Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
monicus spune:
anca_27Si eu intru de luni in prenatal.. ca mi-a ajuns.. am tras tare aici la servici pentru ca aveam ceva de terminat... In sfarsit ca am terminat si acum pot intra linistita in prenatal.
Anca_27 nu conteaza cand ti-l scrie, important sa il duci la institutia ta unde lucrezi pana la sfarsitul lunii, ca sa te poate inregsitra cu certificatul medical pentru concediul prenatal. Si eu in ridic pe 11 noiembrie...cu toate ca eu am prima zi de concediu pe 10 noiembrie.. Dupa ce il scrie doctora marti... pot sa ma duc pana la sfarsitul unii oricand sa il predau la servici.
Asa ca stai linstita poate sa il ridice si sotul.. atata timp cat tu ai vb inainte cu medicul de familie.
Stai linsitita ca certificatul poate sa il duca si sotul tau la contabilitatea institutie unde lucrezi..nu este obligatoriu sa il duci tu personal. Mai ales ca te misti si mai greu.
Asa procedez si eu.. ma ajuta sotul... sa il duca... la institutia unde lucrez.. si deocamadata ma voi duce eu sa ridic certificatul medical de la med. de familie.
Cred ca luna viitoare il voi lasa pe sot.. ca nu cred ca mai putem sa facem fata drumului pana la med. de familie.
Asa ca sanu iti faci griji... certificatul trebuie dus pana la sfarsitul lunii respective...
Citat: |
citat din mesajul lui anca_27 Buna fetelor! Mie imi vine sa-mi dau palme, poate ma mai domoliti voi . Eu cica de luni sunt in prenatal, insa am uitat s-o sun pe MF sa mi-l si scrie. Oare mi-l poate scrie oricand? Cand am fost ultima data la ea mi-a zis ca-l pot ridica oricand, daca nu pot eu, atunci sotul, dar nu mi-a zis daca-l poate scrie oricand, adica la mijl lunii daca concediul a inceput pe 3..... Ce cascata pot sa fiu! Legat de formula, si eu de Nan am auzit c-ar fi mai bun, insa eu refuz sa-l cumpar dinainte, vreau cu orice pret sa alaptez, l-am cautat doar pe rafturi si i l-am aratat sotului, daca il sun, sa stie ce sa ia. Spiridusule, tu te simti in stare de musafiri? Ai pe cineva langa tine? Eu zic niste aperitive, sunca infasurata in ceva, prostii d-astea, pateuri, doar nu te-apuci de gatit la greu. Si ziua sotului e duminica, insa cine vine o sa primeasca de baut, de rontait si prajitura/tort, eu nu ma bag la gateli, de-abia fac cate-o ciorba sa nu murim de inanitie, ma doare spatele ca nu ajung cum trebuie la chiuveta sau la blat sau aragaz si numai ma apuca dracii. 33+Sara pozici _ There is a crack, a crack in everything That's how the light gets in. (L. Cohen) |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
spiridusul spune:
anca, stai linistita, poate sa iti scrie oricand concediul... si in ultima zi a lunii
mey, nu dati cu rosii, eu v-am spus ce am auzit cu milumilu'.... e posibil sa fie barfa de cartier, vb aia... la fel cum e cu produsele de la johnson....
sau... daca eu am patit-o in vara cu pufuletzii, nu inseamna ca trebuie interzisi de pe piata, nu?
pup u
deci petrecere: sampanie, tort, arunc ceva carne in cuptor..... cu niste cartofi....
poi, bine mah, io sa nu ma sarbatoresc? ce? daca am nascut tre' sa stau nesarbatorita?
odata in viata face omu douajnoo de ani
chem si eu o sora, 2 surori, +copii+ barbatzii si gata..
imi iau cadou singura...pacat ca nu putem pacat ca nu putem ... amu am orgasm numai la ideea ca ma duc sa dorm
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
anca_27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monicus anca_27Si eu intru de luni in prenatal.. ca mi-a ajuns.. am tras tare aici la servici pentru ca aveam ceva de terminat... In sfarsit ca am terminat si acum pot intra linistita in prenatal. Anca_27 nu conteaza cand ti-l scrie, important sa il duci la institutia ta unde lucrezi pana la sfarsitul lunii, ca sa te poate inregsitra cu certificatul medical pentru concediul prenatal. Si eu in ridic pe 11 noiembrie...cu toate ca eu am prima zi de concediu pe 10 noiembrie.. Dupa ce il scrie doctora marti... pot sa ma duc pana la sfarsitul unii oricand sa il predau la servici. Asa ca stai linstita poate sa il ridice si sotul.. atata timp cat tu ai vb inainte cu medicul de familie. Stai linsitita ca certificatul poate sa il duca si sotul tau la contabilitatea institutie unde lucrezi..nu este obligatoriu sa il duci tu personal. Mai ales ca te misti si mai greu. Asa procedez si eu.. ma ajuta sotul... sa il duca... la institutia unde lucrez.. si deocamadata ma voi duce eu sa ridic certificatul medical de la med. de familie. Cred ca luna viitoare il voi lasa pe sot.. ca nu cred ca mai putem sa facem fata drumului pana la med. de familie. Asa ca sanu iti faci griji... certificatul trebuie dus pana la sfarsitul lunii respective...
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu graviduta 33+ AMR 7 saptamani http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png |
Da Monicus, stiu ca la scoala pana la sf lunii, acolo am vb, insa nu stiu daca MF il poate scrie oricand, ca nu i-am zis data exacta de cand intru. Adica, daca azi ii spun `stiti, eu n-am mai mers la munca de luni`, mi-l poate scrie incepand cu data de 3, azi fiind 5? Acolo, in registrele lor, nu tb scris in data de 3, daca incepe efectiv din 3?
Asta nu inteleg....
33+Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
VonHelen spune:
citat din mesajul lui Alexa.1983 Beeeeeeeeey .....alta cezariana pe 17.11??? VonHelen ce faci breeeee????Nu ai vazut ca e full ziua???? majoretele meleeeeeeeee |
te rog nu ma stresa si tu..." e full ziua" ???? si asa de cand mi-a spus data nu mai pot dormi noaptea..ma zvarcolesc ore in sir pana ajung sa pun geana peste geana. la mine o sa fie si cu anestezie totala si mi-e frica de mor .
totusi nu fi suparata ca nu e vina mea..atunci era dr de garda...si daca vrei iti cedez tie majoretele !!!!
37+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
alexa-rozi spune:
citat din mesajul lui vrabiuta alexa - imparte majoretele pe randuri, ca s-a latzit pagina mami de si graviduta |
Scuze,din exces de zel
Alexa.1983 spune:
de ce frica VonHelen????...de acuuum?...eu fac atac de panica punctual probabil de pe 16......abia astept sa ne intalnim pe forum cu o noapte inainte sa renegociem situatia
...Vine unla mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------
AMR 13 zile
loren@ spune:
Buna fetele...eu am revenit ieri acasa cu "Woody"...eu asa ii zic...leita sot, desigur. Va multumesc la toate pentru urari!
Incercam sa ne acomodam toti 4...inca nu am lapte, astept, dar am niste rani la ambii sini facute de ea, o "mindrete"
Despre nastere va zic pe scurt cind pot! Cert este ca era sa nasc acasa sau in ambulanta, dar am ajuns in ultimile minute la spital, cu bb cu capul aproape iesit si genunchii strinsi sa nu iasa cu totul si am livrat ciocanitoarea imediat cum m-au pus pe masa !
Am pus poze la semnatura..va pupic!
Bianca Andreea
Larisa Elena39+2 zile
A M R numai 5 zile
monicus spune:
Da.. anca_27 poti sa ii spui cu ce data nu ai mai fost la servici si medicul iti va face. nU este niciun fel de problema. Important sa ii spui data de incepere concediu, ca sa te traga in evidentele ei. Da.. medicul il poate scrie oricand... se poate trece si apoi...
Stai linistita ca se poate... nu te stresa f mult. totul este posibil.. fara sa incurci pe nimeni.
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 33+
AMR 7 saptamani
http://bd.lilypie.com/dN6Wp2.png
spiridusul spune:
citat din mesajul lui loren@ Buna fetele...eu am revenit ieri acasa cu "Woody"...eu asa ii zic...leita sot, desigur. Va multumesc la toate pentru urari! Incercam sa ne acomodam toti 4...inca nu am lapte, astept, dar am niste rani la ambii sini facute de ea, o "mindrete" Despre nastere va zic pe scurt cind pot! Cert este ca era sa nasc acasa sau in ambulanta, dar am ajuns in ultimile minute la spital, cu bb cu capul aproape iesit si genunchii strinsi sa nu iasa cu totul si am livrat ciocanitoarea imediat cum m-au pus pe masa ! Am pus poze la semnatura..va pupic! Bianca Andreea Larisa Elena39+2 zile A M R numai 5 zile |
yoy fata mosului, cre' ca te putem declara NAsterea anului!!!!????
fatah, ejti de coma
mai aveai un pic si ii chemai pe dr doar sa taie ombilicu'
spor la laptic, baga lichide si somn cat poti
sa iti traiasca mandretzea, sa manace sine si sa doarma muuuuult!
pupici
Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus