Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
oceanborn spune:
Lorena bine ati venit acasa!!! Ce fain...ai nascut repede deci banuiesc destul de usor.. sa va traiasca frumoasele!!!! am vazut poze si cu micuta "woody" e o dulce!!!
36+Thomas
Alexa.1983 spune:
Loren BINE AI REVENIT!!!!!! E superba fetitza.......nici nu m-am prins cand ai nascut....Ne-ai lipsit
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------
AMR 13 zile
Hera25 spune:
Ce tare esti Lorena m-ai facut si sa rad....
Oricum ai zis ca dc seamana cu tati al ei, el sa-i dea sa manance, sa o schimbe.... nu?
Lasa sa-ti traiasca si sa va bucurati de cele 2 printese ale voastre.
Si bucura-te ca ai scapat asa de repede.
Ca eu tot aici pe baricade sunt.
As vrea sa te sun si sa te intreb una alta, dar sa-mi zici cand pot ca sa poti vb.
39+6 zile Lorena Elena
spiridusul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui fluturasha23 Neata frumoaselor! Ce noutati mai avem astazi? Spiridusul parca tu ai nascut la Cf2...cum e maternitatea renovata....sau poate mai stie si altcineva....si eu o sa nasc acolo in jur de 1 dec. O zi superba tuturor! Azi m-am trezit binedispusa!.... 36+ |
cauta-ma pe mess si iti dau cate detalii vrei e adresa in mail-ul comun
io una am ratat intrarea in maternitate si am intrat prin blocul operator
ia-ti de acsa lenjerie si 3-4 paturici d-alea absorbante de la seni, happy.. ca sa nu mai depinzi de infirmiere ...
tampoane, comprese sterile.. mie mi-au cerut seringi.
la neonato.. . e praf tot departamentul; sa ma ierte dumnezeu da' atata neprofesionalism n-am vazut ever; nu te astepta la prea mult de la ei... detalii pe ascuns, ca nu vreau sa creez valuri, si n-am chef de discutzii
nah, ca am zis-o vroiam sa ma abtin, dar mai bine sa stii la ce sa te astepti
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
Flowers spune:
Felicitari Lorena , "Woody" e scumpa foc.
Carmen .Nastere usoara, recuperare rapida si bebe sanatos si mancacios.
Sa-mi tineti si mie pumnii stansi maine. Poate reusesc sa dau un sms la una din fete.
Flory 38+ Brianna Theodora Julia Alessandra 6 ani
vrabiuta spune:
spiridusule - citesc si ma sperii... acum patru ani nu mi-au cerut nimic de acasa si nu mi-a lipsit nimic. si prietena mea care a nascut in septembrie la fel... asa ca stateam linistita. am auzit tot felul de intamplari de genul asta din alte spitale, dar la cfr2 chiar ma bucuram ca sunt ok.
mami de si graviduta
Mirela_1 spune:
Bravegirl, merci ca ma mai incurajezi. Tu te ridici sa mananci la masa sau tot in pat?
Fetelor ce fel de aparatoare de sani ati luat?
Mirela 32+
andreyutza spune:
leeloo, multumim de informatii. foarte utile mai ales pentru cele care vom naste natural, vaginal sau cum vreti sa-i mai spunem.
loren@ ce printese frumoase aveti!!! sa va traiasca! zi-ne si noua secretul tau. cum de-ai nascut asa, pac-tac?
pentru fetele care au nascut normal. ziceti-mi si mie v-a facut clisma, ceva inainte de nastere? ca ma gandesc cu groaza ca ma apuca pe masa una, alta si o sa intru in pamant de rusine.
Minunea din viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
32+
oceanborn spune:
Flowers, neindreptatito, pai de ce nu ai zs nimic mai repede, eu nu am obs ca sunteti 2 maine....
Tin pumnii sa decurga totul asa cum trebuie si sa-ti tii minunea in brate! te asteptam pe forum si pana una alta maine asteptam un mesaj cand poti.
36+Thomas
Hera25 spune:
ANdreyutza eu vreau sa cer clisma inainte, tot din aceleasi motive.
39+6 zile Lorena Elena