Gravidutze si mamici de Cluj - 97
Raspunsuri - Pagina 19
elenuta23 spune:
meli tu mai faci abdomene????cred k faci continuu?asai???
si eu fac in fiecare zi ,a zi am facut 75 de abdomene plus alte exercitii si fac si aucma seara sa ajung la 200 de abdomene pe zi ![]()
voi fetelor mai faceti sau nu miscare??? am ramas doar eu??
va doresc o seara placuta, merg k imi incepe filmul si sa il pregatim pe Dragos de somnik
apropo sunt tare fericita k de o spatamana doarme pana pe la 6 jumate 7 si bea laptic si mai doarme pana la 8 jumate 9 , uneori se trezeste sinu mai doarme dar oricum e un mare progres
deja are 1 an jumate si ar trebui sa nu se mai trezeasca
. sunt tare fericita de reusita
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
olim spune:
anca am si eu o curiozitate, la ce esti studenta, la usamv, ca eu am terminat acolo si am facut cu amandoi funar conta, marketing, etc![]()
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
anamica spune:
Fete dragi eu parca tot mai rar am timp sa intru sa va citesc, si am ramas cu multe restante ![]()
La multi ani Irina si Bea pentru primul anisor!!! Sper sa primiti urarile noastre si sa fiti vesele si fericite toata viata!
La Multi Ani Ana!
Ana mea e tot mai mare si ne uimeste in fiecare zi! Este activa, energica si intelege aproape tot ce vorbim cu ea si incearca la randul ei sa comunice cu noi! E fantastic ce repede asimileaza orice la varsta asta si cum se straduieste sa reproduca diverse cuvinte, gesturi, etc. Asa de tare imi lipseste in cursul zilei
.
Somnic usor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Mai fetelor, am pus-o cu maseaua asta...Am facut azi-noapte febra, la inceput 37,5, maximul a fost 38,4. Parca se rupe pielea de pe mine...Inca n-am mers nicaieri pt ca dimineata ar fi trebuit sa o duc pe Alexia la cresa ca sa pot merge pe la doctori..am imbracat-o si i-am dat siropul de tuse. Nu era chiar pe stomacul gol ca bause laptic, dar in 5 minute a vomitat. Atunci am tinut-o acasa, dormim impreuna de la 10, acum e 12:40, ea inca doarme. Astept sa se trezeasca si cu toata febra din mine (acum tot 38,4) trebuie sa merg la doctori. Intai la cel stomatolog care mi-a zis la telefon ca trebuie sa iau antibiotice dar intai trebuie sa imi faca ceva spalaturi acolo, apoi la dr de familie sa o consulte pe Alexia care tuseste de rupe si are muci. Daca n-as avea febra le-as face cu tragere de inima pe toate..nu-s inca singura ca-s in stare macar sa ridic caruciorul. Rugati-va sa ajung teafara acasa. Cat despre ce am luat ca sa-mi treaca febra, supozitoare cu Novocalmin, nu stiu daca e ok dar numai asta aveam in casa. A scazut, apoi iar a crescut. Sunt asa de nestiutoare pt ca n-am avut in viata mea febra de genul asta.
Va pup, va dau de veste cand ma intorc...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
Adriana-ti-am trimis PM.sper ca sunteti ok.
Elenutza-incerc sa fac si eu in fiecare zi,ei,acum nu chiar reusesc, nici ca zile nici ca numar,important sa faci,sa nu te lasi de tot.bravoo va esti perseverenta!
noi pe la casuca, nu vrem sa dormim de amiazi,nu mai stiu ce sa-i fac...
pupici
geanina-nica spune:
AM REVENIT
SI PUPICURI LA TOATA LUMEA
In sfarsit am net,si casa mi-este gata,mai am cateva retusuri dar sunt chilipiruri,asa ca sper sa fiu acum din nou cu voi,
Mi-a fost tare dor de voi,
Am sa pun poze si cu nazdravanul de la ziua lui ca noi am avut petrecerea tocmai acum,ca m-a prins ziua lui de nastere chiar cu mutatul,![]()
Va doresc sanatate multa la cele bolnavioare,

magdutza24 spune:
ce mai faceti? cam slaba activitatea din ultimele zile,pe unde umblati mai fetelor ca afara e frig.
nu stiu ce sa ma mai fac cu Victor pentru ca nu mai accepta sa manance mai nimic in afara de cateva lingurite de mar cu biscuiti dimineata si bineinteles lapte pe care il bea cand adoarme adica la amiaza si seara,in rest el e foarte vioi si jucaus dar nu mananca,ce ma sfatuiti?precizez ca el ia vitamine deci ar trebui sa manance mai mult,asa cred eu. ajutati ma 
Adriana multa sanatate si tie si Alexiei si la toti copii si parintii bolnaviori

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
dpop spune:
magda, poate pur si simplu nu-i place gustul/culoarea...
irina nu a acceptat nimic acru vreme luuunga.
incearca cu "supica" de legume. eventual pui un picut de lapte in ea. trebuie sa-i gasesti ceva care sa-i placa. la irina au mers bine perele, cand a mai crescut - bananele... mere nici acuma nu vrea.
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdutza24 ce mai faceti? cam slaba activitatea din ultimele zile,pe unde umblati mai fetelor ca afara e frig. nu stiu ce sa ma mai fac cu Victor pentru ca nu mai accepta sa manance mai nimic in afara de cateva lingurite de mar cu biscuiti dimineata si bineinteles lapte pe care il bea cand adoarme adica la amiaza si seara,in rest el e foarte vioi si jucaus dar nu mananca,ce ma sfatuiti?precizez ca el ia vitamine deci ar trebui sa manance mai mult,asa cred eu. ajutati ma ![]() Adriana multa sanatate si tie si Alexiei si la toti copii si parintii bolnaviori ![]() ![]() magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24 |
magdutza,
deja cand aud cuvantul 'mancare' imi vine sa ma iau de cap si sa ies la plimbare...
eu sfaturi nu am, as avea nevoie de ele, in schimb... ca si noi stam prost cu mancarea... rectific, mananca doar ce-i place...
incerc sa nu ma mai stresez, ii dau atat cat vrea...asta e... o sa manance mai atrziu, sper...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png