Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 6
MadyG spune:
Dragele mele,
sunteti deosebite si chiar daca o stiti,v-o repet:e o reala incantare sa stea omul cu voi!
va multumesc din suflet pt ziua minunata pe care am avut-o datorita prezentei voastre,va iubesc si ii sunt foarte recunoscatoare lui Dumnezeu pt ca va am prietene!
Miha, La multi ani!sa ne traiesti cat numele!
Taniucu,happy,happy anniversary to you two!!!si o seara minunata va dorim!
Lucica,ne-am gandit la tine,suntem langa tine,orice am putea face sa te ajutam cumva,te rog nu ezita sa ne spui!
Te imbratisez tare!
maine scriu mai mult,imediat ce ma trezesc
va imbratisez pe toate si va urez noapte buna,inca o data multumesc pt ca mi-ati facut ziua de neuitat,God bless you!
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamana123 cum e colieru'? poate e ala pe care i l-am facut io cadou mu' madi? |
pe un lant de argint ,, sunt insirate .. aaa.. 7 lacramioare: una alba ,una maro (ca bluza mea) .. una alba.. una
deci tre sa -l dau inapoi... of
s-auzim numai de bine! si
anamana123 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ardeiash
pe un lant de argint ,, sunt insirate .. aaa.. 7 lacramioare: una alba ,una maro (ca bluza mea) .. una alba.. una deci tre sa -l dau inapoi... of s-auzim numai de bine! si |
nu e ala!
ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei
www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica
melinav spune:
Bonjurica,
Mihaela La multi ani fericiti, cu sanatate si noroc si de la mine, cu o mica intarziere (acu' ce am prins si eu calc liber, cat e sotul la o tigara!)
La multi ani pentru aniversarea casatoriei pentru Tania si Nora, si inca multe astfel de aniversari minunate de acum inainte! He, he, ne vine si noua randul in curand, acus bate gongul pentru 10 ani! mi-am pus reminder pe BirthdayAlarm, ca in speranta sotului sa-si aminteasca .....
Ii multumesc special lui Mady ca mi-a dat prilejul sa va cunosc, in mare parte, si multumesc tuturor fetelor de primire! Ce bine e sa petreci asa o seara intre fete!
Of si mi se strange inima cand va vad asa cu puii vostrii in brate si al meu e asa departe!
I-am arata sotului poznele, si vazandu-le pe cele 2 shtrumfe dragalase, Maria si Dominique si-a adus aminte iar ca vrea si el o fetitza ( nu de alta, dar ca sa semene si cu el !) Vai! si-mi pare rau ca luasem poze cu Andrei sa va arat, si uite ca am uitat sa ma laud !
scumpi tare cumintel bebe Sebastien, tot asa sa-ti fie si de acum!
Melina
Nora spune:
Wow, dar ce v-ati distraaaat! Imi pare rau ca nu am putut veni, dar imi iau revansa la pijama party!
Tania, la multi ani fericiti de casatorie! Cati ati serbatorit?
Lucica, o imbratisare calda, ai grija de tine si de fetita ta si nu te necaji asa de tare, uneori tot raul e spre bine, ai speranta si sa-ti dea Dumnezeu putere!
Va pup pe toate tare!
MadyG spune:
Ardeias coconas,
e colierul meu,fetita,imi pare rau ca trebuie sa te dezamagesc...da,trebe sa-l dai inapoi,,e cadoul meu de la Carmen si Daniela, in multimea de cadouri de aseara s-o fi amestecat cu altele si a cazut in punga ta,sorry,fata!
uite o floricica,.
si strugurii i-am gasit,si gentuta lui Vladut,deci tre sa vii sa le iei.Mersi pt tot!
Dragelor ,mama a fost atat de impresionata de voi,atat de finute ,de frumoase si de dragute,zice,si de sincere,ca nu s-a simtit deloc ca si cum ati fi fost musafiri,ci ca si cand ati fi fost niste rude apropiate .
Dintre toate femeile care au implinit frumoasa varsta de 30 de primaveri, ieri eu am fost cea mai rasfatata,cea mai fericita si am primit cele mai frumoase flori si cele mai minunate cadouri!
Tania,frumoasa sarbatorita,pentru tine a fost o zi speciala si cu atat mai mult apreciez faptul ca ti-ai facut loc in program ca sa vii,iti multumesc tare ,tare mult pt tot si te imbratisez strans.Noi toti iti dorim La multi ani fericiti inainte alaturi de dragul tau sotior si sa va fie viata dulce ca mierea!
Ieri nu stiu ce m-as fi facut fara Mirikul meu drag,ca la un moment dat eram pierduta in spatiu si ea a preluat oficiile de gazda,manca-i-as gura ei de ospatara frumoasa si sexy ce a fost ea,imi vine sa rad si-acu singura cand imi amintesc cum a luat poza noastra de la nunta ca sa faca loc pt cafea si spunea ca pt ea" frumosi,frumosi,dar trebe mutati" ;mare multzam ,fata scumpa,pt efort ,ca tu veneai dupa o zi d elucru si azi a urmat alta, gis-da-gimineatz , cu noapcea-n cap.
Oana ,iti trimitem toate gandurile noastre pozitive si iti tinem pumnii stransi,fata dulce si frumoasa .Te pupam mult!Aseara i-am facut un ditamai bubblebath lui Dominique cu sticluta cu talanguta d ela tine,a fost super haios ,era inconjurata de spuma si tot voia sa o manance, i-am facut si poze.
Multumesc Maria & mami,pt frezii,a fost o surpriza extraordinara sa primesc frezii de ziua mea,-toamna nici nu stiam ca gasesti ;mi-am adus aminte de 1 si 8 martie cand eram profa in romania.
Carmenut,iti multumesc din suflet ca ai venit si ca le-ai adus pe Tania,pe Scumpi si pe Robertina,si impreuna mi-ati adus cel mai frumos cadou ,pe dulceata de finut al tau!
E o bijuterie mica si deja mi-e dor de el,trebuie neaparat sa venim si noi sa-l mai vedem,si cand mai puteti sa mai veniti si voi,Daniela!Doamne,ce minune de copil!
Va multumesc tare mult pt cadouri si va pup de o mie d eori!
Carmita,noi avem ceva pt tine dar trebuie sa vii special intr-o zi cand oi avea drum la bruxelles ca e ceva care se da cu urari speciale si nu asa, oricum.Multumesc mult de tot pt frumoasa surpriza in limba noastra romaneasca,este de laudat si de apreciat.
Annie,my darling, arati beton si ai fost tare chic cu totului toata,mersi mult pt tot ,pupici Mariei cea minunata si venim sapt asta la voi.bai m-a terminat Maria,e no comment copiluta asta.ptiu,sa nu-i fie de deochi!
Daniela,mamica frumoasa,noi trebuie sa depunem efort si sa stam mult mai mult de vorba ,hai sa stabilim cumva o ora la care s ane putem suna si sa ne sunam fata draga ,ca avem taaaare multe de povestit si de discutat.
Robertina,esti atat de dulcica,asa bine-mi pare ca macar un pic am stat d evorba,din tot sufletul va dorim sa vi se implineasca in cel mai scurt timp visul!
Sa stii ca darul tau mi-a implinit o dorinta mai veche,ii tot repetam lui George ca la 30 ani vreau niste creme super super ,abia astept sa merg sa-mi fac d ecap, sa simt ca am cu adevarat grija de pielea mea-vorba aia,am si eu o varsta de-acuma...
Danyela,esti o aparitie de coperta,fata draga,ca sa nu mai zic si ca te-ai dat jos din ditai limuzina,si ca te-ai descurcat prin jungla din cartierul meu si ai ajuns fix in fata rond point-ului,bravo!Se vede d ela o posta ca traiesti o perioada fasta si iti doresc ca ea sa continue o viata intreaga ,sa fii fericita alaturi de viitorul tau sotior si sa aveti o casnicie binecuvantata!
Melina, imi pare tare bine ca te-am cunoscut,esti o draguta si iti multumesc mult pt ca ai venit !sper sa ne revedem cat mai curand si sa povestim mult mai mult.
Nora, ma bucur ca ati avut o seara speciala si va doresc tot binele din lume!
Nina,ti-am simtit lipsa,
Scumpele lu' mama, carevasazica eu va vad pe 21 la Mirikutzu micutu ,ca numai daca ma ia uraganul intre timp pe sus si ma duce ca pe Dorothy nu vin la seara sexuala,asa ca pana atunci,sa va ditrstai la Miha si sa aveti grija de voi,pupici mii si mii si numai bine tuturor!
MadyG spune:
Lucica,scumpa fata,
as vrea sa pot sa iti spun ceva care sa iti faca bine, as vrea sa te ajut cu ceva,cu orice,te rog ,daca e ceva ce putem face,da-ne doar un semn si spunem cu toatele prezent.
Eu sunt cu tot sufletul alturi de tine,te imbratisez si te pup mult,mult.