Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 10
bubu05 spune:
He, he, l-am vazut si pe Mufarin cu baietii si cu bibele! Am si eu un filmulet cu Stef in parc cu bibele, dar e prea mare pt. webshot...trebuie sa-mi fac timp sa-mi fac cont pe one true...
Felicitari Sanzienei pt "mama".
Mai, nici Stef nu zice, v-am zis...Vlad a zis "ma-ma" la 6 luni, dar Stef nimic...si daca nu insist si eu dema doare gura, cu mama, cu tata, cu unde e tata, unde e Vlad, etc...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
ahaaa, deci nu consum doar eu curentul electric la ora asta
...gata bubu, te-am motivat...traisca americanii ca o tin si pe mimo treaza si nu merge la nani
...bubu sa stii ca nici lui teo nu ii place sa stea in fundulet...sta, daca are ceva interesant de facut, dar prefera sa fuga in 4 labute si sa cotrobaie si sa se ridice in picioare cum prinde ocazia
....
Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Gata, am ajuns la zi cu cititul, ca mult ati mai scris cat am fost in vizita ![]()
Si am ratat-o si pe Zoze!!! Zoze, vino mai des pe crenguta! L-am vazut pe Sufletel, ce mare s-a facut 

Liana, Mimo, gata, prezent! dar nu mai stau ![]()
Ma duc la nani 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Wow, ce ochi albastri are Mihaitza! superbi! ce frumos se joaca el acolo 
He, he, asa vin si eu de la piata, cu florile bagate la carut, o data pe saptamana imi iau flori proaspete si muuulte 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
Aaa, m-am probat cu rochita, cu paltonasul, cu dres negru mat
, ce-mi place
. Daca eram si eu mai slaba si burta asta mai mica...ce bine era...dar merge si-asa, doar sunt o duamna!!

O atentie, o maslina? am vazut ca s-a schimbat premiul!
Apropo, am luat din Carrefour masline verzi umplute cu ansoa 
buneeeee rau.
Azi am facut shaorma la pranz ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:

Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
vezi bubu ce tin la tine
? nu am intervenit, ca sa primesti maslina, sa ai masline asortate, ca tot ai luat si cu ansoa ![]()
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Bubu

Eu nus tiu mai cum se impaca shaormele si sarmalele tale cu rochita si paltonasul 
Poate ca d-aia freci tu faianta toata ziua, tine loc de aerobic
De maine ma apuc si eu de spalat geamuri si frecat faianta , am decretat
Ii tin companie lui Luny la treburile casnice ![]()
Iaca si rezultatele
E exact cum ma asteptam , ce desteapta sunt
Pe toate le stiu si sunt si modesta
Poftim Sovi, ca am si eu defecte ca ale tale
Ma duc sa ma pup si pe urma ma culc
Noapte buna evribadi !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:

mimo desteapta si "prezicatoare"
...somn usor dragutelor, o noapte linistita va doresc!
Liana, mami de Teo
ariel_7000 spune:
nu puteam sa merg la nani fara sa zic la "liana omida" a prezis bine ca pe la 3.00 ma uit la voi!
si bine am facut!!! caci, am vazut pe ingerasul mic si blond din craiova si pe mami lui frumoasa si blonda (cu strabunicul)!!! tare dor mi-a fost de voi!!! zozelina, acum ca ai revenit, te rog eu sa nu mai pleci! uite iti dau bilet gratis in tara mea si in "orasul" meu! tu chiar permiti "evenimentelor" sa te mahneasca??? NU TREBUIE, draga mea! si eu am fost mahnita, am vrut sa bag "divort", dar stiu ca sunt aici numai fete minunate, la care tin din tot sufletul si nu as putea sa renunt la ele
. le multumesc mult pt suport si pt ca exista si-mi aduc raze de soare in viata! si tie la fel si blondutului meu preferat! hai, ca mai avem putin si cantam "la multi ani!" impreuna! 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!