Ingineri fosti, viitori...(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

nico, multam!
dar totusi, atunci cu ce se ocupa bona??????
cit despre bube, chiar nus tiu ce sa zic. ele nu prea seamana inca cu varicela, dr zice ca nu crede, om trai si om vedea. deocamdata ne luptam la greu cu mucii, tusitul, gitul si scarpinatul.
cristina, ce mai face roxi?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:



fac cinste mare, acum ca dimineata m-au innebunit telefoanele, si cu firma si cu ziua mea, abia mi-a tras sufletul, sa pot intra aici.

Va pup pe toate si multzam de urari, sa fiti si voi fericite, sa aveti parte numai de bucurii si piticii vostri sa va aduca numai fericire in viata. Sunteti niste fete super, si ma regasesc si chiar ma relaxez in casuta asta virtuala.

va pup pe toate si o sa va tin la curent cu prob mele care trebuie sa le rezolv

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Mai fetelor, chiar sunt speriata.
Luni la sedinta noastra saptamanala directorul general a anuntat sa ne pregatim de vremuri tulburi pentru anul viitor, se pare ca am putea chiar intampina greutati la primirea salariului, adica sa primi bani o data la 2-3 luni, ca nu vor fi bani pentru salarii.
Si eu si sotul lucram aici, adica intr-o administratie nationala (unde lucreaza si Dorina) si a nu avea bani in casa 2-3 luni mi se pare ingrozitor, in conditiile in care avem rata la banca pentru casa aproape cat salariul meu.
Cineva mi-a zis ca in conditiile astea se grabeste sa ramana gravida ca sa intre anul urmator in CIC si sa fie platita cu 85 % din salariu, in ideea ca e platit de primarie, deci va fi sigur. Dar eu stiam ca va fi platit de angajator, deci nu ar ajuta la nimic, daca nu vor fi lichiditati pentru salariu, nu vor fi nici pentru indemnizatie.
Ca m-as gandi si eu sa il fac pe al doilea...dar acum mi se pare mai complicat.
Offf, offf, sunt oare intr-o pasa mai melancolica azi sau realista de fapt?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

xerxe, si noi suntem in aceeasi situatie, amindoi in sanatate. tocmai s-au taiat toate cheltuielile , altele decit intretinerea si salariile.ca vin vremuri tulburi, asta este clar. de fiecare data dupa alegeri vin vremuri tulburi, pina se aseaza lucrurile(asezat bine telefonul pe birou, selectat secretara, cumparat filtru de cafea, etc.etc.....).acum se mai adauga si criza asta economica mondiala. om trai si om vedea.sanatosi sa fim cu totii, apoi.....om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

miki, sar'na pt tratatie!!!!!
sa ne mai scri printre picatele despre muschetarii tai! si despre operatia puiutzului mic robert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:


Buna dimineata inginere!
In primul rand LA MULTI ANI Pisi si Miki! Sa fiti sanatoase si fericite.
Eu am avut mare nebunie pe cap si cred ca pana de Craciun tot asa va fi: lucrari, predari, aniversari etc. Incepe sezonul cadourilor si cred ca anul asta voi face o lista cu ce cadouri vreau sa iau pentru fiecare pentru ca altfel...va fi vai si-amar. Am inceput deja sa fac cate un pic-cate un pic ordine si curatenie in asteptarea Craciunului ca sa nu ma mai trezesc cu cateva zile inainte cu toate pe cap si sa ma prinda sarbatorile obosita moarta.
Va pupez si mai povestim!


Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Buna dimineata!
Vin si eu sa beau rapid o si ... nimic. Fac repede la ibric asa ca va astept repede sa nu se raceasca.
Elena la noi in oras au inceput restructurarile. Chiar se anunta vremuri grele. Sotul are postul sigur ca e sef ( de fapt e foarte bun profesional), pe mine seful ma asteapta deci ar trebui sa nu imi fac griji. Sunt totusi stresata caci multe cunostinte o sa ramana fara un loc de munca. Aseara chiar ne-a oprit o vecina sa il roage pe sot sa nu o treca pe liste pe sora ei. Din motiv de alegeri o parte din restructurari se vor face dupa ce politicienii isi vor asigura un loc caldut .
Eu stiam ca indemnizatia o primim de la primarie, nu de la firma, adica daca firma da faliment, de ex, tu tot primesti indemnizatie.
Bona am impresia ca face tot posibilul sa o dau afara. ieri chiar ma calcat rau pe nervi. Dimineata a lasat fata fara scutec, domnisoara a facut pe ea si hainele parfumate au ajuns in cosul cu rufe. Chiar nu ma astept sa spele dar putea sa imi spuna si sa pornesc eu masina.
Am avut iar o discutie cu ea si sper sa nu mai fie probleme.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!
Nico Luca face 3 in februarie...iar din septembrie anul viitor am de gand sa-l inscriu la program prelungit, pana la 17 dupa-masa! acum e de la 7-13.30, insa eu nu-i las niciodata asa mult, ii duc pe la 8.30 si il iau pe Marc pana la 13! rar a ramas mai mult!
La camin sunt bine ingrijiti?
Kati bolnaviorul cum e?

Luca a plecat acum sa se joace cu baietelul vecinei, eu ma pun sa mai strang pe aici si sa dau cu aspiratorul!

si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

[b[Claudia[/b] eu am fost multumita de conditiile de la camin cand a fost Alex. dar il duceam la 6.30 si il luam la 16.
Acum merge de la 8.30 (la ora 8.00 ar trebui dar de cand s-a schimbat ora se trezeste greu) si iese la 12.00. Pana la ora 12 gradinita e inchisa ca sa nu deranjeze parintii orele.

Nu am chef sa lucrez. Nu stiu cum sa ma mobilizez. Lucrez 30 min si mai arunc cate un ochi pe forum.

Nico, mami de Andra si Alex
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

claudia, si la noi pot sa spun cu mina pe inima ca sunt bine ingrijiti si la cresa si la gradi. se gateste f bine, f diversificat. se doarme bine, nu am avut nici o pb cu ei.
anca, ai grija de tine, sa nu te potcovesti din nou cu ceva microbi!
nico, iti doresc sa rezolvi pb bona, ca tare greu e fara, mai ales ca ai de lucru gramada.


Mergi la inceput