America (131)
Raspunsuri - Pagina 8
LucasMom spune:
pffiiii ce liniste azi pe aici !!
Carmen, cand se termina escrow-ul la casa? Mai aveti pana va apucati de treaba?
Ramona, ai reparat frigiderul sau ai decis sa downsize?
Editez ca am uitat sa-i spun panterutei ca io as lua marimea 4, ca sa nu stea larga peste bust si pt mijlocel as lua un garment din ala care reshape the body, nu stiu exact cum se numeste dar care sigur te face si mai supla.
Alina
Oana C spune:
Alina, ce mai supla, mai? Ca deja o bate vintul Daca mai pune un kil pe ea de sarbatori? La sini se aranjeaza cu un sutien din acela care umple golurile.
Cuscra, orice marime sau rochie ti-ai cumpara, tot fain o sa arati
Oana si Eva (29 iunie 2005)
pumba spune:
corinadana- cum mai e Raluca? ai aflat ,de ce spunea, ca nu vrea sa mearga la scoala?
La multi ani,pt cei care poarta numele de Mihail si Gavril!
blackpanterro spune:
Andreea, sa il poarte cu placere!!
LucasMom, ai dreptate cu budigaii aia de subtiat, am vazut tot pe Nordstrom dar pe la $60.Cam scump.
Liris, sunt cu 1 inch mai mare de marimea 4 la waist si hips, crezi ca pot lua 4?Nici nu stiu cum arata materialul asta daca se intinde.Parca se vede ca e elastic dar eu stiu...
Cuscra, mare si pt tine si pt Eva!! Mai pune filmulete, poze sa va mai vad!Din cand in cand ma intreaba Aidan:"can I see Eva?[in poze]"Si eu ii zic mereu ca nu avem nimic nou de vazut :(
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
blackpanterro spune:
Gata! Ca sa nu mai bat lumea la cap cu ale mele, am luat rochia, marimea 4, daca e mica o trimit inapoi si iau 6 si gata.
Multumesc mult ca ati fost atat de dragute sa ascultati rant-ul meu si sa va dati cu parerea,
Un weekend fain va doresc!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
liris spune:
rochia e "Polyester/spandex; dry clean" . deci spandex... fara grija stai. se intinde inch-ul ala sigur!!!
nadinas spune:
Ziua buna la americance!!!
Fetelor,nu stiu daca va mai amintiti de tragedia de acum un an,din Arizona-tanara mamica de 30 ani,Gabriela Parasca,ucisa de sotul ei.
Vreau sa intreb fetele din Arizona daca detin informatii recente despre copiii ramasi orfani.
Multumesc anticipat pr raspunsuri!
Dupa un an,inca mai sunt socata si ma gandesc la bietii copilasi1
O zi faina tuturor!
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI de SF. MIHAIL si GAVRIL!...petrecere frumoasa la cine sarbatoreste!
ADRIANA si eu zic ca ai facut foarte bine ca ai luat-o 4,se intinde sigur cat ai nevoie si arata mai bine mulata pe tine decat mai larguta.
RAMONA ce faci mama draga ca nu ai mai zis nimic?!...sper ca sunteti ok si nu ai probleme mai mari cu frigiderul!
CORINA,sper ca ai trecut de perioada aia nasoala!!..cxe mai afce Raluca?
Azi cred ca am sa merg cu fi'miu la film la Madagascar
Sa aveti o sambata placuta doamnelor!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
meems spune:
Nadinas,
Josh & Tiffany (copilasii Gabrielei) sunt in California acum, in custodia matusii din partea tatalui. Parintii Gabrielei au pierdut (temporar) batalia de custodie din cauza ca statutul lor in America e incert (ei au doar viza de vizita, nu sunt rezidenti). Nu au renuntat la lupta pt copii, dar nu mai stiu exact care sunt ultimele detalii ale procesului. De Sarbatori voi fi in Arizona, poti sa-mi trimiti un PM daca te intereseaza noutati mai incolo. Peste 1 luna se implineste 1 an de la moartea Gabrielei...