, distractie placuta in week end si la multi ani mamei tale. trecu guturaiul? Ioana mai merge la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Andreea dar tu de ce astepti ziua de 22 ian?
Ca ai DPN-ul fix c-o zi dupa mine.Deci s-ar putea sa nastem cam pe aproape una de alta.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Nu te-ai uitat bine in lista .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

off,stiam eu ca esti fix dupa mine,dar uite ca nu era vba de DPN.Dai de baut daaa?Astept tortul si bautura..

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanara23 spune:

SALUT BURTICUTZELOR!
nush daca ati citit bancul asta....da ma prapadesc de ras prin birou...

Cand sotul a ajuns la hotel, a decis sa-i scrie un mail sotiei dar a gresit o litera din adresa, si mailul a fost trimis la alt destinatar. Astfel ajunge din greseala la o vaduva ce tocmai venise de la inmormantarea sotului. Citeste mailul si lesina. In mesaj scria: “Draga mea, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita ca a mea. Nu-ti lua multe haine ca aici e o caldura infernala.”

ioana

27+
Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii!

puiutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

super bancul

25+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Dau de baut, da' numai la mamici si numai imediat dupa alaptat.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Super tare bancul

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

tare banc
si eu ma pregatesc sa merg la doctor,tineti-mi pumnii...offf si o sa imi dea vaccinul ala pt rh si urasc,urasc acele
va povestesc cum a fost can vin de acolo. va pup si o zi buna sa aveti.
felictari pt lege si pt noi,cele de aici...pt OBAMA!!!!!

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui edinutza

Alina_nici "mandra mea nu e frezata" dar stangem becul !

Edina `de 25+

TAREEEEE!!

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Lisa, TINEM pumnii! Chiar daca iti da vaccin o sa fie bine, trece repede, nici nu o sa simti!

Just, eu sunt adepta copilului in patutul lui in camera lui (daca exista spatiu). Ana asa a dormit din a 4 zi de viata! Nici nu concepe sa vina la noi in pat. Crede-ma asa e cel mai bine si pt voi si pt copil.

Carmen, si mie Dr mi-a dat analize tot pt sapt.32-33. Peste o sapt ma duc si eu sa le fac. Asa se fac, la inceput si aproape de sf. Eu asa am procedat si la prima sarcina.

Iris, sunt mai OK acum, saru'mana de intrebare! Doar blestamtul asta de nas se tot infunda si nu imi trece decat cu picaturi, desi am incercat toate tratamemtele naturiste...inclusiv cu ceapa ta (dar nu in dormitor ci in birou acasa unde mai stau sa lucrez cand nu a duc la servici)

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anculet

Fetelor,am o intrebare fulger: oare ginecologul imi poate da concediu medical...fara sa-mi faca internare,fie ea si fictiva?;de luni cand mi-am luat concediul de la medicul de familie,si-am aflat ca mai mult de 14 zile nu-mi poate da...ma framant rau de tot,de unde obtin in continuare concediu.

25+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Anculet, asculta-ma ce-ti spun! am incercat si eu variante k sa evit faza cu internarea (eu sunt incercata la greu cu internari, nu mai intru in amanunte acum), dar daca altfel nu s-a putut...si a fost simplu dupa aia, sunt acasa, rezolv micile probleme ale casei k sa ne gaseasca aia mica cu toate cele rezolvate si gata!

In privintza jobului imi mai ramane sa fi atenta la acte (certificate medicale expediate pe cale postala cu AR, buletin de expeditie si nota de inventar), mai tre' sa solicit CO neefectuat anul asta (14 zile lucratoare), timp in care adun actele pt prenatal si, eventual, pt CIC. Orice problema as putea avea sunt pregatita moral sa o raportez ITMB-ului si, eventual, instantei de judecata. Asta e tot.

Daca are altcineva o alta varianta mai putin solicitanta k sa eviti spitalizarea, e binevenit cu sfatul. Asa as pute sa aflu si eu cum as fi putut rezolva k sa fi evitat o noapte in spital (desi, pana la urma, iata k orele de spital au trecut lin, mai cu citit, mai cu o conversatie cu colegele de rezerva, iar acum sunt linistita o perioada.

Cineva spunea bine "elefantul se mananca pe bucatzele" - cand exista o problema mai mare sau un complex de probleme se rezolva pe rand si in ordinea prioritatilor.

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput