Gravidutze si mamici de Cluj - 97
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
coscuze am vazut 11 si pe 13 din fata nu l-am vazut ![]()

o sa va spunem si in 13
fabysi noi am patit la fel , eu izc k e din cauza maslutelor
acum am venit de afara si e un frig ....brrrrrrrr si ne punem la culakre
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
magda LA MULTI ANI!!!! MULTI INAINTE

SA AVETI O ZI SUPERBA SI O SEARA PLACUTA
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
mami_alexia spune:
LA MULTI ANI, MAGDA!
Diana, si noi avem genul asta de problema cu plansul noaptea. Eu suspectez ca e din cauza dintilor.
Toti suntem bolnavi...Alexia tuseste si ii curge nasul, tati e si el racit si eu mi-am scos o masea si ma doare de cateva zile de nu mai pot.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
olim spune:
sanatate multa bolnaviorilor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
adab spune:
Adriana, sanatate multa va dorim!!..dar de ce te doare maseaua daca ai scos-o? s-a infectat locul extractiei? ai luat ceva calmant? daca vrei sa te vad, eu sunt la cab. pana la ora 8 seara azi.
Ioana13 spune:
Gabriela poate e o perioada de miriiala, de la dinti. O sa treaca. Eu as renunta (cumva, nu stiu cum) la adormitul cu tv-ul, e din ce in ce mai mare, mai constienta de ce se intimpla acolo, si, in loc sa o linisteasca, o excita. Plus ca lumina tv-ului pe intuneric e destul de enervanta... eu vb de mine, nu pot adormi deloc cu tv, doar daca sint rupta de somn. Si eu il lasam lui P pe teletext, dar am renuntat, ii pun doar o veioza micuta, cit sa vad daca a adormit, apoi o sting. Nu am apucat sa vad filmuletu... am multe de facut, plecam saptamina asta de acasa....
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
mami_alexia spune:
Ada, nu stiu daca s-a infectat..sper ca nu. Vineri am scos-o. Si de atunci ma tot doare...Dupa ce iau calmant ma lasa dar dupa cateva ore ma apuca din nou. Am zis ca mai stau si azi sa vad cum evolueaza si daca nu se opreste ma duc la dr. Nu vreau sa te derajez, merg la dr care mi-a scos-o. Tu unde ai cabinetul?
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
sa;lut!
nu mi-a venit mobila. tot pe jos scriu, de asta dau pe aici asa rarutz
Elena, sintem vreo 200 de studenti...nu prea multi. e ok asa. si imi place ceea ce studiem...nasol e doar ca madam funar e pe la bucuresti si cred ca vrea sa mute cursul simbata dimineata...asa ca ma pierde de client...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Magda, felicitari pentru aniversare! si pentru onomastica puiului! 

Adriana, sanatate multa la toata familia. Uff, ce greu e asa, bolnaviori...
am fost si noi afara...am stat 2 ore jumate...acum l-am pus pe stefan in pat, poate atipeste o jumate de ora, ca altfel nu ma inteleg cu el pina deseara...
si noi am avut noi noapte mai agitata. s-a trezit piciu' de 4 ori...de la dinti...nu stiu cind or trece, ca asta il chinuie de o luna si nu mai sparge odata gingia...e umflat tare, se vede dintele alb...numai nu mai iese odata!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
antoni spune:
mami-alexia-nu e bine ca te doare, cum zice si adab,mai bine mergi inapoi.
noi pe la casuca.va pupic si va doresc o noapte usoara si multa sanatate tuturor!
Meli+
Timea-Larisa