Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Pe al meu sa nu il bagi in Mall ca se sufoca, sta numai pe bancuta afara si il bag in magazin doar cand trebuie sa ii arat ceva ce imi place...

Fetelor ati vazut legea ce v-am pus-o pe contul comun? Este asa vag totul...oare normele de aplicare cand apar? Stiti ceva??

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Si al meu ar prefera sa mearga la spanzuratoare decat la cumparaturi. Iar decat sa ma simt vinovata cand il vad acolo rezemat intr-un cos de cumparaturi, plictisit si amarat, mai bine il las acasa, iau cu mine o prietena si rezolvam problema

Bebelusi, foarte frumosi sunteti!

Jasmi 25+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Tot mai uit cate ceva ce vreau sa va scriu ...si tot revin.......
Yashy tu vb serios ca sotului tau ii place la cumparaturi????????Nu imi vine sa cred, cred ca e singurul de pe lumea asta care ii place....
26+ Vlad Mihai
Si sotul meu este innebunit dupa cumparaturi! Si de toate felurile nu numai haine pt el, si pt casa si mancare! Aproape toate cumparaturile le face el!
Singurul lucru, ca-i place mai mult sa mergem impreuna pt ca eu sunt mai pretentioasa si dupa aceea zic ca nu-mi place si lui nu-i plac discutiile si certurile!
Comertul e pasiunea lui! Sa cumpere si sa vanda indif. ce!24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Selene, e de inteles ca nu poti sa tolerezi sa traiesti in dezordine asa cum ai descris tu. DAR... scuza-ma ca iti spun, trebuie sa fie o cale sa rezolvi lucrurile, chiar daca numai pentru tine si pentru bb. Ma gandesc ca atmosfera in care traiesti in ultima perioada nu iti face deloc bine, si cu atat mai putin Dariei. Am mai spus, le transmitem toate starile prin care trecem noi mamicile. DE ce nu incerci sa pui capat stresului si sa pleci de acolo? Iarta-ma ca iti spun, dar voi doua sunteti cele mai importante si numai de tine depinde sa iei hotararea buna pentru amindoua. Si inca ceva, manajeaza-te din punct de vedere fizic!

Noi suntem alaturi de tine.

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:

Tot mai uit cate ceva ce vreau sa va scriu ...si tot revin.......
Yashy tu vb serios ca sotului tau ii place la cumparaturi????????Nu imi vine sa cred, cred ca e singurul de pe lumea asta care ii place....

26+ Vlad Mihai

Si al meu e shopoholic....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Bebelusi, in legatura cu alaptatul.Eu pe Vlad l-am nascut prin cezariana si laptele a venit mai greu, iar cand a venit, a venit putin. Cand eram in spital inca, eu incercam sa il tin la piept intr-o anumita pozitie asa cum ma indemna instictul meu de mama, iar cand veneau asistenta sau neonatoloaga sa ma invete cum sa il tin, ma puneau intr-o pozitie pe care eu o simteam extrem de incomoda. Dar ele ziceau ca asa trebuie si chiar ma certau, ca sunt neindemanatica. Lapte nu am avut prea mult dar nici nu m-am grabit sa introduc laptele praf. E adevarat ca m-am chinuit, am facut rani la sfarcuri, trebuia sa ma mulg, i-am dat o perioada si supliment cu zeama de orez (parca asa se cheama), nu prea lua in greutatae, dar m-am "incapatanat" sa insist sa il hranesc natural, si astfel pana la trei luni l-am hranit natural, iar apoi pana la 6 luni mixt, natural si cu lapte praf, dupa care am trecut numape lapte formula, cand a tipat la mine asistenta de la policlinica de cartier (care venea inopinat in vizita) ca bebelusul e DISTROFIC, si ca asta numai din vina mea!!!

Chiar si dupa experienta asta sunt de parere ca mamicile nu ar trebui sa se grabeasca sa renunte usor la alaptat, ci sa faca mai intai tot ce se poate, chair daca se chinuie ele mai mult, pentru a-si hrani puiul natural.

Pupici,

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ma bucur ca nu e singurul! Ii place atat de mult la cumparaturi, pana si la hainele mele se baga. Il vezi ca vine din delegatie de pe undeva cu haine pt mine spt Luka. Ii place sa stea dupa mine sa probez, el ma pune sa iau si aia si aia... Eu sunt mai plictisita, chiar nu imi placea deloc la cumparaturi. Dar dupa 7 ani de casatorie... m-am dat la brazda!

Roxana, multa multa sanatate!

Iris, bafta la control, asteptam vesti bune de la voi!!

Am vazut pozici tare frumoase pe contul comun!! Niste burtici super!!

Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:

Dark si eu sunt total pentru alaptat, problema e ca nici mama mea si nici sora mea nu au avut lapte dupa ce au nascut si imi e teama ca nu o sa am nici eu. Daca citesti chestii interesante sau daca afli de la curs chestii interesante te rog sa imi spui si mie. Am auzit cum ca nu prea exista "nu am lapte", ci ca trebuie sa te chinui un pic la inceput, sa insisti putin....si asa mai departe....nu dupa putin timp in care copilul plange sa zici gata...ii dau si supliment de lapte praf ca nu se satura.....Nu stiu ce sa cred, poate stii mai multe....sau voi celelalte fete

26+ Vlad Mihai

Fetelor, orice problema veti avea in privinta alaptatului sa veniti aici sa scrieti. Nu sariti imediat la lapte praf. Sigur veti gasi aici sfaturi utile. Inceputul nu-i usor, dar cu perseverenta se rezolva. In plus, la FEMINA INTIM, exista un subiect intitulat ALAPTATUL HELP LINE. Acolo scriu fete foarte pricepute si citite in privinta alaptatului, care sigur vor avea solutii pentru orice probleme, plus linkuri catre LA LECHE LIGUE sau alte siteuri cu sfaturi utile.
Prin decembrie ma gandesc ca ar fi util un link pe prima pagina catre subiectul de la femina intim, deocamdata e devreme inca si subiectul respectiv se poate inchide.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 30+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Vai fetelor nu pot sa cred ce aud...ca le place barbatilor la cumparaturi, sunteti niste norocoase

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

am vazut pozele din mailul comun, Ira-dragut sotul, Bebelusi- frumosi amandoi... sa fiti sanatosi.
Roxanaieri mi s-a luat tensiunea cam la o ora de cand ajunsesem in spital, ca dr era in sala, l-am asteptat, dar eu banuiesc ca nu o fi fost aparatul chiar foarte bun. Aseara dupa ce am venit de la spital aveam 120/70, iar azi dimineata 110/70. o mai iau si diseara, si il sun.
sper din suflet sa te faci bine cat mai repede.
Irina sa vezi ce repede trece timpul si o sa vina Radu acasa...
Lisa frumoasa poveste, multe au trecut prin asa ceva, important este ca ai spus GATA si ca acum esti fericita!
Selene sfaturi nu pot da, numai ai grija de tine si de bebelina..
Flo, Lavini sunteti bine??

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

24+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput