Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (78)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
Ah, si se culca la 11, 12, 1... Si acum e la plimbare...
cu Daria Nandini
http://bd.lilypie.com/TkNWp3.png
Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)
Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!
Selene_Bunny spune:
Uitasem sa va multumesc pentru intelegere... Nu-mi place sa barfesc, mai ales ca e vorba despre o persoana iubita, dar se aduna multe, si tre' sa le mai las si sa se scurga, ca altfel, parca simt ca ajung la bolunzi...
Am mai zis, eu il inteleg, dar asta nu inseamna ca nu ma doare...
cu Daria Nandini
deliafairais spune:
stiti cumva vreun magazin bertoni? vad ca produc de toate pt bebei, as vrea sa iau lenjeria de patut de la ei, dar site-ul lor e in constructie...ma gandesc ca poate au totusi un magazin de prezentare undeva in tara...
30+
DAVID
ingrid70 spune:
Selenut, da poti sa zici orice, sa te descarci, chiar sa-l si injuri!
Ca daca nici aici nu te descarci, atunci unde! Si apoi noi tinem cu tine, ca tu esti graviduta de-a noastra!

24+
Selene_Bunny spune:
ingrid, nu pot sa injur, ca tin la el... :(( Oricat de suparata as fi...
Acum caut masina cu care sa-mi iau lucrurile de aici...
Multumesc cristi, Porumbita, IRA pentru mesajele de pe celalalt topic!
cu Daria Nandini
bebelusi spune:
Dark mersi mult pentru toate informatiile
, sa ma mai tii la curent cu ce noutati afli.
Eu va las acum ca mor de somnic
Noapte buna la schimbul I si spor la treaba la schimbul II (la discutii adica)
26+
Vlad Mihai
lisa79 spune:
am fost la doctor,tensiunea ok,greutatea...nu v-o zic
,140 batai pe minut,col inchis,burtica mai mare ,normal,cu 1 sapt...totul bine si frumos. m-a intepat de 3 ori
de 3 ori
,1 luat sange pt a se depista aparitia anticorpilor,2 vaccinul ala pt rh si plus vaccinul antigripal. si sotiorul trebuie sa mearag data viitoare sa il priemeasca si el vaccinul. bun
da,sa va zic,faza fazelor:stau in incaperea de astepatre si apare o tipa,slabuta,m auit mai bine la ea,e ea,nu imi vine sa cred,ea e??? e prietena fostului meu(am fost prieteni 10 ani),nu imi venea sa cred,eu o recunosc,ea pe mine nu,ca eu totcmai m-am tuns si m-am vopsit saten inchis
...bine am facut
. ei doi,s-au cunoscut in urma cu 6 luni si ea e gravida in 11 sapt. a trebuit sa ii zic asistentei sa incerce sa nu ne planifice pe amandou odata,ca eu cu el nu vreau sa ma intalnesc...e un...nici nu am chef sa vorbesc despre asta,poate intr-o zi am sa va spun povestea mea. oricum,mica e lumea!
p.s.: am o ciuperca,d-an doctor a zis ca nu afecteaza sarcina,si sa fac un tratament cu ovule,se numeste monistat(pt ciuperci vaginale). mie una imi e frica sa imi bag ceva
,oare daca beau multa multa apa nu elimin???
voi ce stiti,e bine sau nu?
28S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
IRINA.C spune:
Lisada povesteste-ne scumpo...cel putin eu sunt extremd e curioasa...decat sa plang dupa tati pui , mai degraba ascult o povestioara ceva
bb mic
POZE
29+
crisspoliss spune:
Lisa, e ciuperca din aia care iti da iritatii si mancarimi?ca si eu cred ca o am, dar inca nu i-am zis la doctor( ma duc abia saptamana viitoare)..desi nici eu nu vreau tratament. O sa citesc prin cartile mele de gravida, sa vad ce zice( am vreo 20 de carti, daca nu mai multe..imprumutate, bineinteles). Cand ai chef, zi povestea cu fostul, desi adevarul e ca nu e cazul sa te uiti in urma, zi merci ca esti multumita si iubita de actualul
MAine fac si eu reteta de la Ira de pui fermier, ca e ziua sotului si sunt in pana de timp si inspiratie.
Selene, sper sa se rezolve toate problemele tale
stiu ca ti-e greu, si suntem alaturi de tine( cu gandul).
Crisss
28+