America (131)
Raspunsuri - Pagina 7
Oana C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba am vazut Mama Mia - e bestial filmu. |
Si eu l-am vazut in prima vineri, cind a aparut. Am fost cu "fetele" (mamele din grup) si a iesit nebunie mare acolo. E super filmul! Dupa film, s-a decis de comun acord ca trebuie sa facem karaoke night Pacat ca m-am mutat din Florida ...
Oana si Eva (29 iunie 2005)
Oana C spune:
Acum vreo luna am vazut "What happens in Vegas" pe On Demand si am ris cu lacrimi, non-stop!
Oana si Eva (29 iunie 2005)
josefine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Josephine iti dau eu matza mea, ca are 15 lbs si e gata sterilizata. Face cat sapte pisoi! |
Eu vreau pisic mic! Dar astia vor sa mi-l dea mare.
Ma duc si eu sa caut Mamma Mia pe netflix.
josefine spune:
Apropo de price match, cica la amazon fluctueaza preturile. Si aveau pana nu demult posibilitatea sa faci price match dupa ce cumparai un lucru si se schimba pretul. Price match numai cu produsele de pe site-ul lor.
In fine, acum cica ar fi schimbat policy-ul asta si lumea e tare suparata.
Eu ma gandesc la altceva- nu neaparat price match; dar sa vezi in cat timp poti sa returnezi produsul, il cumperi ca sa te incadrezi in perioada de returnare- sarbatori (reduceri) si daca vor avea reduceri si inca mai gasesti masura ta, poti sa returnezi rochita si o cumperi din nou. Sper ca nu te-am ametit
blackpanterro spune:
Multumesc de raspuns fetelor!! Sunteti super!! Am sa o iau dar saptamana viitoare ca acum nu mai sunt finante, am tot cumparat cadouri de craciun luna asta :)
Nu am nevoie de ea urgent.Vreau doar sa am o rochie eleganta, de seara, neagra, poate merem undeva de revelion.Si o sa am o nunta la anul.
Am o nedumerire la masura...la boobs sunt marimea 4 la waist si hips 6(pe situl asta...de obicei cumpar 4) ce marime iau?
La price match, fac si ei am vazut, daca gasesti produsul mai ieftin pe alt site il vor cobori la cat e pe situl respectiv.Bineinteles ca rochia nu am gasit-o niciunde mai ieftina :)
Cuscra, din toate rochiile pe care le-am vazut numai asta imi place la nebunie, restul sunt so so si nu mai vreau chestii care sunt so so ca sa le tin in dulap.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Reduceri de pana la 80% la ceasurile Jacques Lemans, pe Amazon, daca intereseaza pe cineva.
http://www.amazon.com/s.html?ie=UTF8&node=377110011&brand=Jacques%20Lemans
philip spune:
adriana, pai eu zic sa iei 6 ca sa-ti incapa si soldurile in ea. btw, e f frumoasa rochia.
philip&andreea
blackpanterro spune:
Andreea, asa am zis si eu, 6 imi iau ca sa nu pocneasca pe mine.
Multumesc inca o data de raspunsuri!!
philip spune:
a, si m-ai facut sa cumpar sotului un ceas, acu' ramane de vazut daca astept pana la craciun sau nu...
philip&andreea
crisspoliss spune:
Andrea, parca cumparasi un ceas nu demult. Eu am renuntat la ceasuri ca le pierd mereu, dar imi place sa port bratari( am o cutie cu zeci de toate felurile, majoritatea le-am luat din India).
Crisss 28+