Gravidutze si mamici de Cluj - 97

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, IRINA! SA CRESTI MARE, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA-TI BUCURI PARINTII LA TOT PASUL!FELICITARI PARINTILOR TAI DRAGI!

Am vazut poze superbe cu fetite tare dragute, care mai de care mai elegante.Se pare ca toate mamicile sunt mandre de copilasii lor.

Pentru mine, fiecare zi e o adevarata minune alaturi de comoara mea draga si mi-ar placea sa prelungesc aceste momente la nesfarsit, evident ca nu se poate;cand o vad cum imi cuprinde picioarele cu manutele ei mici si incepe sa ma pupe, ma topesc toata.Sunt tare mandra ca arata intr-o carticica de-a ei: apa, piticii, ceasul, ursuletul, florile - cu animalutele astea nu prea le nimereste intotdeauna dar e un inceput.

Merg sa-mi termin treaba ca astazi avem musafiri; tatal meu si bunica.
Va sarut si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
NATALIA ce repede a trecut timpul si ce bebeii mari ai ,is niste scumpe amandoua
poza cu Ana pe motocileta e super tare ,iar cea in care piticutza a adormit pe scaun e mortala :)
IOANA (SARA) e f bun si karvol ul ,il pui pe o batista si l ti aproape de patutzul fetei ,ajuta la o respiratie mai buna
ELENA puiule deocamndata am iesit din programul abdomene ,parca ma doare mai tare spatele de cand fac abdomene :( ,mai astept putzin sa mi revin mai bine ,oricum bravo tzie
ANDREEA o zi frumoasa alaturi de cei dragi

la toate

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

LA MULTI ANI IRINA!!!
Sper ca totul s-a rezolvat si ati sarbatorit marele eveniment cum se cuvine.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor dragi, va pup pe toate de 100 ori

va multumesc tare pentru urari, si irina va multumeste.

cu sanatatea ce sa zic, vestea buna e ca n-a mai varsat deloc ieri. a facut 37.9 si i-am dat panadol...iara. deja am consumat aproape 2 sticle de prin septembrie. ieri, din pacate, pe cand am ajuns noi la spital nenea dr plecase, dar ne-a consultat prin telefon. oricum o vazuse cu 2 zile inainte. jumate din ziua a petrecut-o in bratele mele, in rest ne-am jucat frumos. azi insa a fost tare maraita ea, nu stiu ce bai are, si ma enerveaza ca nu poate sa vorbeasca sa spuna ce o doare... si eu nu mai am concediu, a trebuit sa vin la birou si am chemat soacra sa ne ajute cu ea dar stau ca pe ace aici...

nu a fost tocmai aniversarea ideala pentru nici unul din noi

dar eu musai sa va mai zic o data ca m-ati impresionat si nu ma asteptam la atatea urari frumoase si ca imi sunteti dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Ce mai dati la pitici de mancare la amiaza? Dati si supa/ciorba si felul doi?
Eu inca nu i-am dat supa sau ciorba pentru ca legumele le fac la abur si le pasez cu carnita. Si le dati supa cu lingurita de-aia mica? Adica ma gandesc ca o sa imi ia o vesnicie pana ii dau un bol.
Irina si sa te faci bine cat mai repede. Diana, lasa ca macar e pe maini bune, nu?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ani, eu de pe la 10 luni ii dau 2 feluri la pranz, pt ca el nu bea lichide mai deloc. altfel, e mai simplu sa ii faci un singur fel, ai mai multe posibilitati de diversificare pe parcursul unei saptamani nu ajungi sa ii dai de 2 ori acelasi lucru.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

diana bine ai venit poti intra sa ne spui si de tine

andreea ai deja barbat la casa , nu mai are mutra de bb ii barbat , ii un scump

legat de gelurile gingivale am incercat totul posibil si nimik nu are efect , cel mai bun efect ii cand ma lasa sa ii fac masaj la gingiute, asa sta si incepe sa zambeasca , asta ii cel mai bun pt el, un stomatolog mi-a zis sa ii fac masaz cu miere de albine, ns daca e sau nu adevara

melie bunma mierea de labine la gingiute????

raportam facut la amiaza 75 abdomene, ceva exercitii pt coapse, solduri si un pik de laergare pe lok , va astept si pe restu cu miscarea
diseara mai fac sper sa fiu in stare

acum ma apuk de facut un pik de curat , spalat ceva haine si sa gatesc ceva, is solo asa k pot, baieiti au iesit la plimbare si profit de timpu liber

dianace face sarbatorita noastra????cum e???

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

multu'... asa e, a crescut ca din apa... e mare deja, ma intelege si uneori mai si asculta...

chiar imi aminteam zilele trecute de ziua in cre a trebuit sa ma internez la maternitate... uauuuuuuuuuuu ce repede a trecut vremea!!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Ce frumosi sint noii pozati postati. Niste dulci si simpatici. Eric e un smecher si jumatate, iar Diana o printesa!

Azi am fost la un baietel cu o saptamina mai mare decit P, s-au jucat 1 minut impreuna, in rest fiecare cu treba lui, dar s-au simtit bine, iar P e frint, doarmeeee.

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

da Ioana, asa e.. mare smecher... si manipulator, deja...dar ce sa facem, cedam farmecelor lui...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Andreea, m-a topit Eric, ce dulce e grasunelul. Si sexiiiiiiiiiiiiiiii!!
Adriana, si Sara mai papa cu manutele ce se preteaza, si nu mi se pare nimik anormal.

Eu m-am gandit toata ziua la Diana si Irina. Asa ciuda mi-e ca nu am numarul ei. Sper din suflet ca e bine si nu a intrat pentru ca se sarbatoresc!

Pup, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

ei, nu mai e asa grasunel cum era odata... la cat mananca...

e sexi, ca ma-sa n-a avut ce face si l-a pozat in putzulica goala... sa se vada si el cand va fi mare....

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ani, Alexi mananca bors/ supa cu lingura. (acasa, ca la cresa se serveste cu mana). Nu ca ar dura o vesnicie dar nu pot lua mare lucru din supa cu lingurita asa ca folosim lingura. Cat despre felul 2 ..tot felul 1 ramane preferatul, felul 2 il mananca de gura mea mai mult.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput