Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da,ar trebui ca multe dintre noi sa avem curajul si sa credem ca se poate mai bine. eiii...oricum,e bine ca acum zambesc! va multumesc

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Subscriu si eu la ce au zis fetele. Lisa, esti o norocoasa ca ai gasit perechea ta. Si eu sunt norocoasa, desi al meu e primul barbat si unicul din viata mea( acuma vine pe lume si al 2-lea)..eu am cam nimerit-o din prima, ca sa zic asa( noi ne propusesem sa ne casatorim la cateva ore dupa ce ne-am cunoscut, ca suntem mai aiuriti putin)
Alina, referitor la alaptat, aici iti recomanda sa folosesti pernele alea speciale ca te ajuta sa tii copilul in pozitia corecta la san.
Irina, si eu sunt cam la fel daca al meu e plecat pe undeva, parca ma prostesc cu totul si nu sunt buna de nimic..decat la stat in casa si uitat la filme, nici de dormit nu prea imi vine. Dar la mine e mai greau ca nu prea am prietene in zona( troate stau la cam o ora distanta, si nu imi place sa conduc). Am locuit in Boston un an, pot spune ca e un oras frumos, sunt sigura ca baiatul tau are ce vedea. Sa vezi ce bucuroasa vei fi cand o venii incarcat de cadouri

Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Am aflat si ce i-a luat lui fi-su.Intai nu a uitat sa mentioneze cum el si colegul lui al carei sotii e gravida in 30 sapt au ajuns dintr-un mall intreg sa cumpere doar de la nou nascuti...apoi a povestit cum celalalt s-a oprit la fetite si el i-a zis "hmmm cam mult roz pt mine, ma duc mai inkolo"...dhhh barbatii astia care vor baieti.. si apoi i-a luat un costumas cu pantalonasi de blugi si gecutzica ..ce mai, ce generatie...asta mic are blugi inainte de nastere, eu si ta-su pe la 13 ani prima pereche.

bb mic

POZE
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Lisa, frumoasa povestea!! Sa fi-ti fericiti si sa va iubiti toata viata cel putin cum va iubiti acum!!

IrinaC, bravo lui tati!! Dar vezi sa nu te uite pe tine la cadouri...
La Luka am aflat pe 25 decembrie ca e baiat. Tati isi dorea tare mult o fetita... dar cu toate astea s-a dus repede la Gap sa cumpere o salopeta pt baietei cadou de Craciun pt BB. Ce m-a impresionat atunci gestul lui... (Hobby-ul lui tati sunt... cumparaturile!! Eu ma plictisesc stand dupa el...)

Daiopri, chiar... ce copii obraznici! Cum sa nu le placa tortul de zahar ars!? Ce-as manca eu acum.... Cu toate ca de 3h de cand sunt treaza mananc in continuu...

Pup!!

Adina & Luka& bobita din burtica25+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Liza 79, la a doua shansa sunt si eu! La mine - 14 ani de casnicie, timp in care nu am avut parte de bebe, si relatia actuala cu un om de care sunt indragostita pana peste cap si care mi-a daruit-o pe bebelina mea iubita fix la un an dupa ce ne-am cunoscut. Am trimis in mailul comun poze cu tatal bebelinei si cu copilul din prima lui casnicie (un pusti de-o frumusetze de senzatie) - asta k sa vedetzi cu cine va semana Lizuca mea.

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Ira, tu esti printre ultimele la apel si te trezesti mereu prima. Am vazut pozele, chiar ca e dragutz baiatul. Si felicitari ptr Lizuca, mult asteptata si dorita.
P.S. da pune si tu o poza cu tine
Crisss 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Ira, tu esti printre ultimele la apel si te trezesti mereu prima. Am vazut pozele, chiar ca e dragutz baiatul. Si felicitari ptr Lizuca, mult asteptata si dorita.
P.S. da pune si tu o poza cu tine
Crisss 28+

crisspoliss, vorba lui Caragiale: poza'i moft! stai sa mi-i vezi in realitate! 2 barbatzi extremelly handsom! cel mic o ia vertiginos pe urmele lu' tata-su!

Nu ma trezesc prima mereu, mi se mai intampla atunci cand a supara stomacul sau mai am cate o mica insomnie. In plus, se mai intampla ca, dupa ce va scriu, sa ma culc la loc inca vreo ora - doua. Boier Bibescu sunt, ce mai!! Azi-noapte, de ex, m-a bazait un tzantzar, bine k am tzantzar acum, in novembre, dupa ce toata vara nu am avut deloc!

Am gasit retzete de dulciuri stil Montignac pe net, am ales vreo 21 de retzete, le dau print.

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

Va zic si eu "Neata". Astazi stau acasa. Am de rezolvat una, alta, dar mai intai m-am gandit sa va salut. La voi e gata cafeluta? Stiu ca nu e prea buna pentru bb dar eu am tensiune mica si cad pe strada daca nu beau cafea dimineata.

Va mai citesc din urma putin si revin.

O zi buna tuturor!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 24s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Buna dimineata! Am citit povestea Lisei. Seamana cu a mea doar ca eu nu am asteptat 10 ani. Si eu intr-un final mi-am intalnit jumatatea, exact ca ea! Super! Sa fim sanatosi si fericiti cu totii, mai ales ca acum vine si bb. Ma duc sa ma apuc de lucru ca tot nu am recuperat tot! Sunt putin in urma si parca nu mai fac fata! Cand zic ca am terminat ceva si trebuie sa incep altceva! Mai am o saptamana pana vine colega care-mi va prelua functia si atunci va fi mai usor, dar nu voi mai putea intra pe net de la serviciu! Ca eu intru pe sustache! NU trebuie sa stie colegii mei ca eu mai trag chiulul de la munca pe net! Poate mai am timp azi, ca stau mai mult la lucru, pana pe la 16:00. Ca saptamana asta am cam plecat la 14:00 (incep la 07:30)!Va 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor, am facut rost de lege si v-am pus-o pe contul comun

26+ Vlad Mihai

Mergi la inceput