Gravidute & Mamici de IASI (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

mai fetelor aceeasi problema si la mine cu Bia,m-a facut varza,a plins isteric pina s-a innecat de a vomat putin,apoi s-a linistit ...acum spre seara a apucat-o iar;eu nu sunt obisnuita cu astfel de "crize",nici cind i-au iesit primii dintisori nu a facut asa;e posibil oare sa-i mai iasa vreun dinte?acum a adormit i-am pus cutiuta muzicala si a "luat" somn

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Oare e ceva in aer? Si Alexia e la fel de cateva zile, mofturoasa, papa mai putin si bea ceai la greu. Eu inca ii mai dau ceai de colici de la fares, se pare ca o mai calmeaza

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - dansezi?

Iu iu iuuu...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Daniela,imi pare rau ca sunteti bolnavioare. Lantingen-ul incepi sa-l dai dupa ce trece boala,nu?

Sigur a fost ceva azi in aer...Si Amira mea a fost tare smiorcaita,n-a dormit decat f putin,o repriza de 10 minute si una de 20.

Haideti sa va dau si o prajiturica si inca una cu frisca daca nu va place ciocolata.

Si plec la nani. Cred!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Si eu sunt sigura ca a fost ceva azi. Alexandra s-a trezit acum noaptea pe la 11 si a plans de mi-a rupt inima, dupa care a vomat tot laptele... Ufff, nu stiam ce are de se tot agita si nu doarme si plange... Oare e luna plina? Ca am mai auzit ca la luna plina fac urat astia micii. Ma duc si eu la somn.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata! Haideti ca-i gata iar pt Miha am preparat un calciu efervescent

Multumesc mult fetelor pt urarile de sanatate.

MIha mie mi-a spus ca pot sa-i dau Lantingen de pe acum, dar am sa mai astept vreo cateva zile.

pentru toti copii sa fie linistiti azi sa ne tihneasca si noua duminica

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Am scos putin nasul afara...brrr e frig rau.

Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
Poze
Poze 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neata. Ne-am trezit si noi si savuram cafeaua Danielei

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata... mersi dany de , revenim si noi pe forum dupa o zi incarcata ....
alicein ceea ce priveste mersul la tara noi suntem ffff multummiti,atat din partea sotului si din partea mea avem neamuri la tara si nu facem mai mult de o ora cu masina... intradevar nu se compara aerul de tara cu cel de oras ca drept urmare Darius a dormit de la 12 la 9.15 si sa trezit si fff vesel
pe scurt ieri am tinut-o intr-o petrecere de dimineata pina seara la 11.30, am fost inoras, am fost la tara , si seara am avut musafiri cel mai castigat la treaba asat a fost Darius... pe scurt cadouri: Haine o gramada, scaun auto de la Miniblue, un urs mare, jucarii si papucei

dimineata cand ne-am uitat la Darius era cu fata in jos ( deci dormea pe burtica) .... e bine pt varsta lui????????

Multumim celor care ne-au urat la multi ani

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salut!

Stefy o tine de joi cu febra 39-40, facem tratament, acum vad ca mai urca temperatura, dar la intervale mai mari si cu valori mai mici. Sper sa fie bine pana maine.... Oricum maine mergem la control, la pediatru sa vedem ce zice. Ca tuseste de mama focului. Vineri seara dupa ce a baut laptele a inceput sa tusesca... o tuse seaca... si a tusit pina a vomat tot ce a apucat sa manance.
Imi pare rau ca iar am ratat intalnirea, dar parca de fiecare data se intampla ceva....

La multi ani! tuturor celor care poarta numele Sf. Mihail si Gavriil

alice, multumim ce te-ai gandit la noi.

Michelle, multumim.

Miha, Daniela, super pozele.... imi pare asa rau ca n-am ajuns....

Daniela, multa sanatate Amaliei! Eu i-am dat Stefaniei si Septilin si LantigenB, dar in perioade diferite, nu amandoua odata.... Ii dai unul din ele.....zic eu si asta cand e santoasa.

Ella, sa va fie de bine plimbarea!

Celia, multa sanatate la puiuti.

Ralu, ma bucur ca ai ma scos si tu nasucul.....boticul alintat....

Kriss, multa sanatate.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput