Gravidute & Mamici de IASI (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Mai ce emotionate sunteti ca ne intalnim! Si eu si eu...
Am vorbit cu Diana si vine si ea cu fetele.

Sa va arat ce-am pregatit? Un platou cu bombonele,nu le-am numarat cate sunt,sper sa ajunga macar cate 1 de fiecare. Aduc si o sticla de suc,ca vin nu beau. Doar daca aduce Oana fiert.
Dar pahare aduce cineva sau bem din sticla?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui byu

Am si eu neeeeet, am si eu neet

Ia sa te vad acu cat de vorbareata esti...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepurila
Deci pt puiul mic primesc indemnizatie (sau alocati sau cum s-o fi chemand) de pe acum. Iar pt mine, depun dosar in max 60 de zile de la terminare Concediului postnatal (adica cele 126 de zile).
Mie imi da si firma angajatoare 5 zile pt nasterea copilului. Alea cand le socotesc?

Pot obtine cele 2 indemnizatii (a copilului si a mea) pe card?
pe toate

Logic ar fi ca cele 60 de zile sa se calculeze dupa cele 126+5 zile de concediu postnatal,dar mai bine faci un drum pana acolo si intrebi,decat sa te trezesti cu surprize.Cu toate ca si alea de acolo nu prea au habar de multe chestii,zici ca-s setate pe-un sablon si altceva nu mai stiu.
Da,se poate primi pe card si alocatia copilului si indemnizatia ta. Trebuie sa ai un extras de cont,din luna in care faci depunerea dosarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

de vorbit eu vorbesc, dar sa am si cu cine... ca la ce liniste e pe aici...

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

kriss, mariussimiuc,

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi nu ajungem, desi ma gandisem ca poate ar fi fost bine sa venim, dar Stefy are ceva febra..... Sper sa nu creasca mai mult. Distractie placuta.

Alina, iti doresc ca bebe sa fie asa cum iti doresti si sa fie sanatos.

Daniela, multumim pentru aprecieri.

iepurila, vad ca deja ti-au raspuns fetele. Intrebari eu am mai pus si la Resurse umane la firma, ca era mai in tema decat cele de la ghiseu ..... Spor la plimbari cu dosarele....

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Iulia ce pacat ca stefy are febra si nu te-ai putut duce la intalnire. pt tine si sa nu urce temperatura. Lasa ca o sa vedem poze in schimb...speramcat mai multe.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Multumim Celiei pentru aprecierile de la capitolul 69!
Miha vecina daca ai nevoie de vit D, imi zici si ne vedem.
Iepurica sunt 90% sigura ca cele 60 de zile se calculeaza de la data nasterii. Cel mai bine e sa te duci sa intrebi, dar parca eu era sa ratez momentul si pierdeam 1 luna de primit banuti. Eu primesc si indemnizatia de 600 de lei si alocatia de 200 de lei pe card. Ti se mai acorda o prima de nastere care mie mi-a adus-o postasul acasa si ti se mai dau niste bani (parca 150 ron) pentru trusou bebe; cand depui dosarul ti se spune in ce perioada trebuie sa vii sa ridici acesti bani de la casieria de acolo de la sediu. Succes!
Astazi am fost sa fac curat in depozitul pe care l-am inchiriat pentru firma mea si sunt atat de incantata ca e luna si ca ma apuc de treaba incat mi-a trecut pe jumatate ca nu puteam veni azi la intalneala. Sper ca v-ati distrat frumos

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
Noi am venit, am mancat si ne-am culcat deja!
incarc acum pozele, deocamdata le-am pus doar la albumul meu de 1 anisor..am sa le bag si la contul comun de webshots cu link pe prima pag.
A fost f frumos,multi copilasi,jucarii si activitati destule. Cred ca va fi fain la petrec.de Mos.C. Mi-a facut placere sa o revad pe Diana cu "zgatiile" ei, dupa atata timp..Au crescut mari, chiar si mezina grupului, Amira e o adevarata domnisoara!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea

Cristina si Alessia Stefana

Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

A fost suuuper! Ne-a placut f mult la joaca! Sper sa o repetam mai des.
Poze n-am ca m-am dus cu aparatul fara baterii asa ca asteptam de la altii.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput