FIV 199
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Girls,
Revin cu o rugaminte: In ce consta protocolul scurt? In ce zi a ciclului se incepe stimularea?
Pupici,
Raluca
21ali spune:
Buna seara,Maria ,da la mine a durut histeroscopia si a durut rau de tot ptr ca in urma chiuretajului s-au lipit o parte din peretii uterului(sinechie cervicala)si la mine a fost de diagnostic,nu am optat ptr anestezie dar pina la urma cred eu ca dr mi-a facut ceva ce m-a linistit,am suportat durerea,nu te speria este foarte bine sa faci aceasta anza sa stii cum stai.Fetelor totusi nu cred ca dr Dracea ne va lasa balta pe toate care suntem in noiembrie,presupun ca si dr Codreanu are pacientele dinsei si atunci se va face totul pe banda rulanta, ma gindesc ca totusi poate sa vina la punctie si ET.Visez si eu ,na!
claudia79 spune:
Draga Raluca
eu nu am facut protocolul scurt, eu am facut lung pt ca am avut un iui si am raspuns f bine. avand asta in vedere mi-au facut protocolul lung cu o luna de anticonceptionale inainte de luna cu ciclul fiv. apoi in ziua 21 am inceput lupron pt 2 sapt care s-a suprapus cu ultima sapt de anticonceptionale si apoi cu toata perioada stimularii.
daca nu sunt insarcinata acuma, am sa fac si eu probabil protocolul scurt fara asa multa inhibare. protocolul scurt stiu eu ca incepe in ziua 1 de ciclu si este la fel apoi cu cel lung adica primesti stimulare si inhibare in acelasi timp ca sa previi maturarea prematura a foliculilor. cand incepi?
iana_mari spune:
Ioanatugs deci te-ai hotarat,pai atunci mult,mult noroc
.
Sheritra lasa c-o sa treaca si burticuta 
hera01 spune:
Astazi am primit in sfarsit resultatele de la Beta-Hcg 2215 ? este mult este putin ptr ziua 17 de la et?
Oana cum esti ? ceva simptome ?
Kora , tine puiutii la caldurica , leaga un fular ceva in jurul burtii si bea mult ceai (fara cafeina) mie asa mi-a spus acpuncturista sa fac si cred ca a ajutat ![]()
oanademunck spune:
Hera01,ai deschis sezonul la CADOURI DE CRACIUN
Ce valoare record!!Felicitari, sa ai parte de o sarcina usoara!Succes!
CLAUDIA
!!Tin pumnii!!!

xrysya spune:
ralucapaun.-protocolul scurt e din a 2 zi de ciclu.si dureaza cam 10 zile sau cam asa ceva..apoi pregnilul si...continuarea...lasa-te dusa de val.
spor la intepat
http://www.flickr.com/photos/pedakui/
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Ai vazut Sheri ca de ce ti-e frica de aia nu scapi ? Succes ![]() |
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Ioanatugs spune:
Iana_mari nu m-am hotarat inca. Sotul zice ca eu decid, daca vreau sa merg inainte bine, insa eu nu mai sunt asa de sigura.
HERA01 FELICITARI IUBITA!!!