Gravidute & Mamici de IASI (70)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Salutare!
Si noi ne luptam cu istericalele lui David! De ieri ii curge nasul! Azi noapte i-am sters nasucul si l-am invelit ca era agitat! SI respira si greu! Acum e pe birou. Vorbeste la telefonul fix! Asa pot sa scriu si eu fara sa i-a calculatorul restart sau fara sa mi se stearga mesajul!
Petrecaretii mai pot?! Cum a fost?
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Danielle multa sanatate Amaliei!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 12+]
Concediu la mare 2008
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
danyelle005 spune:
Lacramioara, Alynta multumesc pt urari.
Lacramioara sanatate multa Stefaniei. Mie Siminiceanu mi-a zis sa-i dau 30 de zile Lantigen, apoi pauza 3 saptamani, apoi iar o cura de 2 saptamani. In pauza de 3 saptamani sa-i dau Septilin 14 zile. Oricum astept sa-i termin tratamentul pt raceala sa nu o bombardez cu atatea siropuri.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Anilansa, Alice ma bucur ca v-a placut cafeluta![]()
Anilansa sa poarte cu placere Darius hainutele
Alynta sanatate si lui David, sa fie ceva trecator.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
danyelle005 spune:
Miha multumim pt tratatie. Eu acum savurez un tiramisu...cumparat
. Cum ai petrecut ieri?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor
oana8188 spune:
Anilansa, Alexandra mea doarme DOAR pe burta; foarte, foarte rar o gasesc cu fata in sus.
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Anilansa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana8188 Anilansa, Alexandra mea doarme DOAR pe burta; foarte, foarte rar o gasesc cu fata in sus. Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra |
Deci sa nu ma sperii

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
Apropo de alocatii... Ce credeti, cele care sunt in CIC vor beneficia de marire din 2009? Eu am auzit pareri pro si contra si nu stiu ce sa mai cred.
Alina mami de Alexia Ioana
moldoveanca spune:
Uff mai fetelor nu mai vreau sa aud de copilasi bolnaviori.Si al meu mai nou tuseste noaptea si parca se sufoca asa ca de cateva nopti bune stau de straja.Problema e ca miercuri avem vaccin ci nu stiu ce sa facTemperatura nu a facut deloc sper sa fie ok pana atunci.
MIHAMORA poti sa-mi mai spui o data ce foloseti tu cand e mucios Domi?Vine o prietena din tara si vreau sa o rog sa-mi aduca.
teo
kriss79 spune:
salut
Nu stiu ce sa mai iau sa imi treaca..ma simt groaznic..cand ma lasa una,ma ia alta..acum am inceput sa si tusesc..stiti vreun medicm miraculos?eu iau de pe 29.10 de 3 ori pe zi nurofen,paracem si vit c,de supt..ceaiuri beau,dar nu prea multe..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Cristina si
Alessia Stefana Aniversare 1 anisor
Dupa varsta de 1 an