Gravidutze si mamici de Cluj - 97

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

LA MULT MULTI ANISORI IRINA SI FELICITARI MAMI SI TATI PT UN ASA INGERASH

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

LA MULTI ANI!!!!!!!!!IRINA

sa ia parte de tot binele din lume si sa iti faci parinti fericiti

Elena si Dragos Stefan

Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........

LA MULTI ANISORI IRINUCA SI DE LA NOI, SA CRESTI MARE, SANATOASA SI SA AI TOT CE-TI DORESTI DE LA VIATA!PUPICI MULTI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Neata!
Am pozici noi la semnatura, proaspete, de aseara, vedeti albumul cu 6 luni si un pic

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

ce scumpa ii , dar ce serioasa ii aici http://picasaweb.google.com/didiuta/6LuniSiUnPic#5264876410059342002 ce a crescut si are niste ochii

Elena si Dragos Stefan

kitzy e tare dulce si marisoara...

imi place mult poza asta, e buna de poster:

http://picasaweb.google.com/didiuta/6LuniSiUnPic#5264876835227436770

pupam papusica!

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna!
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi,dar vreau sa va spun ca am un scaun de masina de vanzare,poate doreste careva dintr voi.Este un BBConfort Iseos(0-18kg)in stare buna,la 450 RON.
Da ca e cineva interesat astept PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Sa va spun cum mananca Alexia supa la cresa...CU MANAAm analizat subiectul si singura motivare pe care o gasesc este urmatoarea:ii e foame, cu lingura nu poate, nu sta nimeni numai dupa ea ca sa ii dea sa manance si atunci se serveste singurica. Acasa nu face asa, daca cumva ati suspecta ca face..

Felul 2 nu a prea servit azi, a fost cus-cus. Iar dimineata depinde de ce le da sa manance.. Am auzit o discutie , intre educatoare si mamica altei fetite care refuza sa manance..si ii spunea ca de obicei mananca paine goala iar dimineata ii intorc felia unsa cu partea neunsa in sus si astfel mai mananca cate ceva. Pana la urma e vorba de obisnuinta cu gustul si felul lor de a gati, e normal sa fie asa..cred.

Am observat ca toti colegii ei de grupa stiu cum o cheama (sunt mai mari, peste 2 ani)..ii spun Alessia. Si de cand a venit acasa vorbeste incontinuu, o gramada de cuvinte noi, nu le prea inteleg, tot ma chinui sa deslusesc ce zice.

Diana, sper ca e bine Irinuca.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

salutare!!!!!!!!!!

avem si noi pozici noi, din ultimele zile...

cine doreste, cine pofteste...

Gabi, tu intrebai de noi... acu ne poti vedea...

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

diana bine ai venit poti intra sa ne spui si de tine

andreea ai deja barbat la casa , nu mai are mutra de bb ii barbat , ii un scump

legat de gelurile gingivale am incercat totul posibil si nimik nu are efect , cel mai bun efect ii cand ma lasa sa ii fac masaj la gingiute, asa sta si incepe sa zambeasca , asta ii cel mai bun pt el, un stomatolog mi-a zis sa ii fac masaz cu miere de albine, ns daca e sau nu adevara

melie bunma mierea de labine la gingiute????

raportam facut la amiaza 75 abdomene, ceva exercitii pt coapse, solduri si un pik de laergare pe lok , va astept si pe restu cu miscarea
diseara mai fac sper sa fiu in stare

acum ma apuk de facut un pik de curat , spalat ceva haine si sa gatesc ceva, is solo asa k pot, baieiti au iesit la plimbare si profit de timpu liber

dianace face sarbatorita noastra????cum e???

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

fetelor am uita sa va intreb cum se scrie sa nu iti apara adresa pe care o pui decat de ex poze si fara adresa ????

si inca ceva

in lok de membru junior cum pot scrie altceva????????

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elenutza-intri sus pe "contul meu", dupa care "foloseste punctele" si-ti atribui o titulatura.bravo cu miscarea!
sincer nu stiu ce efect benefic ar avea mierea de albine.Plus ca nu e super ok pt dinti ca e dulce, nu?zic eu.adica eu nu vad de ce ar fi ok.

stit careva ceva de Diana?stie careva numarul ei?ca sincer nu vad bine ca nu scrie deloc.stie cineva ceva de ele?

noi pe la casuca, imi urla fata, hihi, nu, nimic rau, numai inceraca sa capteze atentia,hihi.pupici la toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui antoni

Elenutza-intri sus pe "contul meu", dupa care "foloseste punctele" si-ti atribui o titulatura.bravo cu miscarea!
sincer nu stiu ce efect benefic ar avea mierea de albine.Plus ca nu e super ok pt dinti ca e dulce, nu?zic eu.adica eu nu vad de ce ar fi ok.

stit careva ceva de Diana?stie careva numarul ei?ca sincer nu vad bine ca nu scrie deloc.stie cineva ceva de ele?

noi pe la casuca, imi urla fata, hihi, nu, nimic rau, numai inceraca sa capteze atentia,hihi.pupici la toate!

mersi mult meli si adresa cu poze cum se face sa nu imi aparaa ?????

Elena si Dragos Stefan

Mergi la inceput