Gravidutze si mamici de Cluj - 97
Raspunsuri - Pagina 20
dariandra spune:
GEANINA - Bine ai revenit in clubul nostru si sa fiti sanatosi in noua casa!
ADRIANA - Sanatate multa! Stiu cum este cu temperatura asta mare.La mine, singurul remediu era tratamentul cu amoxicilina, in rest cu nimic nu-mi trecea temperatura.
MAGDA - Parerea mea, sa nu-ti faci probleme; copilasii au si ei perioadele lor, am trecut si eu prin asa ceva cu Daria, dar din moment ce bea lapticul si este vioi, probabil ca deocamdata nu mai doreste mancarica. Nu am insistat niciodata si a fost ok; intr-o zi manca foarte bine, a doua zi in afara de lapte mai manca masa de dimineata sau pe cea de seara.
ALEX - Ce faceti?Nu mai iesiti afara, ca nu ne-am intalnit tare demult?Un pupic pentru Tiadris
.
Am uitat sa va spun, ne-am intalnit ieri la centrul de joaca din Big cu Gabi si scumpica de Sara.A crescut tare mult si e o dulceata de fetita.S-a jucat impreuna cu Daria, si-au dat pupicuri una alteia - ce mai, prietene adevarate.
anca.b spune:
salut, olim.
nu, sint la bogdan voda, la masterat. si am o materie cu funaritza. legat de burse si peiete de capital.
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim anca am si eu o curiozitate, la ce esti studenta, la usamv, ca eu am terminat acolo si am facut cu amandoi funar conta, marketing, etc Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex |
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Adriana, cum esti? ati ajuns acasa?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Multumesc fetelor, multumesc Meli si pt explicatiile de pe PM. Se pare ca nu e de la masea. Gingia e ok, acum nu ma mai doare deloc, nu au fost nici un fel de secretii acolo, se vindeca foarte frumos.
Am ajuns in final la dr de familie, ma dor rinichii acum, se pare ca e o infectie urinara destul de nasoala. Iau antibiotic, Zinnat si o sa vedem ce o sa mai fie. Sper sa-mi scada febra..
Alexia are rosu in gat, conjunctivita si un inceput de otita. Si ea ia antibiotic, Cexyl, picaturi in nas si in ochi + sirop de tuse. In concluzie, o ducem tare bine...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
soanso spune:
salutare
am citit pe megadiagonala...
elenuta,eu ii dau si iam dat ciocolata-alba si kinder dar cu moderatie si niciodata seara!
magda,deobicei mananca mai rau cand ii deranjaza vreu dintisor-maseluta,mai sunt perioade cand refuza mancarea si eu ma miram cu ce traieste ca lua doar cateva lingurite de mancarica iar lapte a mea nu bea de la 1 an jumatate,eu zic sa nu-ti faci pb isi va reveni.
hehehe a aparut Geany
astept poze cu scumpul de Alvaro si poate cu casuta noua-sa fiti fericiti si sanatosi la casa noua!nu vii in tara de sarbatori???
am studiat si eu azi lista cu pizza...eu vreau Pizza D’amoresalam, sunca, ciuperci proaspete, masline, porumb, mozzarella
Mare 520 g 15.4 lei-1 buc![]()
dariandra,si eu am mers aseara la Big la spatiul de joaca....e frumos dar prea aglomerat!
pupici!
SOSO (20 dec 2005)
POZE SORANA
puisorul spune:
Diana(anamica) ma bucur ca ne-ai mai dat vesti despre voi. Ma gandesc si eu cu groaza la inceperea serviciului.
MamiAlexia, sunteti mai bine?
Magduta, parerea mea e ca cel mai important e sa nu il fortezi. Eventual da-i ce ii place: fructe, iaurt. Sau incearca retete noi de papa si combinatii noi. Va doresc sa redeveniti mancaciosi cat mai curand 
Pitica mea azi s-a razvratit contra sistemului
. In loc de trei reprize de somn, a avut una singura de doua ore si jumatate.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
www.helpsonia.com
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
anca.b spune:
Ani, picii astia sint o generatie de revolutionari! al meu a dormit azi doua somnuri de cite o ora. acum ii pica nasul in farfurie si nu poate nici sa manince de oboseala...
Magda, si Stefan face nazuri la mincare cind ii ies dintii. in rest n-am avut treaba cu el. poate asta e necazul si la victoras.
noapte buna tuturor. ne vedem miine.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
salutare
GABI e superrrrr filumuletzul ,f frumos 
MAGDA
felicitari pt ieri
ANDREEA nu ne prea nimerim cu programul :( Tiadris e inca la doua somnicuri si cand iesim noi nu sunteti voi si tot asa
CO "la multi ani "sotzului 
GEANY bine ai revenit 
ELENA mai fac si eu ceva miscare dar putzina ,am renuntat la abdomene ca incepuse sa ma doara si ma tare spatele :(
DIANA nu te necaji poate noul sediu o sa fie mai frumos 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
Multa sanatate bolnaviorilor 
si hai sa va spun ca si noi facem astazi 3 anisori de la casatorie 
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
elenuta23 spune:
adrianatare rau imi pare pt voi, va doresc multa multa sanatate sa treaca cat mai repede 

stii cum se zice cand vin , vin toate asa e viaata asta 
geannybine ai revenit
, chiar am intrebat de tine pe unde etsi???
sa aveti parte de multa sanantate si sa va bucurati de noua casuta 

asteptam poze cu flacaul tau k tare dor ne este de el
si paote si cu casuta ![]()
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........