Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pai si unde gasesc de cumparat scoica aia? ca pe unde am intrabat venea la pachet cu carutul ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

pai si unde gasesc de cumparat scoica aia? ca pe unde am intrabat venea la pachet cu carutul ....

in afara de ce am scris mai sus... uite si aici scaunul de masina 0-13 kg: www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&produs_id=608" target="_blank">chicco xt
si pe orice magazin online.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Salutare scumpelor!!!va pup pe toate!

Eu sunt pe fuga,nu de mult am ajuns acasa am fost sa imi fac testul de diabet!a fost ok,chiar mi-a placut avea gust de limonada,numai dupa aceea ma zgaria pe gat de dulce ce era!mi-a facut asistenta vena varza,dar ce sa fac,la doua intepaturi,dar trece!am fost aseara dupa cheile de la noua casa,imi place numai am rabdare sa ma mut!
acum ma duc sa ma tund,nu ma vopsesc desi am o radacina cat casa,dar mai astept!

Dalma_Cris_Dumnezeu sa va tina in paza Lui!!!este greu va cred ,dar daca pana aici a fost bine va fii si in continuare!

Carmen_ce grasunel e!a ramas baiat?

Dark_sunt invidioasa pe tine!!!masaj???ha!cat rasfat!data viitoare sa ii zici sa te faca de doua ori,una pt tine si una pt mine!

Ledi_i-am povestit si la Radu faza cu cantatul,am ras de numai!noi am ajuns la o concluzie:lui David ii place vocea ta si de aceea tace ca sa o "savureze"!

Roxana_am sa fac tot posibilul sa scriu,daca nu il pun pe Radu ca el are la birou net!oricum sper pana de craciun sa rezolv problema!pupici

Alina_nici "mandra mea nu e frezata" dar stangem becul !

Lavini_ce viata pe tine.....,vezi ca sunt gravida si am poftit si eu!

Iris_ma bucur ca a iesit bine wk!dar ai grija cu munca,mai usor!te pupic pe tine si pe Francesca!

of ca vroiam sa va raspund la mai multe ...poate cand ma intorc ,sper sa am timp!oricum va trimit la toate ganduri bune!!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

sunt si eu pe aici

doar ca am treaba multa acuma si nici nu prea sunt in chef. asa am un sictir maaaare de tot - nu stiu exact de ce.

plus ca am avut accidentul cu piciorul si nici la plimbare nu pot merge ca is ca catelusul schiop - si in loc sa se faca bine e tot mai rau.

eu pe scoica am dat 140 de lei - de la auchan, marca primii pasi. am vazut la help net cu 160 de lei acelasi model.

dalma, cris - sper sa fie totul bine.

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

merci frumos roxanaz

ma duc sa ma uit pe linkuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele care ati zis ca ati facut deja camera lui bebe, faceti va rog poze si postati-le sa le vedem

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Edinutza eu zic sa rezolvi cu netul mai devreme,ca uite ce-mi prezice mie Andreea aici si trebuie sa-mi faci galerie,da?Deci astept sa rezolvi mai devreme si sa te vad pe forum mai repede ca nu se stie.Plus ca mai stam si noi la o barfa,la o sarmalutza..la scos o agitata..cine stie :))

Porumbita gasesti scaune de masina in Carrefour,la Miniblu...

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

cristi ce accident?

ref la scoica... is dusa rau... pt mine scoica nu era tot una cu scaunul de masina...
nu pot sa fac ca lumea diferenta intre ele...

si netu merge ca naiba....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

cristi ce accident?

ref la scoica... is dusa rau... pt mine scoica nu era tot una cu scaunul de masina...
nu pot sa fac ca lumea diferenta intre ele...

si netu merge ca naiba....

pai scoica e scaunul de masina pt bebelusi...deci e totuna.Doar ca are alta forma,ca bebeii sa stea comod pe spate si se pune altfel in masina,adik bb e cu spatele la tine(daca stai in fata)

Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

accident e mult zis - acum 2 saptamani nu am vazut o treapta, a urmat un pas cas, mi-am prins niste degete sub talpa (nu stiu sa explic)

si parea ca trece da se umfla tot mai tare, inca doare si de cateva zile mi se invinetesc degetele (pana acuma aveam numai cateva vanatai pe laba)

30+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput