Gravidute si Mamici curajoase de Nov-Dec2008 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Buna fetelor!

Mie imi vine sa-mi dau palme, poate ma mai domoliti voi . Eu cica de luni sunt in prenatal, insa am uitat s-o sun pe MF sa mi-l si scrie. Oare mi-l poate scrie oricand? Cand am fost ultima data la ea mi-a zis ca-l pot ridica oricand, daca nu pot eu, atunci sotul, dar nu mi-a zis daca-l poate scrie oricand, adica la mijl lunii daca concediul a inceput pe 3..... Ce cascata pot sa fiu!

Legat de formula, si eu de Nan am auzit c-ar fi mai bun, insa eu refuz sa-l cumpar dinainte, vreau cu orice pret sa alaptez, l-am cautat doar pe rafturi si i l-am aratat sotului, daca il sun, sa stie ce sa ia.

Spiridusule, tu te simti in stare de musafiri? Ai pe cineva langa tine? Eu zic niste aperitive, sunca infasurata in ceva, prostii d-astea, pateuri, doar nu te-apuci de gatit la greu. Si ziua sotului e duminica, insa cine vine o sa primeasca de baut, de rontait si prajitura/tort, eu nu ma bag la gateli, de-abia fac cate-o ciorba sa nu murim de inanitie, ma doare spatele ca nu ajung cum trebuie la chiuveta sau la blat sau aragaz si numai ma apuca dracii.

33+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Buna
Pentru arsuri incercati Maalox,
pentru constipatie sirop lactuloza!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Monicus multumim pentru urari !!!

Vrabiutaintr-adevar nu suna prea incurajator....ufff..si partea mai rea este ca o sa-mi pese . daca mai acceptam un inceput de varice, un abdomen care nu este plat, faza asta cu sanii chiar ma deranjeaza si ma streseaza!

37+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Mama fetelor...mai am cateva zile....numai la asta ma gandesc...cum o sa fie.
Mi-e de-a dreptul groaza....sunt nervoasa, irascibila, la servici nu mai sunt in stare sa fac nimic nimic..doar butonez aiurea pe net...Nici ce scrieti voi nu am rabdare sa citesc, doar printre randuri....

Sorana 37+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
Am si eu o rugaminte la voi: cum pot vedea filmuletzele de care v-am auzit vorbind (dr Culcer - ingrijirea bebe)?!

Uite-aci:
http://www.youtube.com/watch?v=o4AxEHceu94&feature=related , asta e prima parte, in dreapta in lista le gasesti si pe celalalte doua.

Pupici!

33+Sara

pozici
_

There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

neata!

deci otilia e alive si nu mi-a luat-o inainte

spiridusule milumil din cate stiu eu e produs de milupa si e varianta romaneasca a lui aptamil de aici (daca gresesc sa ma corecteze cineva). eu de aptamil am fost foarte multumita cu laura, are diverse variante si i-am dat initial aptamil simplu si apoi aptamil extra, cu niste fibre in plus pentru copii fometosi.
am sa intreb si eu asistentele care e treaba. aici pediatri nu se baga in alimentatie.

leeloo, felicitari, ai fabulos de mult lapte! eu mai mult de 50ml nu am scos niciodata nici macar cu pompa eletrica. sunt f. invidioasa

oceanborn ai noroc ca poftesti la prajituri care inca se mai fabrica. mie imi e pofta de prajituri de la cofetaria Bucuresti (era langa liceul meu) care s-a desfiintat de cativa ani. mama ce prajituri bune aveau acolo!!!

petrecere ziceti? eu daca nu vreau sa ma stresez si vreau sa iasa bine iau aperitive congelate gen pateuri, mini pizze pe care le bag la cuptor, mai tai niste legume langa: rosii cirese, morcov taiat pe lung, ardei multicolor (si fara de gust) taiat tot pe lung, cu sos cocktail intre ele. asta e "noul chips" aici - in loc de junk se dau vegetale si toti sunt fericiti.
aici se mai fac platouri de racituri gen branza de diverse feluri si grade de putrezire cu alune si struguri intre. sau pe baza de carne - rulouri de sunca uscata, salam gen sibiu, pate de casa (de la magazin ), masline, etc
tort nu fac decat de craciun in rest cumpar.

distractiune!

ALRA 35+

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

A inceput sa se retraga de prin a 12 a zi. Pina atunci am folosit spalaturi cu cloramina si tinctura de galbenenele.
Pina in a 12 a zi am fost convinsa ca nu voi putea inlatura edemul decit chirurgical pentru ca nu dadea semne ca s-ar retrage. Acum edemul s-a retras dar a ramas un ceva similar unui hemoroid mai sus , f. aproape de anus. Care mai nou singereaza. Abia astept sa ajung la control sa vad care este problema.

Citat:
citat din mesajul lui mav

Mirtha, cum era edemul tau perianal? Ti-a trecut? Nu stiu daca tre sa ma ingrijoreze "chestia" asta tare sau nu...

Mami fericita de Sebi si Antonio

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Leeloo multumim pt. info.
Da , lapte nu gluma. E pacat la asa lapte sa nu alaptezi si noaptea. Incearca ceva remededii din cursul Dr. Culcer pt. exces de lapte in tzatzte si poate se regleaza problema !

Mirtha mama de Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
am fost de mia-m facut analizele...vineri iau rezultatele stiti voi alea cu viteza de coagulare a sangelui, urocultura..pt cezariana....intru mai tarziu intrai decat sa va zic ca sunt bine dupa nervi mancati cu cei de la CAS pt ca nu vruiau sa imi vizeze adev de salariat pt spital...dai nervi, certuri, pile in cl se rezolva tot daca ai PCR pile cunostinte si relatiii...bleah imi e o scarba de sistemul asat de mi se ia...in rest revin mai tarziu ma omoara durerea de spate
Alexa o sa fie bine nu iti pierde speranta si nici credinta...hai gandim pozitiv
Mirtha la mine pe 12 scoateti pampoanele sa nu iau din gloria altor fete

eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Beeeeeeeeey .....alta cezariana pe 17.11??? VonHelen ce faci breeeee????Nu ai vazut ca e full ziua???? majoretele meleeeeeeeee

Elilov acum vroiam sa intreb de tine ce faci?....cum te simti???

Madutz mersi de incurajari...o sa caut sa citesc aventura ta....chiar ma lesina curiozitatea...

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 37+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 13 zile

Mergi la inceput