Puiuti de Randunici 2008!! (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

minunea mea

asa creste strumful mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Clau
M-am luat cu politica asta, nu vezi ?
Eu i-am fiert ficatelul separat si i l-am dat mixat cu cartof si unt...i-a placut Peste nu ti-a zis sa-i dai? Eu sunt singura careia i s-a recomandat peste ?
Tuchidistractie placuta Betie crancena si liniste acasa iti doresc!
Raluca Da da multumesc pentru link, ce de am mai ascultat anul trecut Poate recunoaste Vladut melodiile

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata! Hop si eu la cafea
Mai, da' ce-ati mai buhuhuit aseara. Eu m-am retras in dormitor pe la 10 ca avea treaba randunoiu' la calculator, asta dupa ce l-am boscorodit bine
De astazi iar sunt singurica pana vineri seara, asa ca ...partyyyyy
cu cele doua prietene de suflet si cu sangria, ovcors
zoze, mi-a parut tare bine sa te "revad". E tare frumos si nazdravan puiutul blond
adriuta, sa-ti traiasca si sa infloreasca puiul de 8 lunite
Vreau sa-l vad veveritoi!!!!
tuchi, sa-ti incarci bateriile la Sibiu si sa te distrezi
Sanatate multa Sebului

Nici puiul meu nu zice "mama", parca imi face in ciuda, numai "tata" spune. Si e topit dupa tat-su si dupa sora-sa
. Cand o vede pe Alex se lumineaza tot, e numai rasete si chiote

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

clau, eu ii fierb separat ficatelul si apoi il amestec cu piureul de legume iar la sfarsit pun si putin unt. La BUbu a a fost succes total de prima data

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

La multi ani puiutilor nascuti azi, intr-o zi de 5

va pe tot neamul randunesc

eu sunt cumva in butoi, dar incerc sa va citesc cat de cat constatnt, desi aseara erati in capitolul trecut la pag 18 , mi-e greu sa recuperez si mie dor sa scriu punctual cum faceam cind eram "enbarasada"
doar ceva scurt :
AM vazut pozele si raman la parerea ca avem cei mai frumosi pitici din toate odiseeele.
sovi sunt alaturi de tine si iti doresc multa bafta la planul cel mare
Ela , ma bucur ca ai dat pe aici,Mihai seamana foarte mult cu tine
Tuchi sar-na de cafea, drum bun la Sibiu , si seb fara febra.
Ariel, iti simt lpsa la buhuiala uneori( la citit ma refer), ma bucur ca n-ai dat "divort"
Clau pup si eu pe nora mea,
Liana, Mimo, Gecko, ,Ursu,Olga( bagata in rapoarte sigur), si restul fetelor pe toate fara exceptie.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Clau , am uitat sa-ti raspund, Andrei maninca ficatel fiert , pasat in diverse combinatii, ...cu orez ,cu legume , cu branzica( mai rar) spor al treaba

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, Cami, multumesc, deci il fierb! Stiti de ce eram asa in dubii? M-am intalnit ieri cu o mamica si-mi tot spunea ca trebuie sa bag ficatelul la cuptor ca sa se pastreze toate cele in el!! In mod firesc si eu stiam ca trebuie sa-l fierb, dar am zis ca poate cine stie, s-a schimbat ceva intre timp si ficatelul trebuie copt!

Mimo, si mie mi-a zis sa-i dau peste foarte, foarte proaspat si mamaliguta cu branza si smantana! Sunt tare curioasa...

Giani, Amira,

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

gata, am baut cafeaua si pana fac o scrisorica va dau de citit...din aventurile mele...

ieri am fost singurul stapan pe plantatie, m-am descurcat cu baita bursucului fara sa il inec, l-am pus la culcare relativ repede (si fara atata HIHIHI si HAHAHA ca atunci cand e taicasu acasa), am facut o ciorba ca nu mai facusem cred de vreo 4 luni si chiar a iesit gustoasa si pe la 12 am tras si eu la peron. Pe la 1 a venit acasa sotul si am facut tot posibilul ca sa tin astrele bursucului aliniate si sa nu se trezeasca sa se maraie sau altceva, nu de alta dar taicasu era "on call" ceea ce insemna ca oricand il putea suna sa se intoarca la servici. Pe la 5 l-am auzit pe Patrick sugandu-si degetul si repede l-am mufat, s-a saturat, a mai chiuit de doua ori la jucarii si a adormit. La 8 jumate m-am trezit in zdranganiturile de la o mingiuta de-a lui. Mi-am tras lenea jos din pat, am adunat bursuc, haine de schimb, pampers de schimb etc si am parasit dormitorul matrimonial ca sa il mai las pe sot sa doarma. A fost un vis sa il dezbrac pe Patrick in living...caci daca acum cateva saptamani am bagat aerul in functiune acum iti ingheta toate alea, ploua, bate vantul brrrr. L-am lasat pe Patrick pe jos in living la o poveste cu jucariile si eu m-am bagat in birou la citit ultimele "stiri" pe creanga. Pe la 9 jumate se trezeste EL si concluzioneaza...Eh, viata grea sa iti stea copilul singur in living si tu sa tot citesti forumul!!!...dupa aia tot l-am piscat pe Patrick de buci nu care cumva sa il puna trasnea sa adoarma si sa ii arate lui taicasu cum frumos face el nani vreo 2 ore, timp in care maicasa ar putea sa mai spele un blid, sa calce o haine etc...pana la urma m-am declarat invinsa si l-am lasat pe Patrick sa doarma. Bine-nteles ca pe la 2 i-a apucat strechea pe amandoi si nu stiam la care sa ma impart...pe care sa il hranesc primul, care ce haine sa ii dau, cu care sa vorbesc, la care sa ii cant...si in mijlocul haosului ma suna Jennifer de la maternitate...mi-a trebuit ceva timp sa realizez ca e "lactation consultant-a" care mi-a tinut cursul despre alaptare...acum facea follow up sa vada daca mi-a folosit cursul, a luat-o sistematic: cand l-am alaptat prima data, cat timp, cine m-a ajutat in spital, daca am avut ragade etc...a fost foarte incantata de cum m-am descurcat si extrem de fericita cand i-am multumit pentru tot ce m-a invatat. I-am spus ca am probleme cu introducerea solidelor si ca mai incolo de 2-3 linguri de piure nicicum nu reusesc sa ii dau...m-a linistit spunandu-mi ca e suficient si ca va veni si vremea lui...si uite asa mi-am amintit de personalul de la spital super extra saritor si mi-am propus ca in viitorul apropiat sa imi iau bursucul si sotul si sa mergem sa le ducem o felicitare (cu Patrick) si ceva dulce.

si acum ma intorc prin capitol sa fac si eu o scrisorica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Clau Bianca papa de vreo 2 saptamani ficatel. Il fierb separat si i-l pasez cu cartofior si morcovel fiert. Ii place mult de tot. Cand i-l dai gandeste-te cum ti-ar placea tie sa-l papi, in ce combinatie, si asa i-l faci si Rebecutzei.
Apropo de "tepo-mall" - Liberty Mall este opera mea. Deh ma laud si eu, binenteles eu m-am ocupat de instalatiile electrice (la proiect ma refer), adica lumina si tot ce inseamna curent electric in cladire. Problema este ca mall-ul inca nu este complet terminat, dar am fost nevoiti sa-i dam drumul ca sa respectam termenul. Dar inca mai sunt multe de facut. Speram ca pana de Craciun sa capete un aspect mult mai placut.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!
Am pozici noi la semnatura, proaspete, de aseara, vedeti albumul cu 6 luni si un pic

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput