Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 19
cristi_2003 spune:
rox - io is impiedicata de felul meu. da nu stiu cum acuma se nimereste tot pe piciorul cu bai - desi poate e mai bine sa fie unul rau de tot si unul bine decat amandoua pe butuci ![]()
noroc ca bebele nu are treaba cu din astea, el e fericit, se joaca, se invarte, se intinde... si vrea dulciuri, muuuulte dulciuri.
sambata merg la concert bere gratis 

30+ cu
T. Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 8 SAPTAMANI

Naty spune:
carmen ai grija cu tensiunea aia!
cristi succes la doctor!
irina sanatate si tie! In calitate de bolnav cronic de stomac, te inteleg asa bine ...
selene la fel zic si eu ca irina - depinde daca vrei sau nu sa lasi loc de intors.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
29+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anuc Andreea, si eu am folosit Galactogil pentru stimularea lactatiei si cred ca a fost bun o perioada. Am folosit si pompa de san la inceput ca sa maresc debitul de lapte. Una peste alta, am insistat si am reusit sa alaptez pana la 8 luni (mixt, adica o masa alaptat, o masa formula de lapte). |
Nu te supara, dar eu zic ca aici ai facut o greseala. Completarea, daca e cazul se da dupa ce pui copilul la san LA FIECARE MASA, si abia apoi lapte praf daca mai e cazul.
N-o lua ca pe un repros, si eu am facut multe greseli cu alaptatul, mai ales la sfatul pediatrei, si de aceea cred ca am pierdut laptele asa repede.
Naty, eu n-am folosit nici o perna. Tineam copilul pe antebrat cu capul sprijinit pe cot. Si statea f. bine.
Scuze, momentan nu am timp sa citesc tot, si comentez doar despre alaptat, pentru ca ma intereseaza foarte tare subiectul.
Roxana si Cristi, sanatate multa!
Dalma, desi tarziu, tin pumnii sa fie bine pana la final!
Selene, o imbratisare maaaare! Iti doresc sa iei decizia cea mai buna pentru tine si bb.
Lisa, inca n-am citit povestea, dar abia astept sa ma eliberez ca sa ma delectez cu o poveste frumoasa de viata.
Edit: CADIA: Nu lasa fix 42 zile, ca nu e sigur ca nasti mai devreme, poti sa nasti si mai tarziu de termen. Eu pe Tudor l-am nascut la 41 saptamani si 3 zile. E pacat sa pierzi indemnizatia pentru un calcul prea strict la zile. Daca chiar nu mai poti (si zau ca te inteleg la faza cu aglomeratia), mai ia-ti ceva concediu medical cu un cod de boala normala. Ai grija de tine.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
crisspy spune:
Buna fetele,
scrieti foarte mult, abia apuc sa va citesc.
Am ajuns si eu in sfarsit la dentist ieri, se pare ca am o infectie care asteptam sa treaca si dupa imi face extractie.
. Nu as fi vrut sa pierd maseaua dar nici nu mai suport sa trec prin durerile astea din nou.
Si mie mi-a dat doctorita sa iau duphastan 1 / zi si am luat pana acum impreuna cu elevit.
Cam atat, astept sa plec acasa ca m-a lovit un somn de nu mai pot... imi vine sa dorm pe tastatura.
Pupici la burtici
Crisspy
24 sapt
Razvan
Carmen_Marieta spune:
Irina voi urmari tensiunea, eu am fost foarte mirata ca pana acum nu am avut valori mai mari de 120/70...
Naty
.
Cristi si mie imi amorteste mana dreapta, dr a zis sa ma ung cu Lioton gel pana la cot, si sa stii ca ma lasa.. Incearca daca vrei, mai ales ca ai Lioton de la picior. Bafta la dr!!
Cadia daca nu ai alta alternativa mai bine intri in prenatal. Eu aseara cand am venit de la dr, am mers numai in picioare, nu s-a ridicat nimeni de pe scaun, la un moment dat au inceput cateva persoane sa se ia de cei care erau pe scaun(tineri) ca sa-mi dea locul, dar era prea tarziu, ca la urmatoarea coboram. Cand nu sunt cu Radu nu cre scaun, ca m-a luat unul odata la rost:" ce D-na v-am pus eu sa plecati de acasa?" si decat sa ma enervez ii evit pe .......
Flo, Lavini sunteti bine???
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
24+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
micola spune:
salutare, burticute:)
CADIA, nici eu nu mai suport carnea, nici macar de peste de cand am ramas insarcinata....o mananc mai mult in sila, de nevoie...chiar nu prea am mancat peste in timpul sarcinii...sa zic, pana acu, oi fi mancat de vreo 6-7 ori...de fiecare data fortat. aah, nu stiu de ce, dar cel de la restaurant imi place,poate pt ca e mai scump? ![]()
28 + cu
!
AMR 11-12 saptamani...
!
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui Carmen_Marieta Eu aseara cand am venit de la dr, am mers numai in picioare, nu s-a ridicat nimeni de pe scaun, la un moment dat au inceput cateva persoane sa se ia de cei care erau pe scaun(tineri) ca sa-mi dea locul, dar era prea tarziu, ca la urmatoarea coboram. Cand nu sunt cu Radu nu cre scaun, ca m-a luat unul odata la rost:" ce D-na v-am pus eu sa plecati de acasa?" si decat sa ma enervez ii evit pe ....... |
Carmen, mergi la locurile speciale pentru invalizi si gravide si cere locul ca acolo chiar nu au ce cauta oameni in putere. E dreptul tau sa stai pe unul din scaunele acelea. Problematic ar fi daca pe ele ar sta numai batrani
, dar oamenii tineri nu au cum sa stea pe scaunele acelea si sa te tina pe tine in picioare.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
CADIA spune:
Andre_ea, mercic frumos.Asa am sa fac, ma mai chinui putin sau mai imi bag un medical.

Nu stiam ca poti pierde indemnizatia de CIC petru o intrerupere de cateva zile intre pre si post natal si CIC.

27+cu
CLARA
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui CADIA Nu stiam ca poti pierde indemnizatia de CIC petru o intrerupere de cateva zile intre pre si post natal si CIC. ![]() ![]() ![]() 27+cu CLARA |
Pai nu asta implica obligativitatea celor MINIM 42 zile de post natal?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
30+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Naty spune:
andreea si eu o tineam pe antebrat, la fel ca tine numai ca mi s-a parut mai comod sa pun si o perna in brate, astfel nu imi amortea mana si nici nu trebuia sa ma aplec, era gurita ei exact la nivelul sanului. Cred ca pozitia cea mai buna de alaptat si-o gaseste fiecare. Eu una nu am putut de exemplu niciodata sa alaptez culcata. Chiar si cand eram terminata de somn ma ridicam din pat si ma asezam in fotoliu.
Apropos, imi spunea pediatra acum vreo 2 saptamani ca va tine niste cursuri pentru mamici in luna noiembrie, cred ca la spital (Municipal) in principal despre alaptat. E cineva interesat?
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
29+ cu
Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI