FIV 199
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanatugs spune:
Sheri mai ai putin si te intalnesti cu puiutii tai!
Parca te vad mamica de gemeni!
21Ali la asistente am dat ceva si la anestezist. De medic depinde, unii primesc, altii nu.
maria08 spune:
21Ali; Ai facut histeroscopia cu Dracea? Nu ti-a facut anestezie sau nu ai vrut? A fost doar pentru diagnostic sau si operatorie? M-a cuprins o frica....La ce numar ai sunat la Giulesti?????
Ce ma sfatuiti sa fac?? Sa ma prezint pe 11 la Giulesti sau sa ma duc pe 04.12 direct la Gynera unde am speranta ca o voi intalni pe Dracea?! Offfff.....atat de mult mi-am dorit sa incep FIV-ul pana in sarbatori....

Ioanatugs spune:
Maria08 tu unde vrei sa faci FIV-ul?? Pentru ca la Gynera d-sa vine, problema e pentru noi cele care facem FIV-ul la Giulesti. Mai bine mergi la Giulesti la programare si fa histeroscopia, eu in locul tau asa as face. Oricum ai programare si la Gynera si stii cat de greu se obtine, asa ca mai bine nu renunta.
maria08 spune:
Ioana: Eu vreau sa fac FIV-ul la Gynera, dar am facut programare la Giulesti la gandul ca pana pe 04.12 voi avea timp sa fac si histero daca e nevoie( se poate face doar la Giulesti ).Pe 11.11 ar fi prima intalnire cu dr., deci nu cred ca se pune problema sa fac in aceeasi zi histero. Daca ma prezint la Giulesti, ar trebui sa fac planul cu dr. Codreanu, insa eu vreau sa fac totul cu Dracea....
Pentru voi chiar e dificil, dar sper sa va ajute bunul Dumnezeu si sa fie totul bine!!
antosit spune:
...am scris un mesaj cat un pomelnic si din cauza net-ului l-am pierdut!
Ideea era ca va multumesc la toate pt. sustinere si vorbe bune!Doamne-ajuta la toata lumea!

Ioana
pt. ca ma intrebai, ...nu stiu ce sa zic de protocolul asta al meu!Am sa sintetizez in cateva cuvinte si va rog sa va da-ti cu parerea :am inceput in ziua 21 cu 1 diphe./zi 17 zile(timp in care a venit/trecut cm-ul) apoi am continuat cu 1/2 diphe.+100 ui puregon-pen pt. 9 zile(ieri!),iar acum fac doar 1 diphe./zi pt 3 zile, sambata la ora 21 pregnylul si luni punctia!...
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Ioanatugs spune:
Maria08 si eu as vrea sa fac totul cu dr. Dracea, dar daca asa a fost sa fie, nu vreau sa opresc totul acum. Tin pumnii sa iei decizia cea mai buna!
Ioanatugs spune:
Antosit deci nu a contat in ce zi de CM esti, ai inceput stimularea imediat dupa cele 17 zile de DIPHE?? Multa bafta la punctie, sa ai multe ovocite bune!
dariaioanaxx spune:
Ioana, Ali- am sunat si eu la Gynera, am vorbit cu Claudia si am transmis dnei dr. un mesaj; maine trebuia sa merg la prima eco la Giulesti si probabil sa incep tratamentul; am spus ca nu vreau sa fac FIV decat cu dansa si la Gynera nu mi permit in acest moment;mi a raspuns ca am doua variante, sa merg la monitorizari la Giulesti la dr Codreanu si probabil pana cand va fi punctia si ET ul va venii si dna dr. Dracea, dar " PROBABIL " sau daca vreau numai cu dna dr.Dracea, sa mai aman pana pe 17 .11 si sa merg la Gynera pt. ca pana atunci o sa mai fie inca valabila inhibarea si o sa stabilim atunci cand o sa incep stimularea (eventual cred ca o sa mi mai dea inhibare); am ales sa mai aman pana pe 17 noiembrie si sper sa fi luat decizia corecta;
pupici tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
Ioanatugs spune:
Dariaioanaxx eu as avea punctia cam pe la inceputul lui decembrie si trag sperante ca pina atunci se va intoarce d-na dr. Dracea. Eu incep inhibarea acum si voi vedea pe parcurs daca nu-mi convine ceva. Multa bafta si tie!
Nusy multa bafta maine la eco tauras drag!
maria08 spune:
Ioana:
Inteleg ca tu ai stabilit deja cu Dracea toate detaliile doar ca vei face monitorizarile cu altcineva? Eu nu am facut nici un plan .....macar sa-mi fi spus ea care-s pasii si pana la urma nu conta cu cine faceam histero! Ai idee la ce nr. at trebui sa sun la Giulesti sa intreb?
21Ali: Astept detalii despre histero!
Daria: Si eu as fi ales acelasi lucru! "Probabil" in situatia data cred ca insemna mai mult nu., mai ales ca sunt fete care au auzit ca s-ar putea sa lipseasca toata luna.