Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 19
alice_is spune:
Byu mi-a luat-o inainte cu servitul, iar oferta ei e mai variata![]()
Alina mami de Alexia Ioana
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Danyelle, Michelle, Kriss, multumim,
.
Danyelle, sanatate multa Amaliei. Si noi am primit Septilin pt imunizare, nu l-am administrat caci tot am asteptat sa treaca vaccinul, sa fie ok copilul.
Ai mei nu mai au nimic ...Andreea ca si colegii de pe aici a tinut-o in smiorcaieli asta noapte...eu tot dau pe seama dintilor....
Ieri am fost la o tura de catarare a baietilor a fost frumusel la Bucium.
Kriss, sanatate multa , sa gasesti tratamentul adecvat sa-ti treaca repede. Stii ceva de exemenul pt barou se da sinteza sau grila? Cum e?
Michelle, sanatate multa lui Domi , sper sa nu avanseze , sa-l fi luat din timp.
Alynta, sanatate multa lui David. Ai grija sa nu racesti si tu.
Miha, sanatate multa Amirei. Ce prajituresti tu acolo...brownies e una din preferatele mele, dar cere timp ...eu ma limitez la retete rapide...foi si creme , tiramisu de la tine...asta e ...lenea...
Teo , sanatate multa lui Domi.
Michelle, Teo , ce vorbiti voi... Dubai...I-le Canare...vise pt mine...frumos pentru voi, ma bucur. Sa petreceti frumos oriunde alegeti sa mergeti.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
byu spune:
Eu am avut un final de sapt plin, sambata am avut aniversarea sotului si petrecerea de casa noua, va imaginati ce a fost pe capul meu iar duminca, am sfintit casa,pune masa ia masa...dupa cum venea lumea.Eram varza aseara dupa plecarea invitatilor, si colac peste pupaza...a mai facut si Casian febra, aseara avea 38.2 si dimineata 38.5, acum doarme si ma duc la amiaza cu el la doctora.
Va multumesc pt urari.
Michell...multumesc pt compliment, numai tu ai obs...![]()
Kriss...sotul meu e topit dupa fiica ta (si eu
)si e adevarat ca ne dorim foarte tare si o fetita...dar asta e, trebuie sa mai rabdam
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mihamora spune:
Neazta!
Byu - ce oferta bogata, multumim
Multa sanatate lui Casian!
Alice - multumim pt cafea, inca nu stiu ce acte trebuie, o sa aflam, oricum intra de pe 1 ianuarie.
Celia - multumim, sper sa isi revina repede. Eee, deocamdata e vis si pt mine![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
ghinetz spune:
Saluty!
Eu vreau si dau un ceai feierbinte, cu muuuulta lamaie. Pe mine IAR
ma doare gatul.
Michelle, am sa incerc si eu coryzalia aia, ca lui V ii tot curg rauri rauri din nasuc. Sunt muci aposi, mai scoatem noi si cu pompita, dar...
Celia, da un semn cand mai mergeti la catarat, ca i-am primis lui stefan ca il duc sa-l vada pe Andrei. A fost tare placut impresionat cand a auzit ca Andrei face catarare (ma rog, eu i-am zis ca face alpinism, asa cum am vazut noi pe Cheile Bicazului). Chiar, in Iasi nu exista sala speciala pt catarari?
Gata, fug, ca mi-au ramas vasele nespalate de la micul dejun. Azi am mancare, m-am scos. Noi ieri l-am sarbatorit pe Radu, ca e si Claudiu si pe 9 e Sf Claudiu, dar Stefan o tinea intr-una ca e Sf. Tati. Bine, sarbatorit e un fel de a zice, am facut un tortulet si l-am mancat noi. Da mi-am amintit ca mai am o felie, asa ca merg sa o infulec.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Am uitat sa zic ca si mie imi surade ideea cu intalnirile saptamanale. Sa facem un fel de "joia tineretului". Su-per!!!!
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
danyelle005 spune:
Byu, Alice multumim pt cafele.
Byu vad ca ati petrecut nu gluma; sa va fie de bine mutarea in casa noua, sa fiti fericiti in ea. Ce-as vrea sa am si eu casa mea
...Am vazut ca ati facut multe poze joi, sa la pui si in contul comun de pe Webshot; poza asta e mortala.
Ehehe...as vrea si eu in Dubai, i-le Canare
Sanatate multa si lui Domi, Casian, Amirei.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
byu spune:
Dany, multumim.
Habar n-am sa pun poze pe contul comun, banuiesc ca trebuie sa am acel cont....nu?
Am uitat sa va spun cat mult mi-a placut la intalnire...chiar daca nu am prea vb, cel putin Kriss,a fost foarte retrasa, desi pe forum le zice....nu am reusit sa vb cu toata lumea, nu toate sunteti vorbarete....dar a fost frumos.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
buna mamici.... multumesc de cafea- byu si alice
noi suntem la ora de gangureala si de imitat motorul la masina ( de la invatat taty)... ieri l-am lasat cu soacramea ca am fost la cumatrie

a stat de la 5 la 11.30 nu au fost probleme decat rostogoliri pe pat, balonase, gangureli ... si o canapea uda intr-un colt
... ia dat soacramea la 10 de papa si la 3 sa trezit ca ii era foame

sa dus somnul meu pina la 6 m-am uitat la tv si am gangurit cu feciorasul... dupa aia a adormit pina la 9, a papat si acum gangureala e in toi
ma duc sa
din urma
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Neata!
Multumim de cafea
Sanatate multa bolnaviorilor
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png