Gravidute & Mamici de IASI (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
MIha mie mi-a spus ca pot sa-i dau Lantingen de pe acum, dar am sa mai astept vreo cateva zile.

Robert e in plin tratament de imunizare cu Lantingen si are un pic de tuse.Spunea dr ca e posibil sa dea asemenea simptome sau sa le accentueze pe cele deja prezente.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelle005
Cum ai petrecut ieri?

Catinel...mosnegeste...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Anilansa, Alexandra mea doarme DOAR pe burta; foarte, foarte rar o gasesc cu fata in sus.

Si Amira mea tot ca broasca doarme...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca
MIHAMORA poti sa-mi mai spui o data ce foloseti tu cand e mucios Domi?Vine o prietena din tara si vreau sa o rog sa-mi aduca.

Si eu voiam sa intreb acelasi lucru.In seara asta au inceput sa curga mucii Amirei,of of...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Buna seara!

Medicamentul se numeste coryzalia de la boyron, e homeopat.

Si lui Domi a inceput azi sa ii curga nasul, i-am dat 3 pastilute, sa vedem cum o fi maine.

Alice - da, beneficiem si noi de indemnizatia cu 85 %

Kriss - nu stiu ce sa zic...eu m-am mai tratat cu naturiste de alea , echinaceea si nu mai stiu ce...siropuri, asta anul trecut pin vara - toamna.
Multa sanatate!

Miha - super prajiturile, vrem si noi retetele. Pupam Amira pe nasuc

Teo - ti-am trimis PM

Chiar a fost ceva in aer ieri, de au fost toti copiii agitati, oare ce?Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Kriss eu am luat nurofen raceala si gripa si fluimucil ,in doua zile m-am pus pe picioare.Incearca si asta poate iti va fi de ajutor

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Michelle pe mine ma tenteaza Dubai dar sotul nu vrea ca e prea lung zborul bla bla bla.Asa ca inca mai studiez ce poate fi mai aproape si mai cald

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Michelle pe mine ma tenteaza Dubai dar sotul nu vrea ca e prea lung zborul bla bla bla.Asa ca inca mai studiez ce poate fi mai aproape si mai cald

teo

I-le Canare

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Salutare...sa inteleg ca va servesc cu o cafea?
Poftiti...fiecare dupa ce doreste....

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata. Poftiti la cafea
Noi pt raceala ne tratam cu mult ceai de lamaie
Mersi Mihamora de raspuns. Si, oare ce acte mai trebuie adaugate la dosar?

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput