Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

aaaa...si eu am "luat "ovule pt Candida si dc medicul mi le-a dat le-am "luat".In aceste cazuri nu prea mai sunt medic si obisnuiesc sa fac ce mi se zice, iar in cazul meu chiar a functionat.Tratamentul a durat 12 zile si tocmai ce l-am terminat si clinic situatia s-a ameliorat "vizibil"

bb mic

POZE
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Am mai zis, eu il inteleg, dar asta nu inseamna ca nu ma doare...

cu Daria Nandini

http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Selene, nu ai ce intelege! Ai doar de protejat propria persoana si pe bebe in cea mai fragila perioada a vietii tale. Iar cei care chiar te iubesc te protejeaza la randul lor. ACUM, in prezent, nu cine-stie cand mai incolo!

Au dreptate fetele: da-l incolo de smotru prin casa, trage aer in piept si cere ajutor celor care te inteleg in mom asta, de ex parintii. Pai nu se poate asa!! nu e nimic jenant, nimic exagerat sa le soliciti ocrotirea si atentia, in conditiile in care altii nu pot sau nu vor. Tu, facand curat prin casa in mom asta, practic ocrotesti pe oricine altcineva decat pe tine si/sau pe copil, e pacat. Si cred k si periculos depinde la ce "gimnastica" te inhami. Nu e cazul. Da-o-ncolo de casa cu smotrul ei cu tot, sa-si faca altzii in loc de plimbari pe nush unde (la 10 noaptea??), tu ai strict grija ta si a bebelului.

Un singur argument care sa justifice cheful tau catre munca fizica: obosindu-te fizic, uitzi pe moment ce te zbuciuma. Aici te-as intzelege, k si eu fac exact la fel: in perioadele de sferintza spalam geamurile din casa o data pe saptamana. Insa chiar si cu acest argument..nu e momentul.

Hai, pup mult-mult si du-te la nani.

Ira 30+ mami de Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspoliss

Lisa, e ciuperca din aia care iti da iritatii si mancarimi?ca si eu cred ca o am, dar inca nu i-am zis la doctor( ma duc abia saptamana viitoare)..desi nici eu nu vreau tratament. O sa citesc prin cartile mele de gravida, sa vad ce zice( am vreo 20 de carti, daca nu mai multe..imprumutate, bineinteles). Cand ai chef, zi povestea cu fostul, desi adevarul e ca nu e cazul sa te uiti in urma, zi merci ca esti multumita si iubita de actualul
MAine fac si eu reteta de la Ira de pui fermier, ca e ziua sotului si sunt in pana de timp si inspiratie.
Selene, sper sa se rezolve toate problemele talestiu ca ti-e greu, si suntem alaturi de tine( cu gandul).
iritatii si mancarimi nu,doar ca e in cantitate fff mare si nu imi place,nu miroase nu nimic,dar e ciupercuta.
revin cu povestea,am sa ii dau copy paste de pe un alt site,unde am postat-o cu mult in urma...ca nu s-a schmbat nimic,doar ca ne iubim poate mai mult revin
Crisss 28+

28S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Irina, iar esti pe orar american?
Am vrut sa va zic ca si eu incep cursurile de gravida duminica asta, o sa va tin la curent cu ce informatii ne dau. Dark, foarte bune si utile notitele tale.
Daiopri, ce copii golani, auzi sa nu le placa tortul de zahar ars!
eu visez dupa asa ceva de cateva saptamani bune
Lisa, tu la serviciu mai mergi?

Crisss 28+

Mergi la inceput

M-am hotarat sa va spun povestea mea, cred ca multe dintre noi am trecut prin asa ceva , unele dintre noi au avut puterea sa mearga mai departe iar altele am acceptat.
L-am cunoascut in anul 1997, ma mutasem de curand in bloc cu el, eram in centrul atentiei, fiind noua in partea aceea a cartierului. Dintre toti numai el nu ma saluta, era cu nasul pe sus...eee ...si avea de ce...un frumusel brunet cu parul cret, inalt, ce mai de toata frumusetea. A venti si ziua cand a vorbit cu mine si de aici a inceput totul, am iesit impreuna, ne-am indragostit pana peste urechi 3.gif unul de celalalt. Viata noastra era frumoasa, stateam unul aproape de celelalalt. terminam clasa a 12-a si, urma sa dau la facultate, avand in sange partea tehnica, am ales politehnica, nu i-a placut ideea deloc, cum ca sunt foarte multi barbati in faculatatea aia...cu toate ca nu asta era motivul pt care am optat pt aceasta facultate.
Am intrat cu brio la fac, imi placea mult matematica, fizica, mecanica...materiile fixe, de aici au inceput chinurile mele. Statea pe geam si se uita dupa mine sa vada la ce ora vin,iar daca cumva intarziam (laboratorul tinea mai mult, sau mergeam la un suc cu un coleg/a), incepeau scandalurile: cu cati am vorbit, cati s-au uitat la mine, la cati am stat in brate...offf, si nici nu avea ceva cu nimeni, dar, nu asta a contat. Ne certam de mama focului dupa care incepea sa planga ca sunt femeia vietii lui, ca nu vrea sa ma piarda....ca va fii ultima oara cand se va intampla asta...si eu,naiva,il credeam. Nu era ultima data!!!
Ne-am despartit ,ne-am reimpacat...uite asa am tinut-o 10 ani de zile. Intre timp plecasem amadoi din tara, in strainatate, la munca. Era prima data cand stateam impreuna. Aici a ineput cosmarul vietii mele.Am pleacat din tara in 2002, eram asa de incantati ca vom fii doar noi doi impreuna, a fost frumos, ma ajuta la una alta din asa, spala hainele,statea cu mine la bucatarie...pana a cunoscut niste baietii care aveau o problema cu alcoolul. a inceput sa bea in fiecare zi, din ce in ce mai mult, a inceput sa ma injure, sa nu ma mai respecte, a inceput sa vorbeasca urat cu mine si de fata cu alte persoane. Ne certam si a doua zi aparea cu flori si cu ochii plin de lacrimi, cersandu-si scuze, si eu iarasi il credeam.M-a injurat, m-a lovit, mi-a vorbit familia ,dar tot ce era la mine in cap era ce o sa fac singura, unde merg,sunt aici departe , fara nimeni,offf, si am tacut si am rabdat. A tot umplut paharul pana cand nu am mai rezistat, m-a contrazis intr-o zi cand nici mcar nu era baut si am zis ..GATA!!! Chiar asa am ajuns sa nu mai am nici un pic de respect fata de mine?? Din ziua aceea toate lacrimile lui , toate promisiunile lui erau in zadar, acum imi zicea ca ma iubeste in 10 min ca sunt o proasta, ca...., cuvinte urate...dar nu , nu m-am lasat, am ramas tare pe pozitie. A fost foarte greu, nu trecea zi, in care sa nu imi zica cat de mult ma iubeste si cat de tare regreta, familia lui incerca sa imi convinga mie familia, mama mea ajungea sa imi zica sa ma gandesc ca nu mai sunt CHIAR ASA DE TANARA!!! Eu nu si nu, nici nu am vrut sa aud, imi fiecare zi il uram mai tare si ma iubeam pe mine mai mult, nu puteam sa cred ca am stat cu asa un om 10 ani de zile fara sa vad fata asta a lui, sau poate am vazut-o dar nu i-am dat importanta.
Au trecut lunile, greu si incet, toata lumea ma condamna pe mine, ca l-am facut sa sufere pe saracu', doar el, el a fost langa mine, am plans pe umarul lui si am ras cu el. Nu mi-a zis niciodata nu te impaca cu el, nu m-a grabit niciodata cu nimic, nu m-a fortat niciodata cu nimic, a fost doar acolo cand a trebuit. Primul sarut a fost PRIMUL sarut, am simtit ceva extraordinar, prima noapte de dragoste a fost PRiMA, nu mai simtisem asa ceva de ani de zile(va dati seama ca cu ex-ul relatiile sexuale erau 1 pe saptamana si asta cui greu ca tot tragea de mine), prima data cand mi-a adus flori am inceput sa plang , erau flori aduse cu drag si nu cu bilet de :imi pare rau!
I-am infruntat pe toti, toti i-au intors si lui spatele, cu toate ca el a fost doar langa mine, dar nu ne-a pasat, ne-am mutat impreuna si pot sa va spun ca in fiecare zi ma indragostesc de el mai mult. Nu e barbatul dupa care sa imi fii intros capul acu 2-3 ani, dar pt mine e cel mai frumos, ador clipele cu el, il iubesc pentru ceea ce ma face sa simt cand sunt cu el. Inceput a fost greu, nu puteam sa cred ca exista asa ceva, sa nu ridice tonul la mine, daca ma contrzicea isi cerea scuze, sa nu ma injure, sa nu ma faca in toate felurile...din draga, scumpa nu ma scoate. Acum nici noapte nu pot sa adorm fara el, e totul pentru mine. A fost langa mine in cele mai grele momente din viata mea, m-a ajutat sa ma refac, m-a mangaiat cand am plans si mi-a alinat durerea.
Se poate fetelor, v-=am spus povestea mea ca sa stiti ca exista si dragoste adevarata. Ceea ce am avut inainte a fost o minciuna mare si gogonata, si ii multumesc lui DD ca mi l-a dat in viata si pt prima data in 29 de ani pot sa zic ca IUBESC si sunt IUBITA!

Acum dupa 1 AN si 9 luni de zile pot sa va zic ca exista cineva acolo care te iubeste si care e jumatatea ta. trebuie doar sa avem curajul sa o cautam si sa stim sa o patram.
va pup!!
sper ca nu v-am plictisit prea tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna la burtici,

Lisa, super cool faza!! Sa vezi ce mica e lumea Cand ai chef sa ne povestesti...
Ma bucur ca bebe si tu sunteti OK.

Legat de alaptat, fetelor va spun din experienta ca este un lucru al naibii de greu!! Asa cum ne spunea la Cusrul Lamaze "Pentru bebelus a suge este ceva natural, firesc, INSTINCTIV. In schimb pt mama nu este ceva instainctiv, ci SE INVATA". Si va spun ca eu mi-am blestemat primele zile...saptamani...pana am reusit sa fac asta cum trebuie. Nu reuseam sa o tin bine, scapa sfarcul, incepea sa planga...sau nu stateam eu bine si amorteam...ce mai, un calvar. Cu toate ca facusem curs si teoretic eram bazata

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Criss sunt da cam degeabaSotul meu drag a chiulit de la curs dupa pranz si e impreuna cu colegul lui sa scotoceasca Bostonu'.Da azi mai fu cum fu ca am vb pe skype la ora 20 (13 la el)da maine m-a anuntat ca o taie la New York si ca ciuciu curs asa ca ciuciu net.Am avut oricum o seara proasta lacrimoasa pn m-am decis sa ma mobilizez si sa-mi fac una alta prin casa+ceiutz sa ma simt mai bine.

Sunt asa de dependenta de el..nu ma invatz minte niciodata.Si matz al meu nu m-a ajutat deloc...doarme non stop si cand se trezeste o face brusc si fuge la usa fiindca cine stie ce pasi mai aude si ...e clar ca il asteapta.Si pe mine ma apuca bocitu' si uite tot asa o tinem...ieri am ramas si fara apa calda ca la ora 2 sa fac eu dush si nani la bloc in Militari nu mai tine...

Hai cu povestea Lisa...ce zici?

bb mic

POZE
29+

Mergi la inceput

criss,mai lucrez,da saptamana asta nu prea ,masina mea are inspectie deci stau acasa...numai bine,ca ne odihnim.
acum ca mi-am recitit poveste,merg sa il pup ca merita!am postat-o mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Lisa, o poveste de viata frumoasa si emotionanta. Ai mare dreptate cand spui ca pentru fiecare exista o jumatate...pentru unii mai norocosi vine mai devreme...pentru altii mai tarziu. Important este sa nu incetam sa speram ca o sa o gasim intr-o zi.
Ma bucur pentru fericirea si implinirea ta! Sa va dea DD pace, intelegere si mult noroc in viata alaturi de fiinta minunata care creste in burtica ta si care este cea mai vie dovada de dragoste a voastra!

31+ cuADINA-IOANA
AMR 9 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Oaaaau Lisasunt impresionata...ma bucur ca esti fericita si acolo departe de toata lumea si dupa 10 ani ai decis sa te iubesti mai mult pe tine....ma bucur ca esti fericita si da e normal sa nu te injure nimeni niciodata...sa nu te minta, sa nu te loveasca, exista asta ceva, sunt norocoasa marturisesc si eu.Ar tbui sa stie toate fetele pt a nu accepta altceva niciodata.

bb mic

POZE
29+

Mergi la inceput