FIV 199
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Claudia, Xrysya multumesc frumos pentru raspunsuri.
Ar trebui sa incep cu AC acum la ciclul din noiembrie, adica pe 12-13 nov si apoi stimularea. Doar ca am aflat ca sunt super aglomerata la munca in prima parte a lui decembrie si as putea pleca dupa 7-8 dec din tara. Care ar fi ziua a 2-a a ciclului? Adica iau AC, imi vine ciclu si din a 2-a zi incep stimularea? La asta se refera ziua a 2-a?
Pupici,
Raluca
Sheritra spune:
HERA, SUUUUUUUUUPERRRRRRRR 

ESTI GRAVIDUTAAAAAAA!!!!!!!!!!
FELICITARIIIIII!
Sa mearga totul bine si fara emotii 40 de saptamani 
Ce valoare, asa din prima! Eu n-as fi avut rabdare sa astept atata, 17 zile! Bravo! Ai nervi de otel
!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
cipcirip spune:
Buna fetelor
scuzati-ma ca dau buzna dar am nevoie de o informatzie. De la ce valoare in sus se pozitiveaza un test de sarcina? Am sa va povestesc despre ce e vb. Am facu o inseminare shi in zi 12 a ieshit o liniutza f pala, azi in zi 13 la fel. Diferentza de la o zi la alta este f putin perceptibila? Sau nu e vb de bb shi am in organism in permanentza un BHCG. Ca sa nu ma contrazicetzi am sa va spun ca am citit f mult despre chisturi ovariene deoarece am unul situat in mj ovarului stang , deci neoperabil shi am aflat ca prezentza BHCG in organism poate arata ca este de o alta natura shi anume malign
. La inseminarea de data trecuta mi-a ieshit BHCG 2,69 dar oare a vrut bb sa se prinda shi nu a reushit sau e din alta cauza la mine in corp? Acum am facut teste BARZA CASETA care sunt mai sensibile shi apare ac liniutza. Va rog nu ma ocolitzi shi spunetzi-mi shi mie de la ce val in sus se pozitiveaza un test?
MULTZUMESC ANTICIPAT!
Cirip
oanademunck spune:
Reviu si io, mai bine pe net decat cu ochii dupa semne!am invatzat buda pe dinafara si pe diauntru la cat am stat si-am admirat-o , io si cainele meu, ala o miroase pe dianafara io o cercetez prin interior!maine imi iau sau lupa sau alta buda o schimbare nu strica ce pisici
Io plutesc in contiunare(cu pluta pe Mures, evident), ma vaz fie facand coditze la bebelusi fie pe masa cu picoarele cracanate la urmatorul fiv, ce sa-i faci, ma vad facand analize si programari pt fivu 3
Sunt insa in continuare om rsponsabil, ieri ina eroport m-am certat cu aia de la securitate care ma voiau trecuta prin scanner si eu le ceream sa ma controleze manual ca si asa sunt invatzata; bag utogestane si vitamine, ii ascult predicile pozitiviste ale lu barbate-miu si ma rog sa treaca timpu repedi si sa fie deja saptamana viitoare pe vremea asta
pusici si bafta
Fragutza spune:
Hera, felicitari dragutule!
Oana, m-ai facut sa rad:)) La ultimul control m-a infasurat asistenta cu niste hartii, nu stiam ce vrea sa-mi faca, eram toata acoperita si abia apoi a intrat medicul. Radeam ca proasta singura, ma gandeam la cati au vazut-o, crezi ca tu mai contezi.
Pupici,
Raluca
Ioanatugs spune:
Cipcirip un beta HCG i-ti va spune sigur daca esti sau nu insarcinata. Dar daca testul tau de urina e deja pozitiv, atunci sigur esti graviduta! Felicitari!
psj spune:
oana, mai e si varianta cu picioarele cracanate peste 9 luni
.
raluca, nu stiu sa-ti zic de protocolul scurt, eu cica am facut lungo-scurt.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
cipcirip spune:
Ioanatugs
multzumesc dar mi-e frica sa ma bucur. E f slab pozitiv shi fatza de cel de ieri nu vad o diferentza. Nu stii dc testele se pot pozitiva shi de la o val de 2 sau 3? Mi-e frica ca e val f mica. Maine dau sange dar pana maine seara cand iau rez e tare mult shi ash fi vrut sa shtiu mai multe pana at.
Cirip
mihaele spune:
Raluca iubita eu am fcaut de data asta protocol scurt dupa ce ati vine cm a 2 zi de cm incepi tratamentu eu am facut asa zi 2de Cm decapeptyl si a 3 zi de cm gonal si a 5 zi de stimulare a trebuit sa fiu la clinica bafta 

Hera felicitari sarcina usoara si la termen

Pup pe toate fetele

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi 
hera01 spune:
Multumsc ptr urari , sunteti fantastice , absolut super
Sheri , nu am nervi de otel ca m-am dus cu capul putin zilele astea si am facut si o spondeloza la gat de atata uitat in chiloti ,dar ptr in loc de progestan (ma iritasem toata de la el)am facut injectii cu Pregnyl (care este hormon HCG in forma pura) obtinut din urina de femeii gravide.Aici poti din a 7 spt de sarcina sa-ti donezi urina la o companie farmaceutica care produce acest hormon
Daca as fi testat mai devreme ar fi fost pozitiv asa ca a trebuit sa astept.
Va multumsc inca odata ptr calduroasele urarii si va doresc din inimima la fel , sa va ajute bunul Dzeu sa va tineti puiutii in brate.