Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

dark bendis ma bucur ca totul e OK cu bebe!

just eu am culcat-o pe Ioana in patutul ei cu noi in camera. Cat a fost bebe nu am dormit nici o secunda cu ea de frica sa nu ma rastorn peste ea. In plus, nici nu mi se parea prea igienic sa doarma cu noi, in asternuturile noastre.
Din pacate pe la 2 ani am cedat nervos, caci ma sculam de cate 5-6 ori pe noapte sa ma duc la ea si, mai de somn mai de milogeala ei, am luat-o in pat cu noi. Ulterior tati a fost exilat in sufragerie si iata cum eu nu mai scap de fie-mea din pat si nici nu cred ca asta se va intampla prea curand.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

naty, si fetita mea e mai mica ... la 24s fara o zi avea 560 gr
Dar cum ovulatia la mine a fost mai tarziu ... e un pic mai micuta, sper sa-si revina si sa nu fie ceva grav, mai ales ca am inceput sa mananc serios

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui micola
22 ian2009. abia astept ziua asta !

Si io, si io . Si suspectez ca si Billy .

Andreea, n-am nimic deosebit de intrebat. Dar poti sa-l intrebi unde pleaca in concediu.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Delia, sa stai cuminte ca daca faci tot ce ti-a zis medicul o sa nasti la timp.

Dark ai asa multe activitati, te duci la atatea cursuri, toata ziua la cumparaturi, felicitarile mele inseamna ca faci si multa miscare

Cristi e bine ca are cine sa iti cumpere din tari straine. Am si eu pe finuta mea in Italia asa ca daca stie cineva ce e ieftin pe acolo sa imi zica, ca sa vorbesc si eu cu ea sa imi trimita

Jasmi baietelul meu la 23 de saptamani avea 498 grame si a zis medicul ca e mai mare cu o zi, asa ca nu vad cum ar putea fi fetita ta mica la 24 s cu 56 gr

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Eu plec, ma duc la cosmetica sa-mi fac un tratament ca sambata avem masa mare (e ziua maica-mii) si duminica botez.
Sper ca maine apuc sa citesc mai mult despre voi.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andreea dar tu de ce astepti ziua de 22 ian?
Ca ai DPN-ul fix c-o zi dupa mine.Deci s-ar putea sa nastem cam pe aproape una de alta.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Jasmi baietelul meu la 23 de saptamani avea 498 grame si a zis medicul ca e mai mare cu o zi, asa ca nu vad cum ar putea fi fetita ta mica la 24 s cu 56 gr

26+ Vlad Mihai

eu am fost cam suparata, ca dr mi-a zis ca e cam slabuta. lunga si subtire - asa mi-a zis. Si cateva fete pe care le cunosc si au nascut deja - aveau bebelusi de aprox. 800 gr la varsta asta. De-aia m-am alarmat atunci.
Dar acuma mi-am revenit, mai ales ca micuta e tare miscareata si nu da semne c-ar avea vreo proble

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Salut fetelor!

Acu' intrai si io sa vad ce faceti...mult ati mai scris...

Revin..

Anuc cu Ioana mica si BB din burtica (26S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Andreea dar tu de ce astepti ziua de 22 ian?
Ca ai DPN-ul fix c-o zi dupa mine.Deci s-ar putea sa nastem cam pe aproape una de alta.

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Nu te-ai uitat bine in lista .

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Fetelor de ceva timp vroiam sa va intreb...naste vreuna din voi la Caritas...sau aveti vreo idee cum arata maternitatea? Ca din ce-am citit pe alte forumuri,maternitatea arata super jalnic .
Eu am vazut spitalul doar la exterior,si mi-a lasat o impresie... . Va pup

25+ cu Alexandra Maria

fetele 2 in 1

Mergi la inceput