Gravidute & Mamici de IASI (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Scuzati ca am dat buzna fara sa zic buna dimineata

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata si de la noi.
Si noua ne-a placut mult la intalnire si cred ca la Mos o sa fie si mai frumos.
Eu sunt suparata, Amalia s-a trezit plangand toata noaptea, ori din cauza dintisorilor care vor sa iasa, ori a racit iar pt ca tuseste intr-una si-i curge si nasucul. M-am programat pe maine la Siminiceanu, azi nu mai avea loc.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

neata pe la amiaza..
dar am facut mancare de dim si acum am deschis calc..
inca nu am vazut pozele celorlalte mamici.poate le puneti pe contul comun..e aceeasi parola si user ca aici
daniela,imi pare rau..multa sanatate Amaliei!
ella,sa va fie de bine plimbarea!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Kriss multumim; trimite-mi si mie te rog pe PM userul si parola ca nu le stiu

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Am pus si eu poze de la intalnire incepand de aici

Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua.... ca dimineata a trecut
multumesc de cafea
sa va zic ce am patit aseara..... imi rog sotul sa ii faca de papa la strunf 180ml de laptic, in loc sa puna 6 masuri, a pus 7 masuri ... ca de statea de vorba cu , cumnatelul... si a mai pus inca 30ml de apa deci sa facut 210ml .... si am zis ca nu il bea tot .... dar de unde a baut tot... si programul lui a fost: nani de la 12-5, de la 5-5.30 schimbat pemparsul si un pic de gangureala, dupa care nani 5.30-9.45 si a papat la 10
imi pare bine ca v-ati distrat ieri si imi pare rau ca nu am putut veni
va dorim o zi buna , mergem la gangureala

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca0234 spune:

buna fetelor. imi pare rau ca nu am reusit sa intru de ceva timp. cu un pic de regret tre sa ma intorc de luni la servici. nu stiu cum o sa reactioneze dragosel, pt ca am fost sapt trecuta la un simpozion si l-am lasat la mama soacra. cand am venit la 3 ore acasa sa ii servesc pranzul s-a agatat de mine si a inceput sa planga. a trebuit mai intai sa il tin in brate si sa il impaca si abia dupa a vrut sa manance.
de sapt asta am inceput sa papam suc de morcovi. la inceput a fost un pic mai rezervat dar ieri imi apuca mana cu lingurita si o indesa in gurita. era asa de dulce. vreau sa va zic ca am un copil asa de dulce si de vesel. toata ziulica rade si gangureste. "miauna " doar cand ii e foame sau somnic.
alinaIGg-urile reprezinta memoria sistemului imun. asa retine el ca a intrat o data in contact cu CMV. de IGm tre sa iti fie frica, pt ca reprezinta o infectie activa.sarcina usoara(au trecut greturile?)
alicenu cred sa fie vorba de o alergie la ceva ce a mancat, pt ca ar trebui sa ii apara bubute pe tot corpul, si nici la detergent, pt ca ar trebui sa aiba bubute mai intai pe zonele acoperite de haine(nu are nici o logica sa ii apara pe zonele descoperite si pe cele acoperite nu). iritatia de la portocala poate sa apara datorita faptului ca aceasta acidifiaza si mai tare scaunul bebelusului. daca ar fi alergica la portocala ar trebui sa ii apara bubite pe tot corpul, nu doar la fundulet. cand dragos se irita eu il dau cu jonsons naturals (o crema in cutie crem si capac vernil pe care o gasesti la farmaciile donna si costa 15 lei). am mai recomandat-o si la prietene si la toate a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Daniela pliiiz ma adaugi si pe mine pe mess sa-mi dai pozele cu matei? simo_al_jaafari e ID-ul meu.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Daniela pliiiz ma adaugi si pe mine pe mess sa-mi dai pozele cu matei? simo_al_jaafari e ID-ul meu.

Simo mami de Matei
Poze noi

Simo,pozele se pot downlada si de pe contul Danielei de webshots..intri la pozele ei,deschizi poze care te intereseaza si in dreapta ecranului ai niste optiuni..dai download..

Eu asa am luat de la fete..

Raluca/byu Sotul tau a prins niste poze super cu fiica-mea.ii multumesc frumos!cred ca isi doreste si o fetita, caci isi zambeau unul altuia cu foc

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mamici stiti cumva unde as putea gasi niste ghetute pentru Bia,marimea 18-19?Miha am observat la Amira niste ghetute frumoase de un le-ai cumparat?Ca sa nu mai zic ca acum nu mai gasesc eu sosete de alea tip opincute...adica nu gasesc marimea Biancai

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput