Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da, Teo, am semnat deja balariile alea. Mie mi le rezolva astia de la munca si voi lua maretul milion direct cu salariul. Ma gandeam eu ca in dec, deci no problem... Auzi, mai nasol era daca ma asteptam sa bubuie cardul si cand colo sa gasesc trei lei zgribuliti de frig...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am aparut si io, am av o zi full, sculata de la 6., am mers la biblioteca, am ajuns acasa s am stat cu copiii, apoi am lucrat la pozele tema pt curs(si sunt de tot kktu, din pacate, e f greu sa iesi la pozat daca ai copii ), si acu citesc aici.
Rox, ce te-am mai stresat azi, scuze.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

N-am urmarit emisiunea de pe National Tv,banuiesc ca e un reality show.Trist ce povestitzi voi acolo!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Auzi, mai nasol era daca ma asteptam sa bubuie cardul si cand colo sa gasesc trei lei zgribuliti de frig...

Micul Yanis creste mare

Nu te dezminti,esti de belea!
Daaaa',auzi,nu ziceai ca-l ducipe Y la nasha ta,pe la Plaza,cum de te-ai hotarat sa-l lasi la ai tai?(asta,daca nu uitase Carpatina sa te intrebe)

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Intrebare serioasa ():
De cand schimbati scaunul de masina al piticilor? Ma refer la scaun care se monteaza ca sa stea si ei 'ca oamenii', sa vada in fata...si sa nu mai fie nici inclinat...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

DEpinde de copil...fata mea e maruntica si nici nu are 9 kg,deci mai folosesc scoica ptr cai place tare mult sa stea langa mine...de fapt e valabila pana la 11 kg,dar depinde si de model

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Aaa,uitasem(a-propos Annisia,Cecilia)-si eu uit ,,la greu'';tre sa bag o cura de lecitina,asta fusese o paranteza MARE;ca tot vorbiti de kile.
Miercurea trecuta am fost si noi la revizia de 1 an si 12 zile:10.5 kg;80 cm;PC=49,PT=48.5,fontanela de 1/1 cm-recomandare:Vigantol 2pic/zi pina la urmatorul control.

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Intr-un final glorios,dupa 2 luni,am reusit sa incarc si eu ceva poze din www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Turcia!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Aloooooooooooooooo?
Nimeni nu mai pe fir?Mi-a venit tonul....,dar beleaua e ca nu-mi mai vine ciclul si am tot felul de simptome ciudate.Nu ma gandesc decat ca am luat tone de medicamente saptamanile astea

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Teo, multumesc mult

Sabina

Roxana, Anisia, nu va mai stresati, o sa creasca si o sa invatati pe parcurs cum sa va comportati si ce strategie saaplicati, eu cred ca important este sa-i avem prieteni, sa fim atenti cum si cand le permitem sau nu ceva si mai ales sa stim sa-i ascultam.
Lucrez cu adolescenti si stiu cat de greu le castigi increderea si cat de repede ii pierzi daca nu esti atent...e fff dificil, iti trebuie mult tact, poate mie mi se parea simplu pt ca nu erau copii mei, dar sincer eram prietena lor si tineam la ei ca si la copilul meu....azi sunt mandra cand isi aduc aminte de mine, sau ma saluta pe strada, sau ma suna ca au probleme si nu stiu cum sa procedeze....eu cel putin asa am considerat ca este bine atat pt ei cat si pt mine, prieteni, ma asculta si gasim impreuna solutii, decat dusmani si se fereau de mine.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imi pare rau ca v-am stresat si pe voi, mai ales pe Annisia. Pur si simplu am avut si eu o rabufnire, cred ca dupa ziua asta grea emisiunea cu pricina a fost cireasa de pe tort. Pe de alta parte eu nu cred ca lucrurile merg de la sine, cred ca totul se face cu efort si perseverenta, cu rabdare si intelegere, cel putin atunci cand e vorba de oameni diferiti cu personalitati diferite (ce sa mai zic de mentalitati diferite). Sunt convinsa ca si profesorilor le e greu sa abordeze copiii in perioada adolescentei, dar la varsta respectiva cred ca sunt dispusi mai degraba sa accepte o autoritate externa decat proprii parinti. Parerea mea! Si cu asta gata, ca ma simt vinovata ca am starnit atatea griji la ora asta. Capitolul merita terminat cu ceva mai vesel.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput