FIV 199

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Fetelor ma doare mina cit am sunat la Giulesti SICE AFLU DR DRACEA VA FI LUNA NOIEMBRIE IN CONCEDIU,d-na de la telefon m-a asigurat ca daca trat. decurge conform schemei dr va veni doar in ziua punctiei.AS crede si si asta stiu ca dr Dracea este un om de cuvint.

Mergi la inceput

Ioana,ce faci incepi asa tratamentul?Sa cred ca va veni dr Dracea la punctie?Nu zic ca dr Codreanu nu este specista dar asa mi sa pus pata cu dr Dracea sa fac FIV.Asistenta mi-a spus sa nu-mi fac griji dar .........si inca ceva la voi la cit timp v-a venit menstra in timpul inhibarii?Maria sa stii ca histeroscopia doare ,cel putin la mine asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Fetelor,dar nu vi se pare ca nu prea se potriveste ce spun cei de la Giulesti?
Mie, Codreanu mi-a zis ca pleaca la un congres,iar Florina asistenta a zis ca-i foarte bolnava,dar in acelasi timp crede ca la cabinet o putem gasi.
Ma doare capul de atatea ganduri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Salutare gasca !

Am sunat-o pe Dascaleasca de dimi, era bucuroasa, puiutii merg bine inainte, in aceeasi formula de 7. Deci ET-ul sambata cu Niculescu. Bafta mea!
Am o burta cat un balon, poate se sparge si ma sperii !
Nu stiu ce sa fac sambata, daca merge totul bine, cati embrioni sa-mi trasfer? Eu ma gandeam la trei, iubita mea Laki zice sa pun patru ca-s mai multe sanse, eu ma gandesc sa nu se calce unul pe altul pe picioare, mi-e frica pe de alta parte si de sarcina gemelara.... Hai ca dau in turbare.

Mari, ce faci pana la urma, incepi tratamentul? Cu Codreanu? Sa stii ca atunci cand am nascut erau multe mamici de FIV cu Codreanu, si era tare draguta si se ocupa de ele si venea de trei ori pe zi in salon sa le vada, erau tare multumite de ea.
Kora, e prea devreme pt simptome, be patience !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Sheri sunt inca in deriva si sotul meu nu o vrea,i s-a pus pata si lui pe Dracea.Productia ta e foarte buna,de data asta se lasa cu gemeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Shery spune-mi si mie care e treba cu albusul
Aseara eu am avut o scurgere transparenta si gelatinoasa. Ala sa fie albusul. Daca mi-a curs e nasol?

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Am trimis aseara e-mail la Gynera si mesaj pe tel. asistentei Claudia Francu si dimineata m-a sunat asistenta si mi-a zis sa incep tratamentul pentru d-na dr. Dracea nu va veni doar la monitorizari, insa va fi la punctie si ET. Va colabora cu dr. Codreanu si orice nelamurire legata de tratament am, sa trimit mail, sau mesaj asitentei sale si ma va lamauri. Deci d-na dr. tine legatura cu dr. Codreanu si cu asitenta Claudia Francu.
21ALI da si eu trebuie sa incep inhibarea acum si bineinteles ca m-a dat peste cap, insa merg inainte. Sfatul meu e sa mergi inainte, mai ales ca deja ai inceput inhibarea, dar tu hotarasti. Si eu doream sa fac FIV doar cu dr. Dracea, dar daca la punctie si ET, va fi acolo, eu zic ca va fi bine.
Iana_mari ce sa zic iubita, eu incep asa

Mergi la inceput

Ioana ,multumesc draga mea ca ne-ai informat si pe noi pot spune ca m-am linistit pe moment,nustiu daca va aduceti aminte dar eu am facut o IAD cu dr Dracea si am reusit din prima de aceea in adincul sufletului meu am aceasta speranta ca voi reusi , daca fac tot cu ea.Ar fi super sa fie la punctie si ET dr Dracea.Acum fetelor cine a facut fiv la giulesti pe linga cei 1400euroi ati platit(dat) si mici atentii la dr sau asistente?Monitorizarile se platesc separat?Nu vreau sa par tuta pe acolo, de aceea va rog sa-mi spuneti cum si cit se procedeaza.BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

?Iana Mari of ce bine ar fi sa se prinda ceva acolo, orice, numa sanatos sa fie!

Eu inca umflata si cu dureri de burtica, iau nurofen.

Zzisa Cami, ce mai face Valeria si puiutii?
Betty te pregatesti de bb cu zel vad, poate iese natural si nu mai e nevoie, ce zici, poate chiar gemeni

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ai vazut Sheri ca de ce ti-e frica de aia nu scapi ?
Succes

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput