Puiuti de Randunici 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Azi dau de baut la toata lumea:
1. Fiu-miu face 8 luni
2. AVEM PRESEDINTE DEMOCRAT ...ypiiiiiiiiiiii
yupiiiiiiiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

Helouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
Azi dau de baut la toata lumea:
1. Fiu-miu face 8 luni
2. AVEM PRESEDINTE DEMOCRAT ...ypiiiiiiiiiiii
yupiiiiiiiiiiiiii yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Bem, bem, bem Adriuta.
Sa va creasca fecioru si sa va inveseleasca!!!!
Si sa va priasca presedintele...ca daca voua va merge bine atunci la toti ne merge bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
presedinte democrat, dar nu serviti si voi o ?

Am disparut ca zana in nori...plec spre Sibiu in juma' de ora, cu inima cam stransa...dar cum sotul m-a anuntat ca dupa ce vin imediat o intinde si ma las iar singura o saptamana...las' ca n-o omori el copiii!

Seb a bagat un puseu de febra ieri dupa -amiaza, i-am bagat Nurofen pe gat si l-am pus in carut s-o iau pe sora-sa de la gradi....trebe sa rezolv cumva situatia asta ca nu se mai poate!

I-am facut aerosoli cu ser si Biorinil si s-a desfundat extrem de bine!( mama lui de cortizon ca e bun la toate!), in noaptea asta nu a mai plans, s-a culcat aseara la 8 jumate si inca nu s-a trezit....

Sper sa fie bine!

Eu de-abia aseara dupa 10 m-am apucat de spalat/epilat/manichiurat....
mi-am luat prima data dupa nu stiu cati ani o oja de alta culoare decat cea a unghiilor...evident ca intr-un moment de neatentie mi-a furat-o Ilinca si s-a dat si ea, pe unghii si falanga distala! moment in care era sa explodez si aproape m-a busit plansul....

Anyway, cred ca mare betie o sa trag, sper sa am cu cine si sa nu ma fac de ras in public!

Va urez zile minunate si spor la ciripit!

PS: Mimo, n-ai vazut ca si eu ma plangeam ca nu am inteles ce-i cu liniutele lui Sovi de la semnatura?
Iar faza cu statul in picioare o experimentez de 2 luni, si partea proasta e ca nu trece...se agraveaza! Am reusit sa-i schim pampaersul lui Seb fara scandal doar cand avea febra 39, ca era moale rau...in rest...

Hai, pa!

Si la multe lunisoare bebilor nascuti pe 5!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

tuchi, uite cafeaua ca sa vezi sa iti impachetezi bagajele...dezmat maxim la Sibiu...si las ca se descurca sotul cu copiii...asta daca nu o sa fie pus la pamant de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

tuchi dixtractie maxima la sibiu! sebaceu bolnavior sa se faca bine repede!
zoze ce bine ca ai mai intrat si tu pe aici, imi era dor de voi! si ce ratonel frumos si blond ai tu acolo...
adriutza sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos!
eu sunt la serviciu deja, va pupez pe toate sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata, buna cafeauaaaa!

Tuchi, drum bun si distractie maxima la Sibiu, sotul tau se descurca cu copiii, nu-I prima oara cand sta cu ei.

Liana, sunt curioasa de reatia lui Teo cand o s-o ia la goana azi spre sertarele sigilate! Cred ca o sa se cam enerveze…

Zozeeeeee, ca faci mai mamiiii? De ce treci asa de rar pe aici, hm??? Nu poti si tu 5 minute pe zi cat sa ne pupam putin macar? Ce ratonel frumos am vazut, ce –a crescut dragul de el! Toti puiutii de randunici au crescut…

LA MULTI ANI ADRIAN DE ADRIUTA, SA FII SANATOS SI FERICIT ALATURI DE PARINTII TAI MINUNATI.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Nicoleta, ti-am vazut Matei-ul- la ce orchisori albastri superbi are ii dam voie sa pape oricum.
Mimo-FATA - , tiza mea , si eu sunt fata ( de exemplu ieri in formula "cred ca visezi, fataaaa!")nu?. Iar Sabin rade cand ii spun sa repete "mama" e o veselie pe capul lui, ori face misto de mine??!!
Uite aici si dovada ca eram si eu pe aici anul trecut - http://radio.itbox.ro/live/radio-live.php?denumire=Craciun-Christmas

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

a dat Domnu si a plecat...sotul...la servici...am si eu un pic de liniste.
ma duc sa bag un lighean de cafe...si cu putin noroc (daca imi doarme bursucul) ma intorc si eu la ciripit.
o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mda, nu mi-a raspuns decat Ramo despre ficatel, multumesc Ramo!
Poate n-au mai papat ceilalti puiuti ficatel pana acum? Nuuuu, Vladutu de Mimo sigur a papat, dar cred ca mami a lui nu vrea sa destainuie secretul ficatelului! Glumesc...

Asa e fetelor, ce perioada minunata anul trecut pe vremea asta! Eram in trimestrul al doilea de sarcina cand inca ne simteam bine si frumoase!

Incerc sa recitesc odiseea cand prind putin timp liber, merge greu intradevar, dar traiesc emotiile de atunci in fiecare zi cate 5 minute! Sunt doar la cap 2, a venit Olgutza si era moderata , abia astepta sa scape si baga mesaje la greu. Mai erau Simonette, Numeioana care scriau constant si multe alte fete care n-au mai scris deloc. Si eram in pline greturi si stari de somnolenta, eu cel putin dormeam pe mine la birou! Foarte frumos...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bay azi noapte la 1 jumate au anuntat ca procentele sunt 59 %McCain Azi altu-i presedintele Nu ca il vroiam eu pe McCain dar mi se parea ca Obama e imposibil sa iasa...un presedinte de culoare ...tanar...sunt socata

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput