Gravidutze si mamici de Cluj - 97

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

LA MULTI ANI IRINA!!!!!
SPER CA TI-AI REVENIT SI ITI SERBEZI ZIUA DE NASTERE ALATURI DE PARINTII TAI IUBITI.
Si pe noi ne chinuiesc dintisorii. Totusi noptile sunt inca ok. In schimb nu mananca asa de bine. Chiar vroiam sa va intreb....cam pe la 8 luni cam cat mancau bebeii vostri? Adica cantitatea in ml. la o masa (nu de lapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce frumosi sint noii pozati postati. Niste dulci si simpatici. Eric e un smecher si jumatate, iar Diana o printesa!

Azi am fost la un baietel cu o saptamina mai mare decit P, s-au jucat 1 minut impreuna, in rest fiecare cu treba lui, dar s-au simtit bine, iar P e frint, doarmeeee.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

IRINA, La multi ani cu multa santate si fericire alaturi de cei dragi!

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Andreea, m-a topit Eric, ce dulce e grasunelul. Si sexiiiiiiiiiiiiiiii!!
Adriana, si Sara mai papa cu manutele ce se preteaza, si nu mi se pare nimik anormal.

Eu m-am gandit toata ziua la Diana si Irina. Asa ciuda mi-e ca nu am numarul ei. Sper din suflet ca e bine si nu a intrat pentru ca se sarbatoresc!

Pup, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

am pus si noi cateva pfotografii

OCTOMBRIE

NOIEMBRIE

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

la toti copilashii

ELENA sincer nu cred ca mierea are vreun efect benefic asupra dintisorilor ,,,nu stiu ce sa zic

of tu fetelor ce aiurea ca n avem telef lui Diana ,sper din suflet ca totul e ok

am avut o zi super aglomerata si asa va fi si maine + ca trebuie sa fac curatenie cu spalat de geamuri ,perdele etc ,cine ma ajuta??????

astazi mi am tatuat sprancenele ,cam dureros ,dar a trecut si sunt FFF Multumita ,peste o luna trebuie sa ma duc la "retus" ,arata f bine

somn usor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

la toti copilashii

ELENA sincer nu cred ca mierea are vreun efect benefic asupra dintisorilor ,,,nu stiu ce sa zic

of tu fetelor ce aiurea ca n avem telef lui Diana ,sper din suflet ca totul e ok

am avut o zi super aglomerata si asa va fi si maine + ca trebuie sa fac curatenie cu spalat de geamuri ,perdele etc ,cine ma ajuta??????

astazi mi am tatuat sprancenele ,cam dureros ,dar a trecut si sunt FFF Multumita ,peste o luna trebuie sa ma duc la "retus" ,arata f bine

somn usor

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Salutare!

Uite ca trec si eu pe la voi tocmai la timp sa-i spun La multi ani Irinei sa fii sanatoasa, fericita si sa cresti mare si frumoasa!

Am vazut si poze de Eric grasunel si voinicel baietelul si pe mami a lui!

Noi binisor, ne cam luptam cu racelile luate de Ana de la gradi si pasate pe la cine apuca, mai intai am fost eu, acum i-a dat Stefaniei si tuseste sarmana...uff si nu stiu daca e cazul sau nu sa-i dau sirop de tuse...maine o sun pe dr. In rest e bine, manechina - avem 8500 si 74cm la 10 luni, merge tinuta de o manuta, a facut cativa pasi singurica, imita tot ce apuca ca o maimutica, face pa, bravo, iti spune cum face calul si vacuta...e un copilas tare simpatic...

Ana merge la gradi la Universitatii pe I Maniu si sunt multumita de gradi cu exceptia acestui aspect inevitabil - se imbolnaveste cel putin o data/luna, nici nu reuseste fata sa isi intre bine in ritm ca iar sta acasa si se dezobisnuieste si iar o luam de la capat cu scandalul de dimineata...dar asta e...primul an de gradi, sper ca vor fi si zile mai bune

Pupici multi pentru fiecare!

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Natalia, Stefania e a ta 100%, Ana e a lui tati 99% :)

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara la toata lumea...IRINUCA......SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA-TI FACI FERICITI PARINTII IN FIECRAE CLIPA..SI NU IN ULTIMUL RAND MULTA SANATATE..

GABRIELA superbe poze,,,ce bine-i sta la Sara cum umbla,si noi avem fustita ca si a voastra de la oviesse.

elena felicitari pt abdomene,se pare ca piticul e tare incantat de noua achizitie,ala era puzzelul?si sa treaca gatutul si durerile de maselute

adriana se pare ca mergeti si voi inspre bine incetul cu incetul...ma refer la cresa..cat mai vrei sa alaptezi?

meli cam rar,cam rar mamico...

imi alesesem o pizza si ma uitta cum ii zice...nu puteti sa-mi dati din nou linkul?

azi spre linistea mea sara a stta cu mine...adica a dormit si a papat cu mine,apoi a dus-o numai de la 6.deoarece am avut programare la dc,ca are ca o haraiala,nu stiu cum sa ma exprim is nasul tot infundat.putin rosu in gat si o explozie de dinti..canini..masele..nu ma mir ca e si ea asa de irascibila..mi-a dat sa-i dau sirop de patlagina,planta gingival pt gatut..ceaiuri pt receala,sa ii fac masaj pe piept si spate cu o crema mentolata,desfundat nasuc si in priza sa am olinth,nu cred ca ma csri bine,e pt desfundatul nasului..mentolat.si daca vreau infuzie cu ceai de musetel langa pat.

trebuie sa ma mai uit la poze si filmulete..n-am avut timp sa ma uit la toata lumea..dar si maine e o zi..pe toata lumea..somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput