Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 13
ardeiash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miri_mik buna dimineata... si nu pot mah, ca asa mi-s io, nu pot sa nu ma iau de tine ardeiash si sa-ti zic ca... esti tare imprastiat mama... s-apoi pui tu oamenii duminica pe drumuri pt telefon... ca nu poti sa te trezesti dimineata. nah, asta mis epare nitel ashea tras de urechi! sper numa din tot sufletul ca data viitoare nu-l mai uiti ca sa evitam tragedii online. si... io am inceput sa adun ciment pt statuia lui nina, dar la modelat, te punem pe tine:)) |
de parca nu ma simteam io destul de jenata in nimicnicia mea , ca ma tot uitam in spate daca pot sa-mi trag cateva suturi in cur ca sa-mi revin
de fapt lucrurile au fost altfel: cineva mi-a luat telefonul de pe masa si cand am facut curat de dimineata nu l-am vazut si cum
eram ravasita pentru ca plansesem.. (si nu sunt mandra de mine ca zic asta..)l-am uitat efectiv..
la prima ora trebuia sa ma trezesc .. e adevarat.. insa
dimineata asta trebuia sa primesc un telefon de la un posibil angajator... cum asta tine de o problema de-a mea strict existentiala . .cred c-am lamurit misterul pentru care eram stresata si pentru care la randu-mi v-am poluat "vederea"
ideea era ca eu intentionam sa merg singura sa mi-l iau dar nu stiam cum.. se inneserase si io tot o cautam pe miha sa-mi dea adresa si trajectu si cu copkilu prin locuri pe unde se circula destul cu masina personala.. era greu..
ii raman super datoare ninei care m-a inteles... ii pup chiar talptizele.. si -mi mai cer scuze inca o data .. mii de scuze
in alta ordine de idei.. fete : viata mea e destul de complicata acum.. nu vreau sa va mai spun exact ce si cum ca o sa vi se para dramaturgie: insa sunt mandra de mine ca nu mi-am pierdut mintile si ca ma port inca decent.. chiar daca mi-s putin ametita. nu va cer sa ma-ntelegeti pentru ca nu aveti cum.. cine ma intelege e alaturi de mine si voi fi recunoscatoare toata viata pt asta care daca vi se pare ca o oda..
insa va iubesc si va doresc din tot sufletul sa nu traiti macar o zi cu ceea ce mi sa-ntamplat mie zilnic anul acesta// si nu numai
sper ca bunul Dumnezeu ma va scoate din aceasta stare cat de curand ...
vestea buna e ca ma simt deja mai bogata : pentru ca lista mea de prieteni este acum o lista de prieteni adevarata... din pacate a tebuit sa sufar pentru asta.. dar e bine.. e foarte bine. e minunat sa stii pe cine te bazezi si cine te poate rani ... si cu cine poti sta de vorba si..
hai la munca .. .deja aberez.
pt mine e subiect inchis asta. dar totusi ..
s-auzim numai de bine! si
Mihaela1171 spune:
Ardeiash totul e bine cand se termina cu bine:
- telefonul ti-a parvenit in timp util;
- m-au sunat ieri mai mult de jumatate din praline, lucru care m-a bucurat caci imi face placere sa le aud oricand ; si.....cand mai am eu parte de asa tratatie?
- am avut ocazia sa-l sun de doua ori pe Victor, care are o voce dragutza.....;mmmmmhh este insurat?
- si nu in ultimul rand, am putut sa mai smotocesc bucatica de Reina si Alex, si sa mai bem 1,2,3....etc beri cu Nina si Reiji , si de asemenea l-am cunoscut pe Ionut (baiat de baiat, dar prea cuminte - trebuie "sa-l dam pe brazda" Nino!);
Nina iti doresc multa sanatate, ai grija de tine! daca nu merge cu medicamentele eu iti recomand tuica fiarta ;
Gata, caci la mine toate gandurile duc la acoool, asa ca ma opresc;
Apropos super pozicile, multumim !
O saptaman minunata tuturor, ne vedem vineri!
Bepii spune:
Bei, cine-i Victor?
Nina, insanatosire grabnica
Antoanela, la fel si tie si Soniei
Pupici la toata suflarea
Mihaela1171 spune:
Nu stiu....eu doar am vorbit cu el.....
Miricut vezi ca daca ti-a venit nu e o certitudine ca.....nu esti....; n-ai inteles nik nu-i asa?
Fetelor care sunteti prin BE 9-11 jan, poate vreti la concerul de Anul Nou de la Viena http://www.ticketnet.be/shop/en/resultat.asp?recherche=mots&mots=Ein%20Abend%20in%20Wien&idtier=4946&utm_source=tkn_newsletter&utm_medium=email
eu vreau sa-mi iau bilete in BRU ....
carmita_baby spune:
Mikule am zis pas si pas ramane, nu este locul potrivit pentru mama, crede-ma ca e cel mai bine asa, stiu ca ma iubiti si nu puteti fara mine dar de data tre` sa suferiti un pic asta e
Miha pe mine nu m-ai auzit la telefon ieri, dar iti multumesc inca odata in scris pentru faptul ca ai fost o gazda minunata. Am uitat sa iti zic ca te prinde grozav noua coafura, esti tare.
Iar pe tine Nora te prinde fff bine noua culoare, pralinute aveti grija ca va faceti pe zi ce trece si mai yummy..
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Tania, nu-l mai stii ma pe Victor? Noi credeam ca era sotul Marianei, insa nu era asa. Tipul ala slabut, coleg de al lui Cristi. Nu e asa Ardeiash sau ma insel?
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Miha stii ca am dezbatut un pic problema salariilor din Romania la party, mai spre dimineata. Uite am gasit un link care mi se pare edificator: http://www.fedee.com/minwage.html
Momentan salariul minim pe economie in Romania este de 150€ urmand ca de la 1 ian sa devina 163€, sincer mi se pare strigator la cer..
Mello motanelul iubit
Bepii spune:
"Miricut vezi ca daca ti-a venit nu e o certitudine ca.....nu esti....; n-ai inteles nik nu-i asa?"
...eu cred c-am inteles si nu ma indoiesc ca si Miri...
Carmen, parca imi amintesc de barbatul ala de la karoke...asa il chema? Si sa sti ca-mi pare nespus de rau ca nu vi la seara sexoasa la Miri dar te inteleg. Daca crezi ca e cazul sa vorbesc cu Kati si sa-i explic ce si cum, o voi face. Doar let me know!
Hai pupici
Nora spune:
Buna seara, pralinute, manca-v-ar baba!
Iar e luni, fir-ar sa fie, iar m-am intors la 500 de probleme de rezolvat pe zi la birou si altele p-acasa. Acu ca tot am pus icon-ul cu alcoo, chiar mi-am zis ca e o idee buna, ia sa beau eu ceva dupa ce culc copchii. Poate il vrejesc pe berbat. Trebuie sa-i fac ceva e suparat foc si para ca a descoperit ceva minciunele la ingerasii nostrii!
Miha, mamica frumoasa cu fetita adorabila si sot de pus la rana, zi-ne si noua contul tau sa-ti trimitem contributia noastra la petrecere, te rog frumos. PM, orice.
In alta ordine de idee, pe cuvant ca nu vreau sa ma laud, dar va spun, ca mi-a placut formularea: azi mi-a zis un coleg ca arat ca un "movie star". Ptiu, am simitit cum rosesc ca o fetiscana. Acu', sa nu credeti ca nu mi-am dat seama ca omu' e amabil si dragut si doar atat, dar a fost haios sa-l aud.
M-am uitat si eu la poze si-s tare frumoase, dar taaare trebuie sa mai slabesc, of, of, ce v - - -!
Ardeiash draga, cu siguranta viata-i complicata, toti traim drame si necazuri, te rog sa ma crezi ca nu esti singura. Nu vreau sa insir povesti triste aici dar avem cu totii o cruce de dus.
Doar ca remarcile tale de genul: nu va cer sa ma-ntelegeti pentru ca nu aveti cum sau e minunat sa stii pe cine te bazezi si cine te poate rani ... si cu cine poti sta de vorba si.. m-au intristat de-a dreptul... Vezi tu, astepti de la noi intelegere si rabdare si la prima replica ce nu-ti convine devii rautacioasa...Ti se pare corect? Mie nu.
Parerea mea sincera e ca daca iti este atat de greu in Belgia ar trebui sa te intorci in Romania, simplu. Sotul tau are un serviciu acolo, tu lucrai si aveai satisfactii profesionale, nu era chiar asa rau, drept? Stiu ca tot ce faci este pentru Vladut, dar nu crezi ca o mama atat de nefericita il nefericeste si pe el?
Chiar crezi ca merita atata efort? Belgia, Romania, China sau Congo, viata-i la fel peste tot: complicata! Asta este! Si nu putem fugi de noi insine nicaieri...
Toti mergem inainte. Dar mai conteaza si daca o facem cu demnitate!
Iertare, m-am intins cam mult. Dar sper ca vei intelege...
Bepii spune:
Nora, ce-a zis colegul tau este adevarat; adica arati super cu noul look. No fi chiar ca un movie star ca alea sunt artificiale dar tu arati natural si-ti sta bineeeee!!!
Ai dreptate, s-o supara Ardeiash dar si pe mine m-a bagat in ceata mesajul ei. Am stat toata noaptea impreuna si n-a suflat o vorba despre problemele ei ca acum sa scrie in acest mesaj din care inteleg ca trece printr-o drama. Si m-au cam nedumerit exact aceleasi remarci. Ma intreb care dintre noi putem rani si sper sa nu fie din grupul nostru pt ca sunt convinsa ca nimeni dintre noi n-ar face-o si daca "da" atunci sigur fara intentie.
Acestea fiind zise, ma retrag frumos la tv dar nu inainte de a va ura la toate noapte buna si toate cele bune. Pupici xxx