FIV 199
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanatugs spune:
Cipcirip mie mi s-a pozitivat f. slab testul in z12 dupa ET si aveam val. beta cu o zi in urma de 104, deci sigur o sa ai valoare mare!
Ralucapaun protocol scurt inseamna tratament din z2 cu Difereline si din z3 deja stimulare, adica fara perioada de 14 - 17 zile inhibare inainte.
Fragutza spune:
Ioana, multumesc!
Hai ca v-am innebunit pe toate cu intrebarile mele. Mi-e mi-a dat medicul numai AC si Puregon pt stimulare. Si nu stiu cand ar trebui sa incep Puregonu' asta. Cred ca totusi ar trebui sa-i scriu medicului.
Va pup,
Raluca
cipcirip spune:
Ioanatugs
multzumesc mult de raspuns, m-ai linishtit. Maine seara o sa aflu valoarea BHCG. Multzumesc shi itzi tzin pumnii sa ai noroc la urmatoarea incercare.
Cirip
Blanche25 spune:
Hera in sfarsit!!! FELICITARI SINCERE, SARCINA USOARA SI LA TERMEN SA AI!!!!!!!! Super treaba cu pregnilul
, nu stiam. 
Fetelor care fac FIV la Giulesti sau Gynera va tin pumnii sa reusiti sa faceti cu dr. cu care doriti. Conteaza mult psihicul.

Blanche25 spune:
Cipcirip ai si de la mine o pereche de pumni stransi. Sa ai o valoare mare la bhcg maine.

Ioanatugs spune:
Cipcirip cu placere!
Multa bafta maine la beta HCG!
Cristinici te-ai hotarat ce sa faci??? Ca eu sunt in ceata totala!
As abandona totul acum, pe de alta parte mi-am dorit sa fac FIV inainte da sarbatori! Of...de ce tocmai acum nu vine dr. Dracea la Giulesti..
cipcirip spune:
Blanche
shi Ioanatugs
, multzumesc mult de urari. Va urez shi voua sa va bucuratzi cat mai curand de un BHCG mare.
Cirip
claudia79 spune:
Negativ.
Fetelor sunteti minunate si va multumesc!
Betty esti tot asa de frumoasa la suflet ca si la aspect, iti multumesc datorita tie mi-a fost mai usor si am trecut mai bine peste nelinistile acestor zile.
Delia, imi pare rau ca in loc sa ne bucuram impreuna cum trebuia ne gandim impreuna la urmatorul fiv
. te pup si ai grija de tine si de comoara ta!
Kora stai cuminte in pat si gandeste pozitiv! Sa imi dai sfaturi la vara despre cum e sa fii graviduta!
Sheriiiii....multa Bafta norocoasooooo sa se fertilizeze cat mai multi embrioni si printre ei sa fie surioara lui Alexia!
Oana tu fa ca Hera nu ca noi !
Ioana, sa iei hotararea buna si asculta-ti instictele. si eu cred ca m-am cam grabit cu fiv-ul asta si poate trebuia sa il fac in alta perioada, cine stie. Nu vreau sa te influentez, dar daca nu pleci cu tot sufletul nu o fa!
Va pup pe toate si ma rog sa reusiti voi care asteptati sau care sunteti la tratament!