Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 15
Leditia spune:
Neatza..
Un laptic cu cafea vrea cineva?![]()
Mai ce debit ati avut aseara...
Selene,nu ziceai ca pleci la Cluj,la ce mai faci smotru?Lasa smotruiala si stai linistita.
Lisa,frumoasa poveste
Ira si eu la a doua casnicie si cu bb "proiectat" fix cand am implinit noi un an de cand ne-am cunoscut.
Noi am avut pana de curand poze la semnatura,asa ca ne-ati cunoscut.:))
Btw,o sa fac si eu reteta aia a ta,iti zic dupa ce calificativ primeste :))))
fetele.
Minunica mea
30+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 10 SAPT.
bebelusi spune:
Lisa, eu zic ca ai facut bine ca ti-ai spus povestea si ai deschis poate ochii unora care trec prin ce ai trecut tu
.Eu sunt asa de fericita ca l-am intalnit pe sotul meu...tot asa dupa o periada mai naspa din viata mea. Sunt asa de fericita....
Imaginati-va ca pe langa tot ce aveti voi, al meu in plus mai e si actor la un teatru pentru copii....imaginati-va numai cum se comporta cu copii, si cum il iubesc toti copii de la bloc, din gasca....de peste tot
...Ce-i drept mi-e un pic cam teama ca poate bebe nostru o sa il iubeasca mai mult decat pe mami....dar ma descurc eu cumva![]()
26+
Vlad Mihai
bebelusi spune:
Tot mai uit cate ceva ce vreau sa va scriu ...si tot revin....
...
Yashy tu vb serios ca sotului tau ii place la cumparaturi????????Nu imi vine sa cred, cred ca e singurul de pe lumea asta care ii place....
26+
Vlad Mihai
jasmi spune:
Neata!
Lisa - superba poveste - asa de frumoasa si emotionanta incat am uitat aproape tot ce am citit inainte ![]()
Selene
ma doare sufletul cand citesc prin ce treci
, nu am dat sfaturi nici aici, nici pe celalalt topic din simplul fapt ca tot ce-mi doresc e sa se rezolve situatia pt tine si bebe .. indiferent cine a gresit, cine are dreptate etc etc
Incearca sa ai grija de tine si de fetita, ca voi doua sunteti cele mai importante in momentul asta 
Jasmi
25+ cu 
way to go, BB
bebelusi spune:
Ira ce baieti chipesi ai....acum m-am uitat si eu pe poze....o sa va pun si eu poze cu baiatul meu..
26+
Vlad Mihai
roxanaz spune:
neata tuturor
eu sunt gutunarita bine de tot..... yuck. n-am nici nu chef de munca si am un cap mare cat o banita.
Selene, scuze, daca tot vrei sa pleci de acolo... de ce stai sa smotruiesti ca sa te simti rau dupa aceea?
Ingrid nu imi iau o luna concediu... nu stiu daca am scris atat de aiurea, scuze. peste o luna imi iau ultimele zle de concediu de odihna ramase, vreo 10. dar in timpul lor daca mai am cate ceva de rezolvat vin la munca. cat despre duphaston.... se da cam mult profilactic in ultima vreme. si da, teoria zice ca se da pana in sapt. 19
Carmen, 15/9 e cam mare tensiunea, erai putin agitata? de obicei incearca sa iei tensiunea la 10-15 minute dupa ce ai ajuns la cabinet, sa fie relevanta. ai dreptate cu bagajul, cand nasti doar atat iti trebuie, geanta cu de toate oricum ramane la sot/mama, cine vine cu tine, si este transportata in salon/rezerva.
revin,... nu mai pot scrie
sa aveti o zi buna!
Venerata spune:
Just, noi l-am culcat pe Vlad in patutul lui de la inceput, dar eu am dormit cu el in camera. Tati s-a autoexilat in sufragerie. Stii, toata lumea imi spunea " sa nu cumva sa-l pui cu tine in pat ca se invata asa si nu o sa mai vrea sa doarma in patutul lui!"
incat am evitat chestia asta. Si a functionat asa de bine ca atunci cand s-a facut putin mare si as fi vrut eu sa doarma cu mine in pat, sa il simt mai aproape, stii, sa-l privesc itimpul somnului si sa il tin la pieptul meu, nu mai voia el si cerea in patutul lui. Nu prea imi convenea, dar nu am comentat
.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
24s+
Iris2002 spune:
Buna dimineata fetele,
Pe cine tentez cu o cana mare de cappuccino cu lapte?
Eu sunt iarasi pe baricade... Aseara se invartea prunculetul intr-un fel ciudat (si dureros)...nu stiu daca ati avut experienta, parca se intorcea cu totul (poate asta si facea). Azi mergem la ginecolog, la 12.30, sper ca e totul ok.
Mergem fara Francesca de data aceasta, e ora ei de somn si vine Pa sa stea cu ea, si vom avea ocazia sa ne concentram amindoi asupra bebe-ului. De obicei e Paul ocupat cu Francesca si nu poate urmari discutia cu gine.
Micola, ma bucur sa aud si vesti de la tine!
Flowerbee, e adevarat cu hainele de copii, nu e logic si normal ce preturi sunt in Ro!
Cristi, asa e si aici, si eu folosesc Lancome (ruj, mascara, lipgloss) si aici primesti mereu si mostre, pe linga asta ai deseori reduceri substantiale (acum sunt reduceri de 20 procente) in timp ce pretul initial e sub cel din Ro.
Alina, si Francesca a avut patutul ei, camera ei, de la inceput. Recunosc ca e si genul de copil care nu adormea domne` la tzitzi desi eu eram zabauca de somn uneori si as fi vrut sa doarma linga mine (in alta camera, unde o alaptam). Noi oricum nu aveam voie sa o luam in pat, avem pat cu apa si e pericol de sufocare pt bebei, cica. Si mi-ar fi fost frica sa nu o strivesc. Statea ore intregi si se uita la mine, si cum o puneam in patul ei cum inchidea ochii...la fel face acum.
Sper ca esti si mai bine acum, si ca poti respira ca lumea. Poate trebuia ceapa olandeza
!
Si ai dreptate cu alaptatul, nici la mine nu a mers de la sine, aveam niste dureri cumplite la inceput, pina cand a mers treaba.
Selene, imi pare rau ca ai stress-ul acesta acum. Las-o mai incet cu smotrul, (zise ciob catre oala sparta
) ca acum e important bebe mic. Incearca sa te concentrezi pe lucruri pozitive, asculta o muzica faina, citeste o carte pozitiva. Eu tot sper ca va fi bine cu tine si cu prietenul tau, si ca veti creste impreuna, cu dragoste, puiul.
Fetele din America, ma bucur mult pentru Obama desi nu ii va fi usor (mosteneste doua razboaie, o criza economica, relatia cu Europa e asa si asa ca sa nu mai vorbim de un sistem de asistenta sociala si medicala care trebuie pus la punct- btw de unde bani?). Eu am urmarit dezbaterile, sotul meu e americanofil si e foarte interesat de ce se intimpla acolo ( a si locuit o vreme, a muncit acolo). Eu sunt Gica contra si spun ca a avut un rol si ca Obama e afroamerican, si spun ca e bine pentru intreaga lume ca un stat asa de puternic are un presedinte de culoare. Din pacate, in anul 2008, e inca plina lumea de idei preconcepute, de etichetari, e plin de albi care au senzatia ca sunt superiori doar pentru ca sunt albi si de oameni de alte rase care se simt discriminati din acelasi motiv. E bine pentru ambele grupe ca pot privi la Obama si, ca sa-l citez, isi pot spune: yes, we can!![]()
DarkBendis, si aici e mare accent pe alaptat, si normal ca e important, e ocazia de a-i oferi, daca putem, un inceput mai bun in viata pruncului. Sfaturile pe care le-ai primit imi par pertinente. Aici pruncul e pus direct dupa nastere la pieptul mamei, stiu ei olandezii ce stiu. Si eu am avut probleme la inceput insa, la sfatul persoanei care ne venea la ajutor in casa, am inceput sa ma mult imediat, intre alaptari, si asa am stimulat alaptarea. Cum eu am lucrat de la 3 luni, pentru noi pastrarea in congelator era o necesitate(in pungute speciale, cu data si cantitatea pe ele).
Cu alcoolul: eu la un moment dat am mai baut un pahar de vin dar am tinut cont sa alaptez imediat inainte si dupa aceea trei ore sa nu alaptez (aveam oricum de rezerva). Un pahar de vin inseamna o cantitate de alcool care dupa trei ore nu mai e in sange si deci nici in lapte. Eu sunt extrasuperobsedata si recunosc spasit ca urmatoarea tura de lapte eu ma mulgeam si o aruncam, fetei ii dadeam din rezervele de lapte.
Un sfat in plus pentru fetele care se intorc devreme la servici si alapteaza: sa va faceti din timp rezerve, pentru ca primele zile la servici e posibil sa nu "produceti" suficient lapte. (mediu nou, e oricum ciudat sa fii ocupata cu asa ceva in timp ce colegii lucreaza in camera alaturata).
Lisa, ma bucur pentru tine ca ai gasit dragostea adevarata. Stii, o poveste asemanatoare are verisoara mea care e in Italia acum, la fel era toata lumea de parere sa ramana cu el, dar bine a facut ca l-a lasat. E acum si ea mamica fericita, cu un sot italian de milioane, un barbat fain si grijuliu si iubitor. Ce a avut ex-ul a fost nu dragoste, obsesie, si se pare si probleme psihice.
Daiopri, trimite-mi mie tortul ala!
Roxana, saracuta de tine, tot nu ai scapat! Te cred ca nu ai chef de munca!Multa sanatate!
Va pup si aveti grija de voi
bebelusi spune:
Fetelor v-am pus si eu poze pe contul comun cu sotul meu, o foto de la nunta noastra...
26+
Vlad Mihai
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Tot mai uit cate ceva ce vreau sa va scriu ...si tot revin.... ![]() ...Yashy tu vb serios ca sotului tau ii place la cumparaturi????????Nu imi vine sa cred, cred ca e singurul de pe lumea asta care ii place.... 26+ Vlad Mihai |
nu e singurul, si al meu e la fel, mai rau la cumparaturi ca mine.