Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 4

ghinetz spune:
 Saluty!
Ne primiti si pe noi azi la distractie? Deci la 18, da? Eu incerc sa comit un strudel cu mere. Da de baut ce bem???
Michelle, si zici ca azi esti fara Rafaelo? 
 (si el tot in Olanda? 
)
Miha, tu te-ai decis? Ce ne aduci bun???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan 
 (11.03.2003) si Victor 
 (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

danyelle005 spune:
 E cam liniste pe aici...asta inseamna ca sunteti prin bucatarie
 faceti prajituri. Am facut si eu o prajiturica, nu ceva extraordinar, dar merge. Oana are dreptate, de baut nu bem nik? Ma gandeam ca cine nu poate aduce prajituri sa vina cu ceva de baut, nu?
Daniela, mami de 
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

ghinetz spune:
 Daca reusesc sa intru in posesia unui vin bun eu il fierb si aduc eu. 
Mai, eu am intaratat fameleonul cu iesirea din seara asta asa ca, sa nu dati iar bir cu fugitii. Sau acum bucatariti? Michelle, tu pe unde il cauti pe Rafaelo?
Simo, reusesti sa ajungi si tu? Ce mai faceti?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan 
 (11.03.2003) si Victor 
 (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

kriss79 spune:
 salut
Daniela, sa iti fie cu folos!
Eu am luat niste prajituri din carref..vin nu pot bea ca vin cu masina! asadar, iau o sticla de apa plata![]()
Oana, bine ai revenit! te asteptam,cu strudel sau fara!nu conteaza..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana  Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

alynta27 spune:
 Salutare!
Danielle nu am vorbit inca cu doctorita, dar m-am linistit pentru ca valoarea pe care o aveam eu pozitiva la CMV indica ca am avut activ virusul in trecut si nu peprezinta nici un pericol pentru bebe.
Alice saptamana viitoare merg la control si sper sa se vada si ce e!
Bea cineva vin daca aduc?!![]()
   Alina-Mirela cu 
  DAVID (27.06.2007) si 
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!

mihamora spune:
 Oano - eu nu caut nimic, am avut ceva treaba, am facut si ciorbita sa pape copilul, ca l-am tinut flamand in ultimele zile 
 ... nu prajituresc.
Nu beau vin ca sunt cu masina draga, da ia pt tine![]()
Eu va aduc suculet ca poate va e sete de la atatea bunatati
Byu - ce bine ca ai net
Am trezit si copilul cu treaba mea si a dormit doar 1 ora jumate, dar o sa ii ajunga...
Abia astept sa gust din bunatatile voastre
Michelle mamica  lui  Mario Dominic  15.05.2007
 POZE 
 POZE NOI

iepurila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anilansa
 dosarele se depun la Directia de Asistenta Comunitara langa Casa sindecatelor 1. trusou bebe 2. prima pt nastere 3. lapte praf 4. alocatie bebe trusou,prima pt nastere, alocatia trebuie depuse dupa ce ai certificatul de nastere la copil... trebuie sa te duci sa iei niste foi de acolo sa le complectezi si iti trebeuie si dosare cu sina laptele praf trebuie sa vb cu medicul de familie ca este o anumita categorie Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008) http://community.webshots.com/user/Anilansa  | 
SARUMANA
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
 ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

iepurila spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui mariussimiuc Lacramioara,fondul alergic il ai sau nu-l ai.De-a lungul vietii poti dezvolta o anumita intoleranta la un anumit aliment,ceea ce este altceva,diferit de alergie.Poate ca Stefy nu e alergica la capsune,ci doar a facut o intoleranta.Si nu la capsuni cat la chimicalele din ele. Iepurica,ti-a raspuns Alina f bine.Nu ai un termen limita de depunere a dosarului.Limita ai doar la depunerea dosarului pentru indemnizatie,60de zile de la data terminarii concediului postnatal.   Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...  | 
Multumesc mult. Stai ca sa inteleg ca sunt cam varza.
Deci pt puiul mic primesc indemnizatie (sau alocati sau cum s-o fi chemand) de pe acum. Iar pt mine, depun dosar in max 60 de zile de la terminare Concediului postnatal (adica cele 126 de zile).
Mie imi da si firma angajatoare 5 zile pt nasterea copilului. Alea cand le socotesc?
Pot obtine cele 2 indemnizatii (a copilului si a mea) pe card?
 pe toateEu, iepurica Cea mai fericita mami de
 ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

kriss79 spune:
 Iepurila, stiu sa iti raspund la intreb ref de card..
Da, se poate, dar cand te duci sa completezi formularele, treb sa ai asupra ta un extras de cont(contul unde vrei sa iti vireze banii..)..daca nu ai, se poate modifica ulterior modalitatea de plata, dar treb. sa mai faci un drum..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana  Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an

cu 
 Noi o sustinem pe Simona!