Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edinutza spune:

Buna dimineata!!!

Eu sunt treaza de la 7,dar nu din cauza insomniei de data asta ci din cauza ca am o durere de spate care nu ma lasa,of ca nici o pozitie nu imi este buna!mi-a facut Radu masaj si asa pe moment parea ca ma lasa,dar dupa aceea din nou ma luat,habar nu am ce sa mai fac!
In rest bine incep cursul de educatie maternala pe dat de 19 ,abia astept si va dura 8 saptamani!

Selene_imi pare f rau pt ce a ce se intampla si ma abtin de la comentarii,dar nu uitati nici unul din voi:ca la mijloc este un suflet nevinovat care are nevoie de sprijin,inca decand a fost conceput!te imbratisez si sper din toata inima sa se rezolve totul cu bine!

Lisa_ma bucur mult pt voi,eu zic ca o mai mare binecuvantare ca asta nu poate sa aiba o fiinta pe pamant!sa poti sa ai sufletul tau pereche alaturi de tine,la bine si la greu!si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare numai ca nu a durat atata,dar Dumnezeu mi-a scos sotul incale si pot sa zic ca odata cu asta mi-a daruit o noua viata!

Iris_esti intr-o continua miscare!la cat de activa esti te mai miri ca bb se ia dupa mamica lui?asteptam vesti de la medic!te pupic !

Flo_cum a fost masajul?tu cum te mai simti?

Dark_multumim de informatii si aici la fel se da un accent f mare pe alaptat si bine fac!in 2 sapt incep si eu,abia astept!

Ledi_asa e trebuie sa tin galerie,trebuie sa fac cumva,inca nu am avut timp sa ma uit prin zona daca am un net club pe aprope,dar gasesc eu !

Roxana_ce nasol,hai ca trece si ziua asta!tu cat mai ai pana in concediu?

hai ca trimit mesajul ca imediat il pierd!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Ira_am vazut si eu pozele!o sa ai o fata!mai ales daca mosteneste acel par negru si bogat!

Bebelush_sunteti o pereche reusita!si al meu la fel,cand e vorba de cumparaturi zici ca nu stiu unde el duc!pt casa el le cumpara pt un singur maotiv:ca mie imi trebuie 1 ora si lui 10 minute si prefera sa le faca el cat mai repede !ce sa facem,chiar pe toate nu le putem avea!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Buna dimineata, eu cu insomniile mele, cred ca v-ati obisnuit deja, bebe o sa se nasca dupa fusul orar romanesc

Iris, asa este, nu o sa fie usor pt Obama, a primit o "mostenire"....
Noi speram la mai bine oricum, mai rau de atat nu cred ca are cum sa fie. Dar sincer, m-am bucurat ca un copil pt ca am avut senzatia ca America s-a trezit dintr-un somn adanc.
Senzatia aia dureroase de care vorbesti poate sa fie de la intorsul lui bebe, si eu am patin la fel si la urmatoarea eco era cu capul in jos.

Lisa, ma bucur pt tine ca ti-ai gasit linistea si fericirea, uneori trebuie sa trecem printr-o incercare de felul asta ca sa vedem adevaratii oameni de langa noi.

Am mai vizionat si niste pozici pe contul comun, foarte frumoase toate.
Roxana, sa te faci repede bine, multa sanatate iti doresc.
Selene, si eu sunt de parere ca ar tb sa lasi curatenia aia deoparte, daca pleci la cluj. Ce sens are sa te mai obosesti, tu trebuie sa ai o singura prioritate acum, copilul. Restul....se va aranja pe parcurs. Ai grija de tine si mai da-ne de veste cand poti.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Eu azi ma simt tare nasol ... ma doare rau stomacul si mi-e greata de mor. Si capul ma doare un pic ...

rox merci . Inca mai trag un pic de nas dar in mare mi-a trecut. Ioana nu merge la gradi, o sa o ducem de luni. De altfel, pana ieri nu a avut voie sa iasa din casa.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Salut fetelor,

Intru si eu sa fac prezenta si sa va dau ultimele noutati.
Am fost ieri la dr. si bebelina mea e bine, a recuperat la crescut, ca era in urma cu o saptamana. Oricum nu e prea marisoara are in jur de 1 kg .
In rest despre mine...ca de obicei..nu prea bine, adik inca mai , nus ce am ,credeam ca mi-a trecut..da de unde.. ieri m-a apucat in plina strada si nu era nici un copac...si pe deasupra m-a certat si dr. ca am luat prea mult in greutate adik 10kg...I-am explicat ca rontai toata ziua din cauza gretei si stiti ce mi-a spus....Sa rontai primperan......sadicu..
Si sa nu mananc cartofi, paine, orez . Eu cred ca e oleaca dus...
Despre col nu a zis nik, dar cred ca nu e prea bine, ca m-a intrebat daca am mai mult de 10 contractii pe zi, si daca sunt dureroase. I-am raspuns ca nu..si mi-a spus sa nu imi fac probleme ca cervixul meu este inchis ceea ce e bine..
Am fost la prezentarea pt. epidurala, a fost ok, ma asteptam la mai mult, da oricum, daca aveai intrebari sau nelamuriri iti explicau pe indelete ceea ce, dupa parerea mea, face mai mult decat filmul sau prezentarea in sine... si vreau sa merg si la cea pt alaptat.

Imi pare rau pt. fetele care au probleme (Dalma, Cris30), pt cele care stau la pat...le
si le doresc sa fie optimiste si sa fie bine pana la termen.
Eu tot pe fuga sunt.. ca iar tre sa plec la scoala. Va pup pe toate si va mai raspund alta data.

Veronica cu Alice
micuta mea
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Edinutza poate gasesti repede net, ca o sa ne lipsesti. Bb a ramas baiat, tati inca nu se poate obisnui cu ideea dar a zis sa fie sanatos ca va avea cu cine sa se uite la meciuri.
Naty ai grija de tine, bine ca e Ioana bine.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

selene nu iti spun decat ca sunt alaturi de tine si ma rog pentru voi doua.
in rest ... ledi a spus deja foarte frumos cam tot ce gandesc si eu.

bebelusi doctorita mea pediatra (care e cel mai mare sustinator al alaptarii, cunsocuta deja pentru obeseia ei) imi spunea tot timpul ca "nu exista femeie care sa nu aiba lapte" si ca "nu exista lapte care sa nu fie bun". La inceput mi se pare o prostie, doar auzisem de atatea femei care nu au putut alapta. Dar ... am observat pe propria piele ca daca insisti, laptele vine, esential este sa pui copilul mereu la san. Si nu numai ca vine, dar ii este suficient bebelushului, copii alaptati in primele luni nu au nevoie de nimic altceva decat de laptele de mama - nu apa, nu ceai, numai lapte. Pe de alta parte, cu cat cedezi si nu il mai pui la san, cu atat laptele se imputineaza. Nu fi terorizata de gandul ca nu vei avea lapte, trebuie doar sa insisti daca vine mai greu si vei reusi sa iti alaptezi copilasul.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 29+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta

Edinutza poate gasesti repede net, ca o sa ne lipsesti. Bb a ramas baiat, tati inca nu se poate obisnui cu ideea dar a zis sa fie sanatos ca va avea cu cine sa se uite la meciuri.
Naty ai grija de tine, bine ca e Ioana bine.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

hai ca e tare Radu tau!la noi e invers,parca el spera totusi ca va fi baiat ,pt ca medicul a zis ca pare a fata dar nu e 100%!dar asta este cel mai important sa fie sanatosi ,papaciosi si bineinteles fara colici!ai grija de tine,sa nu te stresezi prea mult!

Edina `de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, azi am implinit 33 de saptamani...

Situatia este asa:

Varianta numarul 1. Am vorbit cu o firma de curierat - CARGUS. Sunt de treaba, cel putin la telefon, tarif si timp de transport OK. Ce presupune asta:
- eu sa fug azi dupa-masa la Braila, ca mai am acolo niste lucruri, sa le impachetez repede, sa le urc intr-un taxi si sa le aduc la Galati, ca maine vine curierul sa incarce tot
- maine dimineata sa impachetez tot ce este pe aici - si nu e deloc putin sau usor, toate cantaresc mult, mai ales biroul, sistemul PC, cartile
- sa reziliez contractul de inchiriere a apartamentului
- sa sistez furnizarea serviciilor de telefonie fixa si de Internet de la RTC, cu achitarea penalizarilor de rigoare pentru sistarea contractului inainte de vreme (mai 2009)
- pe langa asta, sa ajung la doctorita de aici, ca ma cheama de o saptamana, sa pregatesc bagajul pentru Cluj, sa ma duc sa iau bilete, ca maine e greva la CFR
- sa il conving pe dragut sa vina direct acasa, la ora 4, cand iese de la serviciu, si maine, daca se poate, sa-si ia liber, sa ma ajute la impachetat

Avantaje: varianta destul de economicoasa pentru mine (CARGUSUL parca se poate plati si la destinatie)
Dezavantaje: mult efort fizic, poate prea mult ca sa-l pot face, avand in vedere cum m-am simtit ieri, ce dureri am avut, de n-am reusit sa stau in picioare si sa fac un dus, am zis ca ajung iar la spital, cu nastere prematura, am bagat Duphaston si No-Spa

Varianta numarul 2. Las toate lucrurile aici, nu mai impachetez nimic in afara de bagajul de Cluj, nu ma grabesc sa fac repede-repede bagajul, le strang pe toate frumos, in liniste, merg la doctorita, iau bilete si stau in pat cat de mult pot

Avantaje: sunt mai linistita si mai odihnita, nu ma mai zdrobesc in 10 parti
Dezavantaje: varianta mai scumpa, pentru ca va trebui sa fac cumva sa contribui si eu la cheltuielile de aici, pana prin martie, cand voi putea reveni, si atunci, pe langa banii deja investiti, se adauga costurile de la varianta 1 - taxi Braila-Galati, CARGUS, sistare Romtelecom + ClickNet

In momentul de fata, sunt cam stoarsa de energie, desi nu am facut mare lucru. Nu las casa murdara, ca, de va pun poze, sa vedeti cum arata cand e mizerie, trimiteti echipa de la Curat_Murdar pe capul meu...

IRA, in Galati nu am pe nimeni. Tatal meu a murit in 2001. Mama mea e la 600+ km de mine, in judetul Bistrita-Nasaud. Restul rudelor sunt la Cluj. La parintii lui nu am apelat pentru curatenie si asa, pentru ca sunt in varsta, in jur de 70 de ani, asa, mama lui se deplaseaza greu, pentru ca a fost lovita de o masina acum ceva vreme, plus ca sufera de inima, tatal lui e fumator inrait si tocmai a iesit din spital, cu angina pectorala... Deci... Mama lui ne mai face de mancare si ne mai trimite prin el, cand merge s-o vada, mai ducem haine la spalat la masina, ca noi nu avem masina de spalat... Dar s-o pun la smotru greu, exclus, cu toate ca ma cearta ca de ce ma strofoc atata...

Ati avut dreptate, nu am Internet la Cluj, dar, cine stie, poate se rezolva... O sa las numarul de telefon la cateva dintre fetele mai vechi si care intra mai des, asa o sa va transmita ele vesti...

Referitor la relatie, el a spus doua lucruri importante pentru mine - ca e cazul sa se gandeasca la el si ca are si el viata lui, pe care vrea sa o traiasca - si, pe baza acestor doua lucruri, eu am zis ca pun punct relatiei in acest moment... Vom vedea daca distanta va rezolva ceva sau nu...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mersi Naty, asa sper si eu sa fie

eu acum va parasesc pentru ca ma duc sa pap, imi e o foame de urangutan. Vb dupa

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput