Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Doamne Miha.. unde sa vin daca nu-ti stiu adresa? imi ia o ora sa ma duc in evere.. si vreo 100 sa caut hartia.. ca sa nu mai spun de autobuz.. ca nu stiu de unde sa -l iau // ca habar nu am nici cum se scrie satu tau .. ce tampita sunt .. si nu o vad nici pe nina salvarea mea online sa ma care ea.. dac-o putea /air toate numerele mele sunt in telefon

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput
Mergi la inceput

sau cum? e din ora-n ora? n-am cu ce sa ma trezesc maine . ce necajita sunt.
niciunul din cunoscutii pe care-i am nu e online..

miha... tot incerc sa te abordez pe mess .. da nik
am intles ca nina (sunt datoar vanduta la ea ) vine pana la tine.. dar ai apucat sa-l suni pe victorash al meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ardeiash, calmeaza-te, 20 de mesaje, de toate felurile, legate exclusiv de telefonul tau, poate e prea mult,ce crezi?

Nina e la Miha, ia telefonul si ti-l aduce, caz rezolvat.

O seara buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Miha, Doru, Monicut,

Sunteti niste gazde perfecte, ce mai..., ambianta foarte placuta si primitoare, bucate pe alese facute cu multa imaginatie si gust. Bravo Doru, nu am cuvinte. Fasolea batuta mi-a mers la suflet, si drept sa va spun, de mult tanjeam dupa asa ceva. Excelent!
Mihaela, tunsoarea te prinde foarte bine, shic si modern. Radiezi.

Mai, de mult nu m-am mai distrat asa, nici macar la karaoke, unde de cele mai multe ori am cam stat pe bara.
Fetelor, nebunicilor, va iubesc pentru energie, bunatate si spiritul ala...., stiti voi care.

Lucica, pe tine te imbratisez strans. iar de acum am sa-ti spun puiut.

pupici la praline ganisite in cioco ala Doru

Mergi la inceput

Nora: ai dreptate... sunt multe mesaje insa crede-ma ca nu v-as fi suparat .. daca nu aveam motive-ntemeiate.

o saptamana usoara tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara praline dragi,

Mey, nu ma sperii eu asa de usor, nu va faceti griji .

Mihaela, Doru, Monica, mersi frumos de primire, sunteti niste gazde extraordinare, atmosfera a fost superba, mancarurile m-buuunee rau iar voi sunteti minunati. O mentiune extra-speciala pentru Monica, esti o fetita foarte frumoasa, dezghetata si inteligenta, ca sa nu mai zic ce frumos dansezi, .

Dragelor, m-am simtit foarte bine, m-am bucurat sa va cunosc face to face, sunteti niste fete foarte frumoase, calde si vesele, a fost foarte frumos la pijamale.
Imi cer scuze ca nu am putut sta mai mult, poate data viitoare sa fiu mai in forma. Cand am ajuns acasa sotul ii punea supozitor celei mici, ca de ieri face si ea febra, ma dispera viroza asta pe care plimbam in familie de 3 saptamani, dar asta e deja alta poveste.

Pt vineri, inca nu stiu daca pot veni, dar oricum Miri, trimite-mi adresa ta pe PM, o sa-ti trimit si eu mail-ul meu.

Morgane, nu am apucat sa vorbim prea mult dar sa stii ca iti doresc din tot sufletul sa gasesti puterea sa treci cu bine, intreaga la minte, nervi si trup de perioada asta atat de grea pentru tine. Ai la dispozitie o cutie inbtreaga de praline sa indulcesti un pic momentele amare, curaj!

Simonette, sper ca nu te-a speriat talentul meu de sofer, ca sa nu mai zic navigator. Am ajuns f bine si repede acasa dupa ce te-am lasat pe tine, nu m-am ratacit .

Pup fetele, va urez o seara linistita si o saptamana excelenta,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha si Doru ati fost niste gazde superbe ca de obicei, totul la superlativ iar Monica este o fetita grozava, aveti cu ce va mandri.
Fetele sunteti niste grozave, m-am distrat super cu voi.

Mikule imi pare rau, dar nu pot veni vineri la seara sexoasa, am considerat si faptul de a o aduce pe mama cu mine, insa nu cred ca este cazul. Deci zic pas de data asta.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Neataaaa!
Deci,pijamale.....Miha,Doru ,Monicuta ati fost la mare inaltime,ca de obicei...eu una m-am simtit excelent,si multumesc in mod special lui Doru care m-a "vindecat" de durerea de stomac...Mai...ce ne-am mai distrat!Si ma bucur ca ne-am strans in numar asa mare,ca le-am cunoscut pe Simonette si Antoanela si in mod special ca am reusit sa nu ne dezmintim.....suntem nebune raaauuuuu!!!!!!Da eu zic cccc ca nebunia asta ne prinde tare bine !

Miha,inca o data tre sa-ti zic ca iti sta traznet cu noua coafura.... ti se potriveste perfect !Toata seara te-am admirat....Te pupic si sa ne scuzi ca am stat pe capul tau pina dimineata tirziu....

Luci,ma bucur mult ca ai venit si tu si sper ca nu te-am suparat cu sfaturile noastre de atotstiutoareImportant e sa stii ca noi iti suntem alaturi, daca ai nevoie de ceva...orice,trebuie doar sa spui.Te imbratisez cu drag si sunt sigura ca vei gasi o cale sa treci peste perioada asta grea...Capul sus si fii tare!

Fete va las....ma duc sa ma doftoricesc ca ma paste o raceala de toata frumusetea....sunt varza!Sper sa ma fac bine pina la Miri la sexoase...
Pupici la toata gasca si sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata...

inainte sa ridic statuie gazdelor organizatoare, m-a pus obiceiul necurat sa citesc de dinainte...

si nu pot mah, ca asa mi-s io, nu pot sa nu ma iau de tine ardeiash si sa-ti zic ca... esti tare imprastiat mama... s-apoi pui tu oamenii duminica pe drumuri pt telefon... ca nu poti sa te trezesti dimineata. nah, asta mis epare nitel ashea tras de urechi! sper numa din tot sufletul ca data viitoare nu-l mai uiti ca sa evitam tragedii online. si... io am inceput sa adun ciment pt statuia lui nina, dar la modelat, te punem pe tine:))

si CARMEN! nu se poate s anu vii! o aduci si pe maica-ta! o sa ne distram de nebune! sau ti-e cae mai pudica? nu-i bai, uite acu o botezam intre cele lumesti! si promit ca le cer fetelor sa se comporte frumos! hai mah! nu poti s anu vii!!!!!

MIHA, DORU si MONICA! in viata vietii mele nu m-am intors acasa de la un chef mai fericita! a fost tot ce trebuie si mult deasupra! insist ca DORU e un extraordinar, ca mi-a dat batai de cap acu cu meniul pt vineri, dar si asa, apreciez pana la ultimul detaliu efortul depus!
MOnica lu' mama, esti o dulce si o scumpa, cuminte, inteleapta si la locul tau! stii ce? nu cred ca am vaut vreo fetita mai printesa ca tine din toate fetitele pe car ele-am cunoscut eu vreodata! un pupic mare pentru dansurile pe care le-ai dandat si cu care ne-ai bagat si pe noi in priza!

MIHA! adanca si de-a pururea revcunostinta! a fost atat de frumos, de bine, de vesel, de mult, de galagios, de haios, de gustos, de intima! nici la cubul femina nu vezi asa atmosfera! si... stii ceva? iti sta criminal de betonofantastic cu lookul cel nou! bravo tie ca ai avut curajul sa te lasi pe mana lor! au facut treaba buna, desi oricum esti o frumoasa sid e fapt mare eforturi nu trebuiau sa depuna:) si... asa...

antoanela si simonette, iaca, ati facut cunostinta cu nebunele satului:))) sa speram c anu v-ati speriat, ca tineti la "tavaleala" si ca... vineri la seara sexoasa ne revedem! antoanela iti trimit adresa pe PM, ok?

si-acu, pusici, sunt in asteptarea miahelei ratacitoare si... in sfarsit, dupa 8 saptamani, mi-a venit din nou... jiiiiiz, o luasem pe campii deja!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput