Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
Iris2002 spune:
Buna gravidutele,
Incerc si eu sa citesc din urma si sa va raspund. La noi e rece si ceata, am iesit cu Francesca o ora de dimineata (din care 15 minute in supermarket) dar bate un vant puternic si nu am rezistat mai mult...mai ies cand se trezeste. A fost supercuminte azi si s-a jucat singura de doua ori cite o jumatate de ora, am avut timp sa raspund unor clienti si sa pregatesc cite ceva pentru cina ( carne de vita cu sos chimichurri- argentinian).
Edinutza, ma bucur ca esti bine, mult succes cu mutarea si mai ales lasa-i pe altii sa care si tu da indicatii!
Cris30, fiecare copilas creste altfel, unii vor fi mai maricei si altii mai micuti la nastere.
Dalma, ai si tu grija de tine si odihneste-te, bebe mic e important acum.
Fetele din America, pina nu uit, ma bucur ca Obama e presedinte! Nu prea mai speram, ma gandeam ca majoritatea americanilor sunt prea conservatori, dar uite ca se intampla si minuni. Poate se mai schimba in bine lumea asta si ar fi o veste minunata pentru pruncii nostri!
Alina draga, stai bine cu kilogramele, bravo tie! Cat despre ceapa zau ca nu vroiam sa creez crize conjugale! Esti mai bine acum?
Daiopri, te inteleg cu exploatarea...altfel e sarcina cand ai deja un copil! Acum ma gandesc cat de bine imi era data trecuta, fara grija sa am in fiecare zi mancare sanatoasa pe masa (se ocupa Paul de gatit atunci), fara intretinut de printesa care vrea sa se joace, fara schimbat de scutece, carat de 13,5 kilograme de la etajul unu la parter, sau un munte de rufe se spalat/calcat... hmm, am ajuns si eu sa ma pling! Sa imi fie rusine.... chiar azi cand fata a fost supercuminte si mi-a oferit mai mult timp ca de obicei! Si io intru in clubul cu kilogramele multe!A, si sa iti traiasca barbatul!
Fetele, vorbeati despre scaune de masine...eu am inteles ca nu e bine sa iei "de primit", daca nu stii exact ce s-a intimplat cu el...daca a fost vreodata un mic accident al masinii si e ceva in neregula cu scaunul, si nu se vede cu ochiul liber?
Anca, Alex e baiat istet!
Ira, faina reteta... apropo de dupa nastere, si atunci poti avea probleme cu constipatia, sa stii!
(chiar primele zile dupa)
Si imi pare rau dar gorgonzola nu avem voie, din pacate....
Roxana, ceai, miere si lamaie, sa nu racesti de-a binelea!
Miere, eu zic ca exagerezi cu socul! Eu insa stiu de mine ca nu exagerez, desi vineri la chef cu colegii s-a gasit unul caruia nu i-a fost frica de amenintarile mele si mi-a facut poza, si inca de aproape! Am vazut-o o data si mi-a fost de ajuns.
Asparagus, cu intarziere, dar si din partea mea la multi ani si numai bine! Sai ai o nastere usoara si sa va bucurati cit mai mult si in dragoste de pruncii vostri!
Cadia, lasa ca gasesti tu mobila faina.
Porumbita, ai mare dreptate...intr-o lume ideala ar sta si taticii acasa, la urma urmei si ei sunt importanti, nu? Insa important e ca fiecare dintre noi foloseste ce are la dispozitie ca sa creeze cea mai buna situatie pentru copilasi. Ca asta vrem toate, nu?
Irina, dragut sotiorul tau.
Va pup fetele si aveti grija de voi.
jasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Iris de ce nu avem voie gorgonzola??? 26+ Vlad Mihai |
probabil nu e pasteurizata
Jasmi 25+ cu
way to go, BB
Anculet spune:
Fetelor,am o intrebare fulger: oare ginecologul imi poate da concediu medical...fara sa-mi faca internare,fie ea si fictiva?;de luni cand mi-am luat concediul de la medicul de familie,si-am aflat ca mai mult de 14 zile nu-mi poate da...ma framant rau de tot,de unde obtin in continuare concediu.
25+ cu Alexandra Maria
fetele 2 in 1
cristi_2003 spune:
si ginecologul / medicul de specialitate poate da concediu medical
30+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
bebelusi spune:
Iti da concediu si fara internare. Nu iti da foarte mult din cate stiu eu.....dupa o perioada iti face internare....daca vrei mult, dar nu mai retin cate zile
26+ Vlad Mihai
roxanaz spune:
Cristi, imi pare tare rau de boroboata cu piciorul, ai fost la dr, da? ar trebui macar putin repaos cu piciorul ridicat... si niste aplicari locale de anti-inflamator. putine cat se pot face in sarcina dar macar sa aiba actiune locala.
Porumbito nu stiu ce ziceai tu ca e scoica aia dar bine ca ne-am lamurit
Iris, saru mana de grija, n-am io miere si lamaie la munca dar ma tratez cu al doilea paracetamol, bine ca s-a facut ora 2 si pot sa il iau. pune si tu pe privat poza compromitatoare din week end
cristi_2003 spune:
rox - da, am vorbit cu un doctor, da la telefon. mi-a zis sa dau cu lioton gel - am dat de cateva ori da e apa de ploaie, nu simt nici o diferenta. m-am dat cu gheata - e tare rece si cam atat.
nu inteleg de ce se invinetesc degetele...
30+ cu T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI
deliafairais spune:
si eu sunt prezenta! incerc din greu sa ma obisnuiesc cu viata la pat. nu ca m-as plictisi, dar sunt lucruri pe care m-am obisnuit sa le fac doar eu (ex. intinsul rufelor, aranjatul dulapurilor) si acum mi se pare asa ciudat sa le faca sotul...si imi e si mila de el ca stiu ca e tare aiurea sa ti se spuna ce ai de facut :( bine...el nu se plange deloc, e doar a 2-a zi, dar peste vreo 5 sapt cred ca o sa fie epuizat. e asa grijuliu, si noaptea de cate ori imi schimb pozitita ma intreaba daca sunt bine, daca ma doare ceva, ziua ma intreaba mereu daca a miscat bebe, daca vreau sa imi cumpere ceva etc.
luni am fost la cumparaturi, am luat aproape tot ce ne trebuie pt bebe si pentru mama lui, iar cateva lucruri ce nu am gasit, am comandat ieri pe net.
bebelusi, eu o sa nasc cu dr baiulescu (cel cu nasterea in apa de la eva), dar in fagaras. asta daca ajungem in sapt 37, ca avem amenintare de nastere prematura, si daca doamne fereste se intampla luna asta, o sa merg la bv, dar la maternitate pt ca dr ne-a spus ca doar acolo au aparatura pt bebei asa mici (deci nu ar avea rost sa merg la eva, iar la spitalul din fg nu m-as risca).
30+ DAVID
Ciufik spune:
Cristi !
Bine ca e bebe bine, ca ma ingrijorasem, ca lipseai nemotivat.
Rox, ai grija sa nu racesti, ca cine ne mai consiliaza pe noi.
bebelusi poate fac poze in we, cu toate ca sunt ff lenesa. Nu am nicio poza cu burtica , de lene...
Andreea 30+, cu Andrei