America (131)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Multumesc mult de raspuns.Rochia este superba, in viziunea mea, si as suferi daca nu as mai gasi marimea, vad ca la ei port 6...offf
Asta este http://shop.nordstrom.com/S/2943594?origin=shoppingbag , as mai astepta dar imi e groaza ca nu o mai gasesc...ce sa fac?

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, eu as lua-o, nu as putea sa astept atata. Sunt adepta a "ce e in mana nu-i minciuna". E de-a dreptul frumoasa.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

esti sigura ca esti 6? ca eu asa cum te vazusem in poze esti cam 4.
eu in locul tau as lua-o. am luat o groaza de tepe asteptind ... si pierzind ocazia...

Mergi la inceput

Adriana, o comandasi? Sau inca mai dai cu banul?
Zilele trecute ma anunta sotul ca invita seara la noi niste chinezi la cina. Da-te peste cap de trei ori si pregateste ceva de mancat. Pe langa asta sa fie si casa curata. Am intrat intr-o priza de ziceai ca sunt invartita la cheita, era casuta mea ca in reclama de la Colgate, sclipea. Cu ocazia asta mi-am facut poze si la bucataria cea noua . Ca numai cu ocazii din astea am bucataria asa cum o vreau eu, adica fara rahaturi aruncate pe countertop, stiti voi, o cheie, posta, o cana, trei pahare . Si ma suna ca nu mai vin chinezii, ca el totusi crede ca astia nu au inteles prea bine invitatia. Aflam noi a doua zi ca ei intelesesera cu totul altceva. Si au venit la training aici. Sunt de vreo doua saptamani, baga totul la cutiuta, fara sa isi ia macar o notita. Or fi chiar asa de destepti? Ca va zisei cu stralucesc cu engleza.
Daaa, si sotul cand a ajuns acasa si a vazut casa bec cica ma mai ameninta cu invitati din astia. Acum sa nu va imaginati ca la noi in casa ar fi dezastru .
Eh, si tocmai ce ma suna sotul la serviciu ca vin iar chinezii. Si uite ca ma apuca o asa nepasare ca il rugai frumos sa comande mancare si sa se ocupe de ei ca eu vin mai tarziu. Sorry. Imi luai liber doua ore sa ma duc la sedinta la Luca la gradinita si acum trebuie sa le fac.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf- chiar vin?sau s-a obisnuit sa-l astepti asa festiv?
adriana- eu zic sa mai astepti cu rochita . acum depinde si cand ai nevoie de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Ciuf, nu am rezolvat nimic cu ticket-ul. Tare as vrea sa se termine o data, ca deja a trecut o gramada de vreme. Spuneam mai demult ca m-am reprogramat pe 20 noiembrie, ca ma sunase cineva sa imi spuna ca pe data cand eram programata (chiar astazi) nu vine politistu' si daca nu vreau sa ma reprogramez. Iar eu cum sunt o draguta (a se citi, fraiera) am spus ca da, bineinteles, pai se poate sa nu vina politistul si eu sa castig procesul?. Am emotii, dar pana la urma ma gandesc ca nu se poate mai rau de amenda plus puncte si crescut asigurarea:-)
In week-end astept sa vad daca imi iau un pisoi. Am gasit un pisic la un shelter, ceva maidanez cu birmanez, e mic de doua luni si tare dragut. Dar cred ca e prea mic, ca daca nu are 2 pounds nu vor sa mi-l dea ca nu il pot steriliza:( Si eu de-abia astept sa il iau acasa.
Eu am vazut un film mai vechi, The Awakenings, cu Robert de Niro si Robin Williams. Mi-a atins o coarda sensibila.

Rochia si mie imi place. Dupa sarbatori eu am vazut mereu reduceri. Anul trecut pe 25 decembrie erau reduceri de 50% la toate magazinele pe unde mai shoppinguiesc si eu.

Cica Circuit City da faliment.. pe aici prin zona se zvoneste ca o sa inchida 5 magazine. Nu am citit nimic oficial.

Mergi la inceput

Da, Josephine, si eu am vazut ca Circuit City inchide vreo 155 de magazine.
Pumba, acum vin de-a binelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ADRIANA e superba rochita..e si genul meu...eu as lua-o...poate nu o mai gasesti pana vin reducerile.

CIUF tare faza cu chinezii,mortal sotul tau!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Josephine iti dau eu matza mea, ca are 15 lbs si e gata sterilizata. Face cat sapte pisoi!
Adriana si eu zic sa iei rochia, la reduceri s-ar putea sa nu mai gasesti masura ta.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Cuscra, si eu zic la fel, sa o cumperi daca iti place foarte mult. Dar daca mai ai si altele care iti plac in lista lor de acolo, in caz ca nu o mai gasesti pe asta in marimea ta (am vazut ca ma sint in genul ala), asteapta pina cu vreo saptamina inainte de reduceri, ca de obicei magazinele fac price match daca pretul se schimba intr-o anumita perioada de timp si o cumperi atunci. Apoi, daca vezi ca e la reducere, mergi cu receiptul si faci price match. Intreaba inainte care e price match policy in caz de reduceri dupa ce o cumperi tu.

Magazinele Gymboree au reduceri f faine, plus un cupon de 30% off din intreaga comanda (codul GYMFRIEND). Si pentru fiecare $50 primesti $25 gymbucks, pe care ii folosesti mai tirziu. Am si un cod de printat, pentru in store, tot 30% off intreaga comanda; daca vrea cineva sa il foloseasca, trimit email.
Eu iar i-am cumparat fiica-mii imbracaminte de vreo $150, desi acum 2 saptamini, cind am primit ultima comanda inainte de asta, am zis ca are destula imbracaminte si suficiente accesorii. Dar se pare ca nu rezist la reduceri

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput