Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 6
mariussimiuc spune:
Helau!
Acus pun si poze. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
POZE
Multa sanatate lui Stefy!
Oana cu cifre , sa nu vii tu la intalnire...![]()
Si noua ne-a placut foarte mult![]()

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
mihamora spune:
Ca sa bag poze pe albumul comun tr sa ma loghez...? cu ce?
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ghinetz spune:
Sal. Faina intalnirea. da acu' am un cui pe suflet: ziceam cu Celia ca ce fain e ca nu tr sa strangem noi jucarii, ca nu mai umblu cocosata sa adun piese de constructii de prin unghere, sa adun firimituri de peste tot, sa caut puzzle-ul descompletat si in tot acest timp sa spun: "Stefan, ce faci? ma ajuti sau o iei de la capat cu joaca?". Asa, deci asta e fain. Dar cum va ziceam, ma gandesc acum ca acolo, in sala cu bunatati chiar am lasat deranj tare. Pahare, resturi, servetele...Oare nu trebuia macar acolo sa strangem noi? (na, mai intreb si eu ca oricum nu am cum sa dreg busuiocul)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Acum realizez si eu...Ai mare dreptate Oana...mare dezastru a ramas acolo...![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
byu spune:
Am ajuns si noi, Casi face nani, am pus si pozele. Ne auzim maine la cafea.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Si pozele de la mine!
Au fost mai multe
dar am eliminat cele care n-au iesit bine.
Am vrut sa pun si niste comentarii,dar neuronul nu mai functioneaza la ora asta. Poate maine!
Noapte buna! 
ella10 spune:
Neata!
Haideti la 
Sa va fie de bine intilnirea
Noi ne-am intors ieri de la Bicaz,a fost frumos,ne-am plimbat ,am schimbat un pic aerul am avut chiar si vreme frumoasa;o sa incerc sa pun niste poze
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
alice_is spune:
Am servit cafea cu......poze frumoase de la intalnire. Sa va fie de bine, se vede ca v-ati distrat, mai ales copii
Apropo, unde e locul asta de joaca?
Ella bine ai revenit de la munte
Alina