Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cred c.am innebunit: mi/am uitat telefonul la miha..
Doamne! eu nici nu ma pot trezi dimineata sa duc copilul la scoala fara alarma lui..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

miha , te rog mult: zi-mi si mie cu ce autobuz pot ajunge la tine . am vazut ca este unul din bxl.. nu pot sta fara telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Buna dimineata, pralinute!

Iar ne-am facut de cap, mah! Ce mai petrecuram, dansaram, mancaram minunatii "a la Doru", beutaram de toate alea, etc, etc, etc...

A fost o super petrecere, fete frumoase si vesele, gazde desavarsite, galagieeeeeee si distractie. Pe scurt, ca-n povesti!

Miha, Doru, chapeau!

Va iubesc pe toate, sunteti grozave si facem o gasca de pomina!

Mai revin spre seara1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Si eu mi-am uitat telefonul la Miha! Dau o fuga mai spre seara, sunteti acasa, dragilor?

Mergi la inceput

Mihaela , Doru si Monica,

va multumesc din suflet.. sunteti niste gazde perfecte!

Mihaela sa-ti traiasca sotiorul.. adevarata bijuterie la casa omului.. ..
mi-a facut o reala placere sa stam de vorba despre invatamantul rom si belgian, chiar daca avem experiente total diferite..apreciez tare mult parerea ta. data viitoare promit sa nu mai vorbesc despre proiectele mele ca incep sa dau in penibil, deja .. dar ce sa fac .. daca am fost o luptatoare si vroiam sa scot din ... invatamantul romanesc

fetelor va multumesc din inima pentru noaptea trecuta.. ca de obicei.. m-am simtit excelent.. si vad ca am inceput sa scot din mine lucruri de care nu credeam ca sunt in stare la "venerabila " mea varsta.. chiar m-ati ajutat sa ma detensionez oleaca si sa uit de ale mele.. azi le-am reluat in aceiasi stare.. dar cu bateriile incarcate.. de-aia va zic: va iubesc!

no... cum sunt io mai sentimentala.. am dat olecutza apa la soricei.. motiv pt care ma simt putin naspa acum.. dar sunt sigura ca ati inteles ca asa mi-s io.. si nu pot fi altfel.. dar promit ca incerc sa nu mai fac rele...

Lucica: cu tot sufletul alaturi de tine si Bia! nu uita, suntem aici!

tuturor

no.. cum fac eu rost de telefon acum?
am intrat in panica.. Doamne.. mare ti-e gradina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Buna dimineata !

Fetelor credeam ca dormiti.....eu m-am trezit de curand dar tot mahmura ....

Deci, in ordine cronologica:

Ardeiash nu am vazut ultimele mesaje cu cozo, nu mai intrasem de ceva timp pe forum, franca noaptea, flamanda dimineata, coafor, etc; imi pare rau ca le-am ratat, dar lasa ca mai este putin pana la craciun si si o sa ai versiunea originala, la mama lui ;

Oana imi pare rau ca nu ai putut veni, dara sum spusesi, ne vedem vineri la Miri;

Cat despre kara, sper ca ati ajuns toate cu bine acasa si va doresc o saptamana super !

Ardiash intradevar telefonul tau este la noi; de venit sincer habar nu am cum poti veni cu transportul in comun, nu l-am folosit niciodata ! nu am nici o idee ce autobuz, din ce directie, si pana unde vine; ce-ti propun este sa bagi pe ruter planner adresa mea (o ai pe foaia de la Lucica) si vezi acolo ce-ti propune ca traseu; imi spui pana unde vii si ne intalnim in statia de autobuz; imi poti transmite pe forum/PM o sa-l consult mai des (sincer credeam ca toata lumea doarme !).

Nora suntem acasa toata ziua, va asteptam. L-am sunat si pe Bogdan ca nu stiam cum sa dau de tine ;

Pupici si o seara placuta tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Mihaela, ce-a fost aseara mi-a intrecut orice inchipuire. Credeam si eu ca omu' ca mergem frumos in pijamale, stam care pe unde apucam si povestim, radem, mai luam ceva de baut si de rontait.......
Dar a fost o adevarata petrecere cu bauturi diferite si mancaruri diferite si gustoase si din belsug. Sa nu mai pomenesc de atmosfera. Ne-am distrat la maxim adica dansat de abia mi-am gasit suflul si ras de ne dureau falcile. Esti o organizatoare de nota 10!!! O gazda buna, primitoare, atenta la toate detaliile si cu doi asistenti de nadejde Doru si Monica. Felicitari din nou lui Doru pt bucatele f gustoase si multumiri pt munca imensa depusa.
Si inca ceva: cu noul look arati trasnet!!! Nu ne puteam lua ochii de la tine.
Fete dragi, ati fost in numar suprinzator de mare aseara, asa ca n-o sa insir aici pe fiecare in parte. Tot ce pot spune este ca ma bucur din suflet ca v-am vazut, ca ati fost toate la inaltime si ca-mi sunteti tare dragi.
Un mesaj special pt Simonette: ma bucur ca te-am intalnit, mi-a placut enorm de tine, esti o fata nu numai frumoasa dar si cu simtul umorului si care emana multa bunatate. Sper sa reusesti sa mai vi la intalnirile noastre.
De asemenea, Antoanela, ai facut in sfarsit marele pas si ai dat nas in nas cu fetele. Sper ca nu te-ai speriat prea rau de apucaturile fetelor si sper ca te-ai simtit bine si ca pe viitor vei mai gasi ocazia sa ni te alaturi. Ma bucur f mult ca ai putut veni aseara.
De spus ar mai fi de spus muuulte pt ca noaptea a fost lunga (ajuns acasa la 4.30) si nu prea am stat degeaba dar poate vor povesti restul pralinelor ca acu eu sunt ocupata cu descarcatul pozelor. Curand le puteti vedea. Filmuletul cu dansul ala e super!
Morgane, draga mea, dupa cum bine sti, ne-am bucurat enorm ca ai venit. Sper ca te-am scos cat de cat din starea ta si daca unele dintre noi am spus ceva ce nu trebuia sau am fost prea insistente te rog sa ne ierti. Tu sti ca fiecare intelege sa ajute in felul lui si o face din toata inima. Oricum cred ca ti-ai dat seama ca te iubim si ca suntem alaturi de tine. Iti doresc tarie sa treci peste aceasta perioada neagra si sa poti sa-ti vezi de viata ta mai departe.
Fete, acu va pup pe toate si astept cu nerabdare urmatoarea revedere.
Va doresc o saptamana ce vine plina de lucruri bune si frumoase.

Mergi la inceput

sorry ....bineinteles ca sunt mahmura......nu kara ci pijama... deh batranetile..

Mergi la inceput

mihaela: foaia de la lucica este intr-a 16354859-a cutie de-a mea care se afla in boxa din cartierul evere.. iar eu ma aflu acum in alt cartier..
no tocmai bine se-nsearza si io-mi dau cu pumnii-n cap..

Mergi la inceput

Multumesc Bepii pentru laude, dar vi se cuvin voua integral, fiindca ati venit cu entuziasmul si buna-dispozitia deja recunoscute pralinelor ;

Ma alatur si eu tie sa le spun bun-venit printre noi lui Simonette si Antoanelei si le mai asteptam si la alte evenimente; sper intradevar ca nu v-am speriat !

Ardeiash sunt pe pozitie, verific mesajele every 10 min.

Pupici tuturor!

Mergi la inceput