Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 7
loren@ spune:
Mercic...haha, nastere "usoara"...a fost numai rapida, usoara ba..
In ora aia in care m-am dilatat pina aproape de expulzie, asteptind 112ul, m-a stiut tot blocul, cartierul si pina la Casa Poporului cred...din "nu mai pot", "asta seara mor", "da-i dracu de chiloti" (mama incercind sa ma convinge sa imi pun chilotii ca vin astia de la salvare si e"rusine"), "unde dracu e salvarea aia..mai vine?...nu sunteti in stare sa chemati o salvare" (adresata sotului si mamei) nu am iesit...si am fost dusa cu musamaua in lift si carata ca pe sacul de cartofi ca nu mai puteam face un pas...
Bianca Andreea si Larisa Elena
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loren@ Mercic...haha, nastere "usoara"...a fost numai rapida, usoara ba.. In ora aia in care m-am dilatat pina aproape de expulzie, asteptind 112ul, m-a stiut tot blocul, cartierul si pina la Casa Poporului cred...din "nu mai pot", "asta seara mor", "da-i dracu de chiloti" (mama incercind sa ma convinge sa imi pun chilotii ca vin astia de la salvare si e"rusine"), "unde dracu e salvarea aia..mai vine?...nu sunteti in stare sa chemati o salvare" (adresata sotului si mamei) nu am iesit...si am fost dusa cu musamaua in lift si carata ca pe sacul de cartofi ca nu mai puteam face un pas... Bianca Andreea si Larisa Elena |
iarta-ma, da' nu pot sa ma abtin... si fi-miu suge, si ii scapa tz, pt k io ma rad aci
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
leeloo5979 spune:
Andreyutza si Hera25 asta era temerea mea cea mai mare, intr-un capitol anterior am povestit ce a patit mama mea la nasterea mea de a improscat tot ce se putea in sala de nasteri, si asta din cauza ca i-a fost teama de clisma si a mintit ca a baut uleiul de ricin. Ideea e ca totul se petrece involuntar la nasterea naturala, copilul cand coboara apasa pe rect, si daca nu ati avut scaun, e posibil sa murdariti pe acolo. Eu am intrebat dr, si mi-a spus ca inainte era practica obligatorie clisma, dar ca se poate face la cerere oricum, sau mai exista uleiul de ricin ca si alternativa. Am avut noroc, duminica am avut 3 scaune (provocate de coborarea lui Damian - dar eu habar nu am avut) asa ca eu nu mai aveam ce murdari. Eu intrebasem dr daca pot lua Fortrans, si mi-a zis ca da, cand simt primele contractii daca e, pot lua, dar nu cand travaliul e declansat ca lumea, pentru ca pot confunda expulzia cu scaunul (sunt cam aceleasi senzatii zicea ea) si de aceea nu e recomandat, si cel mai bine e sa se faca operatiunea asta la spital unde ai supravegherea adecvata si de specialitate.
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt?start=12
http://good-times.webshots.com/album/568202642FfNDvr
Ank83 spune:
citat din mesajul lui loren@ Buna fetele...eu am revenit ieri acasa cu "Woody"...eu asa ii zic...leita sot, desigur. Va multumesc la toate pentru urari! Incercam sa ne acomodam toti 4...inca nu am lapte, astept, dar am niste rani la ambii sini facute de ea, o "mindrete" Despre nastere va zic pe scurt cind pot! Cert este ca era sa nasc acasa sau in ambulanta, dar am ajuns in ultimile minute la spital, cu bb cu capul aproape iesit si genunchii strinsi sa nu iasa cu totul si am livrat ciocanitoarea imediat cum m-au pus pe masa ! Am pus poze la semnatura..va pupic! Bianca Andreea Larisa Elena39+2 zile A M R numai 5 zile |
...sper sa fie si la mine .."posta" asa rapida
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia
Marina_1609 spune:
salutare
in primul rand felicitari noilor mamicute si nastere usoara gravidutelor
eu sunt o mamica de pepenasa de august
am intrat pe la voi sa va intreb daca este careva interesata de o rochita de botez (set ce contine body, rochita, botosei si bentita)
Sunt noi noute si le fac CADOU
eu am renuntat la aceasta rochita pentru ca pana la urma am imbracat-o pe Sofia in costum popular
daca e careva interesata, astept buzz-uri pe messenger : electra_1609
_
Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi
Ank83 spune:
citat din mesajul lui loren@ Mercic...haha, nastere "usoara"...a fost numai rapida, usoara ba.. In ora aia in care m-am dilatat pina aproape de expulzie, asteptind 112ul, m-a stiut tot blocul, cartierul si pina la Casa Poporului cred...din "nu mai pot", "asta seara mor", "da-i dracu de chiloti" (mama incercind sa ma convinge sa imi pun chilotii ca vin astia de la salvare si e"rusine"), "unde dracu e salvarea aia..mai vine?...nu sunteti in stare sa chemati o salvare" (adresata sotului si mamei) nu am iesit...si am fost dusa cu musamaua in lift si carata ca pe sacul de cartofi ca nu mai puteam face un pas... Bianca Andreea si Larisa Elena |
scuze...stiu ca in situatia data nu prea e de ras.... dar nu mai pot de burta... ma ia imediat cu contractii
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
VonHelen din pacate ..nu vor mai fi ce au fost ... doar nea chirurgul mai poate face ceva sa arate ca 2 pepenasi ..Eu ma gandesc serios la o ridicare de sani..acum dupa a doua nastere
Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
criss703 spune:
Loren@ WAWW rapida nastere dar cu aventuri vad si probabil ai avut si dureeeri , oricum bine ca ai scapat repede si acum ai o frumusete de Woody cu o personalitate puternica...in fond a iesit cand a avut ea chef nu ?
HAIDE NGLCARMEEEEN
HAIDE FLOWEEEEERS
Criss 36-37
http://community.webshots.com/user/criss703
BraveGirl spune:
Eu acum 10 min m-am trezit ...Ce-o fi cu mine? M-am trezit ca am auzit zgomot pe terasa si la parter, si m zis ca a intrat cineva peste mine . Cine dracu sa intre, ca nu vine nimeni in camp.
De abia am reusit sa citesc prima pag...acum fug sa pap si revin sa citesc tot.
Alexa, si eu trebuie sa vorbesc cu anestezista. Eu sunt asigurata la Euroclinic si cand am facut ultima data analizele medicul meu nu mi-a completat formularul. S-a dus sotul sus la mezann si le-a pus pe fete sa completeze unul, ca nu aveam de gand sa platesc. Si ele au uitat sa-mi treaca si analizele de coagulare .Asa ca m-au mai intepat o data luni, cand a vazut dr ca nu le am. Oricum, au iesit mult mai repede analizele decat au zis initial.
==========
Corina 35+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu
fluturasha23 spune:
FELICITARI LOREN@ PENTRU WOODY! Sa va aduca numai bucurii impreuna cu sora ei!
curaj NGLCARMEEEEN
curaj FLOWEEEEERS
spiridusul te-am adaugat pe lista de mess. astept raspuns
36+