Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Mady la multi multi multi ani fericiti alaturi de frumoasa si iubita ta familie! Abia astept sa va vad!
Ai parte de o zi de nastere insorita si frumoasa
Miha la multi ani si tie!

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

sa ne traiesti fato! sa te iubim inca zeci de ani de-acu incolo, sa te cotropim an de an pe ospats regesc, sa ne hlizim pana om imbatrani ca si clementinele la cafea! si cand ne-o pocni parkinsonu si n-om mai putea da in carti, da-o-ar domnu sa ne imburdam in rai inainte sa ne vina idei becisnice:))))

deci, in traducere:la munti ani! gramezi, valvoi! sa te lafai in amoare, sa te faci rea (esti prea buna mama, esti prea buna) si sa incepi ierarhizarea lumii cu tine pe primul loc! muuuuuuah!

si pazea ca venim!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

si fetelor, dupa incercari repetate, eshuate, in ceas de noapte, u pusul cunostintelor in prize, uitat sa le mai scot... azi de dimineata am obtsinut confirmarea:

SEARA SEXUALA, MARE SEARA!

21 NOV. 2008, orele 19.00!!!
editia nr 2

pen'ca am obtinut randevuu ashea de greu, nu accept, nus e discuta s anu veniti cu toatele de-a paru': inclusiv gagicele care se dau ascunse gen melina, antoanela, simonette, beatrix.

nora, caci n-ai scapat, nu-ti fa planuri ca vii!!!si tot ti nora... dedicatie speciala seara asta, ca daca tot sarbatoresti... poate se mai rafreshiseaza subconstientul:)))

madi, tu trebuiesti tarata dupa noi, dar ma ocup de acest aspect:)))

miha (la multi ani, micutsa sfanta) sa faci bine sa nut e duci iar la dreaq in praznic prin polonia sau mais tiu pe unde, ca nu mai staud e vorba cu tine!

si sa nu idnrazniti sa aveti planuri pe 21 ca tipa vine special pt voi. si-a amintit de seara noastra de anul trecut si a zis ca vine cu mare drag si abia asteapta sa ne vada:) dar, conditie sinequanon: minim 10 bucati!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

raport scris:

- petrecut dupa -amiaza super agreabila
- incarcat baterii la maximum
- incarcat matzu.. ca neamu prost.. ca am rabdat toata saptamana ca sa am loc!
- primit cadouri.. neasteptate; pupiciuri la rorutz si madyuca
- scuze la rorutz ca nu am deschis cadoul, cum s-ar fi cuvenit ... ca de obicei ametita.. imi place la nebunie colierul .. si ca nu mi l-am pus: chiar mi se potrivea cu tzinuta..
- mady
- tzinut minte tortu cela de cioco care nush cum n-a ajuns pana la mine..
- clatit ochii cu super ingerasii domi, sebi si maria .. zmuah , ca dulci mai sunt.. cate-o bucatica dati-mi si mie ca sa-i mananc
- mirat tare de tot ce tanara-i mama lui mady.. poate ne da reteta sa aratam si noi la fel la cinzshcinci
- sar'mana pentru complimente.. insa chiar am facut eforturi sa arat mai bine decat alta data .. ca sa nu ma certati ca sunt in ultimul hal de degradare.. marturisesc ca am hapalit niste medicamente pt asta
- cunoscut melina: bine ti-a venit curajul sa ne cunosti .. da sa ne vezi la pijama.. o sa te sperii.. sau e sexoasa inainte? adica tot de speriat..
- distrat cu george ce-a printat reglementarile mele si le numara ca pe bobocei sa vaza daca-s "tare" .. de prea tare ce sunt... nu-mi gasesc de munca.. imi par rau ca l-am suparat cu problemsurile mele.. sorry.. dar cred ca el mi-e scaparea..
- uitat goofy lu fi-miu... ptiu .. era dupa berea de ciresee.. ..
- uitat si o punga cu struguri.. de-mi ploua-n gura dupa ei!
- salivat dupa salatele alea de vinete si de boeuf... la greu.. o sa le tin minte pana-n romania!
-parut rau ca n-am fost toata gasca.. da tinem pumnii la absente.. mai ales la morgane care-i doresc putere .. putere.. curaj.. si pe care o pup dulce dulce .. hai luci ..spune-ne te rog ca esti ok..

am uitat ceva?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Madi, LA multi ani cu sanatate, sa fii sanatoasa si fericita! Sa te bucuri de ai tai, sa-ti vezi piticuta crescand frumoasa, fericita si sanatoasa!

Miha', la multi ani de ziua de sfant! Ai fost cuminte si sfanta azi?

Noi ieri am petrecut minunat la un resataurant grecesc, cu lautari si oameni veseli!!!

Ne-am imprietenit cu o tanti un stropsor turmentata de la o masa vecina care ne-a marturisit ca-i ziua ei de nastere! I-am urat de bine si i-am marturisit la randul nostru ca serbam 10 ani de mariaj!

Si, dragele babei, s-a dus femeia la grecii aia doi ce cantau de inima albastra si le-a susotit ceva la ureche si au venit dragii de ei la masa noastra si ne-au cantat " Happy birthday" si "Joyeux anniversaire", impreuna cu toti oamenii din resaturant!!!

Si a mai venit la mine s-un batranel dragut si m-a pupat si mi-a strans mainile de ziceai ca-i sunt cea mai draga fiinta din lume!

A fost coplesitor, atata caldura si simpatie de la oameni complet necunoscuti, cu adevarat " a day to remember"!

Ca mancarea a fost minunata si ea a rams doar un detaliu...

Cam astea despre noi (a, inca ceva: l-am mai serbat si pe Andrei-Mihai, de sfantul lui nr 2).

Sper ca ati petrecut frumos si v-ati bucurat toata ziua azi, va pup cu drag pe toatele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

madi, la multi aaaaaaani! multumim pt ziua frumoasa pe care am petrecut-o la tine cu fete dragi! pacat ca nu toate! dar cu una in plus: melina, ma bucur ca te-am cunoscut!

miha, la multi ani si tie! cre ca sarbatoresti la greu cu vinuri peste vinuri care curg garla, fierbinti si reci si carnatz d-aia buniiii!!!

io-s cam rupta, am culcat copilu' de juma de ora! ati vazut ce teroare e de neastampar si viermus in kur! am ajuns cu ea pishata toata, ca am uitat sa schimb pampers, desi mi se atrasese atentia la un mom dat de cea mai tanara mamica! da' cu voi uita omu' de toate...numai de torturi, chiftele, salati de boeuf si vinete, salami si branze nu!

pup, ma las in voia sortii!hahaha
adica zac!

edit: la multi ani si lu' andreiu mihaiu! si la toti gavrilii si mihailii care mai misuna p-acilea!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Maducule, inca o data LA MULTI ANI, o viata cu cat mai putine probleme, dragoste multa, fericire si armonie!!!
Ai o familie frumoasa, calda si primitoare, o adevarata placere.
Mami a ta, cea tanara si frumoasa, a pregatit bucate delicioase pe care le-am savurat ...
Pe fete parca nu le mai vazusem de secole, sau cel putin o parte din ele, asa ca s-au imuscat 2 iepuri dintr-o lovitura.

Ardeias, pentru nimic. Insa mi se pare ca se incurcara borcanele pe undeva , si sa stii ca acel colier nu e de la mine. E poate de la Madi pentru tine sau a fost de la altcineva ptr Madi???
Distinsa doamna, asteptam vesti bune de la tine, n-aduce anul ce aduce ceasul, parca asa? Bafta!

Nora si Bepii, LA MULTI ANI pentru aniversarea casatoriilor!!!

Miha, LA MULTI ANI de sf. Mihail si Gavril!!!!

Fetelor, am cumparat filmul "sex and the city", ultima parte, film difuzat doar la cinematograf. Ma gandeam sa aduc DVD-ul la pijama party, pentru cine e interesata sa-l vizioneze si e cu dedicatie speciala pentru Lucica , asa ca, Lucisor, nu mai poti sa spui nu.

Oana, bafta sa se intample minunea. By the way, arati superb
Miricu, zgubi, ca de obicei,chiar cel mai dramatic moment il poti transforma in rasete cu lacrimi. Tu trebuia sa te faci actrita, nu alta.

Anutzo, nu stiam de la cine a invatat Mariuca privirile alea piezise, de te topesti nu alta

Daniela, mamicuta noastra tanara, radiaza toata, dar cum poate fi altfel cu un puiut atat de cuminte si perfect. Dar lasa ca se face el mare

Carmen, pana la tine am epuizat vocabularul, tu ramai frumoasa noastra cu parul negru, iad Danyelana, fotomodelul tras prin inel.

Mai era cineva, cine oare, incantata sa te cunosc!!!! Am uitat numele, primele semne de batranete, scuze.

Pupici fetelor si deci ne vedem peste o saptamnana??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Asa, Melina, bine ai venit in randul pralinelor si felicitari ca ai reusit sa spargi gheata si nu ai ramas doar la nivel virtual. Sper ca nu te-au speriat prea tare fetele, dar sa stii ca toate sunt "cool", frumoase si sufletiste. Sper ca te-ai simtit bine in mijlocul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

adica tre sa dau colierul inapoi? ..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

cum e colieru'?
poate e ala pe care i l-am facut io cadou mu' madi?

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput